Çene Estetiği yan cene hakkinda resimli yardimm

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Gercekten mi tsk ederim :) maasater kaslari cnm sorunum yuzum yuwarlak dil ben yuwarlak istiorum botoksla bu kaslari kucultturebilirmiyim acaba :KK43:

Gercekten mi tsk ederim :) maasater kaslari cnm sorunum yuzum yuwarlak dil ben yuwarlak istiorum botoksla bu kaslari kucultturebilirmiyim acaba :KK43:
Canim kaslardan dolayi sa evet botoksa oluyor,ama kemiktense ameliyat oda turkiyede pek yapilmiyor,hatta hic yapan ben duymadim.cocukluk resimlerine bak,yuzun hep mi oyleymis yoksa sonradan mi kas gelismis

Sonradan cnm cocuklukta bole dildi ali mezdegi ile gorustum foto gonderdim torpuleme islemi yapariz dedi ama fiyat cok yuksek 9 bin dedi :KK43: zeki guzelin asistani 4 bin dedi bilsem botox la duzelio ameliyattansa botox tercih ederim.torpuleme ne kadar acaba baska yapan bi doktorda :KK43:

bencede cenen cok guzel aslında .
9000 tl biraz fazla değil mi ne gibi işlem yapacakmıs soyledi mi

cene ucu ıcın asıstanı bana 5000 tl dedi de ondan sasırdm

5 bin ii demis bana cok soledi 9 bin deyince yutkunamadim cnm :) benim massater kasininkoseli olmasi cnm ya

20150207_143052.jpg Bu da on profil yanlar cok kotu ya :KK43:

B behriye bence profilden harika. ondende sorun edilecek kadar kötü değil bence. ameliyatlar işlemler hakkında hic ama hic bir bilgim yok. ama burada elbet yardım edecek deneyimli kişiler vardır. onlar fikir verebilir. ama ben olsam dert etmezdim. gayet güzelsin. bazı insanların yüzünde karakteristik izler olur. senin imzanda çenen olsun :)

B behriye O takıntıyı bilirim. bende yeni ameliyat oldum çenemden. kapanışta sorun olmamasına rağmen önde gibi duruyordu alt cenem. ama profilim böyle guzel olsaydı ameliyat olmazdım :)

Cnm bi sorarmisin her iki yan cene massater kasi ameliyati die resimleride gosterebilirsin en azindan bi fiyat bilgim olur uygun derse amelyat olurum.sen memnunmusun peki doktorundan cnm

X