• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yalnızlıktan cok sıkılıyorum

canım bende bununla ılgılı topık actım evlendım evlenelı arkadasım yok dıye ve gordum kı bır cok kısı bızım gıbı ya evlılık kavramına alısamıyoruz ya da eskı ortamımızı bulmaıyoruz ama ben hıc bosanmayı dusnmedım bızım baslıkta anı sehırde oturanlar bulusmaya karar verdı :) bak ıstersen mucks

tesekkur ederım canım,altın kafase kusu koymuslar ıllede vatanım demis... ben boyle hapıs hayatı yasıyorum resmen,hıcbırseyden zevk almaz oldum,doğumada 1 bucuk ay kaldı bebeğim gelsede belkı sıkıntılarım azalacak sınırlerım yıprandı ıyıce

canım benim de eşim pazar günler dahil full time çalışıyor ve bize hiç vakit ayırmıyor. 4 aylık bebeğim var ve bebeğim biraz daha büyüyene kadar işe ara verdim.ünv. mezunuyum ama işe yaramazlık duygusu ve can sıkıntısı birleşince insan patlamaya hazır bombaya dönüşüyor.seni çok iyi anlıyorum. eşinle bir orta yol bulmaya çalış. en azından evde yapabileceğin aktiviteler bul kurslara git ona da izin vermiyorsa e-sertifika programları var kendi ilgi alanına göre netten eğitim alıp daha donanımlı hale gelebilirsin. and. üniversitesinin de var uzaktan eğitim programları sınavsız başvurabilirsin bi araştır derim.boşanınca daha mutlu olacağını düşünüyorsan sen bilirsin tabiiki...

uzaktaqn eğitim proğramlarından bahsetmisiniz bende yurt dışındayım ve çok sıkılıyorum nerden başvuruyoruz hangi siteden yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

sanki benim hayatımı anlatmışsınız.biz köyde oturuyoruz.eşim köy kahvesini işletiyor.haftanın yedi günü çalışıyor.geceden geceye görüyoruz birbirimizi.ailemden 6 saat uzaktayımbütün gün kayınvalidemle oturuyorum.15 aylık oğlum var.bende çalışmak istiyorum ama eşim sürekli karşı çıkıyor.ama çalışmam lazım borçlarımız(kredi) var diyorum anlamıyor.borç benim borcum ben mderim otur oturduğun yerde.bir kadının yeri evidir der sürekli.dört duvar arasında kafayı yiyeceğim artık :53::53::53:

sanki benim hayatımı anlatmışsınız.biz köyde oturuyoruz.eşim köy kahvesini işletiyor.haftanın yedi günü çalışıyor.geceden geceye görüyoruz birbirimizi.ailemden 6 saat uzaktayımbütün gün kayınvalidemle oturuyorum.15 aylık oğlum var.bende çalışmak istiyorum ama eşim sürekli karşı çıkıyor.ama çalışmam lazım borçlarımız(kredi) var diyorum anlamıyor.borç benim borcum ben mderim otur oturduğun yerde.bir kadının yeri evidir der sürekli.dört duvar arasında kafayı yiyeceğim artık :53::53::53:

ne kadar zor değil mi,ancak yasayanlar anlıyor iste,esimde sürekli borclarından bahsedıyor,oyuzdne eve pek masraf yapmaz bende eksıklerı kendım kazanıp kendım alayım dıyorum hayır dıyor,cunku ona bagımlı muhtac olmamı ıstıyor,bu haksızlık bıktım artık yasama hevesım kalmadı:(

ne kadar zor değil mi,ancak yasayanlar anlıyor iste,esimde sürekli borclarından bahsedıyor,oyuzdne eve pek masraf yapmaz bende eksıklerı kendım kazanıp kendım alayım dıyorum hayır dıyor,cunku ona bagımlı muhtac olmamı ıstıyor,bu haksızlık bıktım artık yasama hevesım kalmadı:(

seni okadar iyi anlıyorum ki ben yeni evliyken evden dışarı yanlız çıkamazdım çok sıkıntılı günler geçirdim ama sabret belli bir zaman geçince düzeliyor ben şimdi giderim çalışmak istesem çalışırım sadece biraz sabır birde bazı arkadaşlar yazmış izne gerekmi var falan filan kıskanç bir erkekle yaşamak zordur seni çok iyi anlıyorum bebişin sağlıkla doğsun biraz iyi olursun sonra bebişinle bol bol gezersiniz

evlenmeden önce üni okuyordum ayrıca calısıyordum diyorum,oda bunları bılerek kabul ettı ,evlenınce okulumda yarım kaldı malesef bıtıremedım, hep ona bagımlı kalmamı ıstıyor maddı yonden ,kendı ayaklarım uzerınde durmamı ıstemıyor ,nasıl ikna edeceımı bılmıyorum

ha okulu da bıraktın tebrik ederim arkadaşım daha ne yazalım bu konuya bilemiyorum artık

evlenmeden önce erkeklerın bırsuru vaadlerı oluyor bılmıyor musun cnm ama evlendıkten sonra hıcbırı yok malesef

o zaman onlar vaad değil yalan oluyor şuanda yalancı bir insanla ömür geçiriyor ve yalancı bir insanın çocuğunu taşıyorsunuz

bebeğiniz doğduğu zaman nefes alacak zaman bulamayacaksınız...
ve de çocuğunuzu kendiniz yetiştireceksiniz...Bu öyle önemliki... Bebeğiniz büyüdkten sonra eşiniz çalışmanıza izin verebilir ..İlişkiniz olgunlaşır

Böyle bir sey icin bosanilirmi yaa.. Kendine meskale bul, calismanin yollarini ara, esini ikna etmenin bir yolu vardir herhalde.. Gerci hos bebek dogunca oda cok vaktini alacaktir, bence bu kadar kara kara düsünüpte kendi psikolojini bozma:34:

Back
X