- 12 Temmuz 2011
- 649
- 17
- 318
Merhaba cnm hafta ici hergün yayinlaniyor (almanya saati 5 gibi)
ahmet sefere gittiginde dilruba ahmetin pesine düstü onu aramak ve bulmak icin.
bir gece yarisi sermet dilrubayi bikac adamdan kurtardi ve beraber yola ciktilar.
dilruba sermete sözlü oldugunu ve sözlüsünü aramaya yol ciktgini anlatti. sermette buna asik oldu.
bir gün sermet dilrubaya saldirmak (öpmek sarilmak) üzereydi dilruba kacarken ayagi takildi ve kafasini tasa vurdu.
sermette dilrubayi öldü sandi ve kacip gitti. dilrubayi sermetin abisi ferhat buldu ve kendi evlerine getirdi. dilruba basini tasa vurdugunda aklini yitirdi ve isminin bile ne oldugunu hatirlamiyordu. isimsiz kalmasin diye dilrubaya ferhat "nilüfer" ismini verdi.
ahmet kücüklügünden beri baharatcida yamakti ve bilgisini ve yetenegini ilerletmesi icin saray mutfagina gönderildi ustasi tarafindan.
Hmmm anladim canimm cok coook sagol :)

zaten o sermeti gozum tutmamisti belliydi biseyler çevirdigi, dilruba'da gozu oldugu !! Ahmette hissetti bunu...! seven insan
hisseder karsindaki kotu mu iyi mi niyetli diye....
Vede ben sermeti o ferhat in nisanlisinin abisi saniyodum...
Bugunki izledigim bolumunde :
niye abisinin nisanlisiyla bugun dertlesiyomus gibi konusuyolar ki... kizin sesini sevmedim zaten ferhati seven kiz var nisanlisi... su
unutulmazdaki edanin sesiyle tipkisi !!
kiz yok bu evde yalnizim cnm sIkIliYO gibi seyler soyluyo mustakbel kaynina :S
Birde niye kapidan abisinin elindeki bicaklara bakti...vede arkasindan is ceviriyo... ahmetin uzerine atiyo suçu...biseyler olmus belli ki ! kanli manli sahneler vardi elinde kanli bicak sermetin!
o çocuk çirak da ahmete yamak ahmetede sattim bu bicaklardan dedi...ins ferhat inanmaz.... ins ahmet bi yere gitmez !! su dilrubada ne zaman akli geri gelcek !!! cok soguk davraniyo anca kovuyo ahmeti