yan komşuyla aldatılıyor muyum ? bu sizin başınıza gelse napardınız?

rosey06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
35
11
42
merhaba kızlar
ben eşimle yeni evlendim yani 6-7 ay oldu. bir takım sorunlar yaşıyoruz ama geçen gün kafamı kurcalayan başka bir olay yaşandı lütfen yorum yazın..
bn almanyada yaşıyorum evimiz müstakil. ben buraya taşındığımın 2. günü sonradan arab kökenli olduğunu öğrendğim yan komşu kadın (benim yaşlarımda) kapımızı çaldı ve bana bir kucak dolusu çiçek buketi ve duş şampuan jel seti getirdi. hoşgeldiniz amacıyla.. bende teşekkür ettim.. sonradan öğrendimki bu kadın iki ev ötemizde yalnız yaşıyor ( eşinden boşanmış)... benim eşimle mahalleden tanışıyorlarmış ben evlenmeden önce.. bir akşam eşimle yemek yerken eşim bana o kadının beni evine kahve içmeye davet ettiğini söyledi ve benimle arkadaş olmak istediğini eğer istersem bi akşam onu bizim eve yemeğe çağırmamızın uygun olacağını söyledi. bende bekar bir kadınla görüşmek istemediğimden bunu kibarca eşime söyledim. ben onunla arkadaş olmak istemiyorum dedim..:KK1:

aradan bir kaç gün geçti, film izliyorduk.. eşime bir mesaj geldi wattsaptan .. eşim bana o kadının salı günü beni evine kahve içmeye beklediğini söyledi gülümseyerek.. bende şalter attı!! ben sana o kadınla arkadaş olmak istem,iyorum dedim yaa sen ne hakla o kadına numaranı verirsin felan kıyamet koptu.. ben bağırdım oda bana bağırdı!!! sözde o kadını 8 yıldır tanıyomuş ve onu kardeş gibi görüyomuş! o kadının numarası sende ne geziyo eve alıp o kadınla ilişkiye mi girceksin gizlice !!! senin onla ilişkinmi var ne diye ısrar ediyosun eve çağıralım diye !!filan iyice kavga ettik.. 2 gün konuşmadık ..:63:

oda inkar etti tabii sen bana nie güvenmiyosun evlilik güven üzerine kurulur falan filan boş laflar söyledi.. yok onun kalbini kırmışım o benim yalnız evde sıkılmamam için bana arkadaş bulmuş falan filan ayaklar..
o kadının getirdiği çiçekleri de ezip kapının önüne attım.. umarım görmüştür
neyse şimdi siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ne düşünürdünüz? benim eşim kadınlarla flört mü ediyo yoksa benmi çok kıskancım kızlar? siz olsanız ne düşünür ne yapardınız?bi daha bu kadının bahsi açılmadı bu arada ...:KK12:

:KK69:Bence sen boşuna kuruntu etmişsin canım eşiniz yıllardır orda yaşamış arkadaş cvresi farklı sen yeni gittin yutdışına belli yan komşun hatce kezbanmı zannettin eşlni elinden alacak diye korkupta adama saldırıya gectin bikere karsındaki bayan yabancı ne bilsin senin kültürünü eşin acıklamış yok öyle bişey diye belki ileride bizim hatceden kezbandan daha iyi arkadaş olacaktınız hayatım

Bence doğru yapmışssın. En yakın zamanda taşının siz ordan. Hiç gerek yok ama kadının eşine mesaj atması hiç hoş değil. Kafasına göre mesaj atıyor demek ayrıca niye senle akadaş olmak için bu kadar can atıyor dimi? İşini garantiye almakta fayda var insanlar çok kötü kalpli. Evli erkek gördümü deliryor bu kadınlar.

merhaba kızlar
ben eşimle yeni evlendim yani 6-7 ay oldu. bir takım sorunlar yaşıyoruz ama geçen gün kafamı kurcalayan başka bir olay yaşandı lütfen yorum yazın..
bn almanyada yaşıyorum evimiz müstakil. ben buraya taşındığımın 2. günü sonradan arab kökenli olduğunu öğrendğim yan komşu kadın (benim yaşlarımda) kapımızı çaldı ve bana bir kucak dolusu çiçek buketi ve duş şampuan jel seti getirdi. hoşgeldiniz amacıyla.. bende teşekkür ettim.. sonradan öğrendimki bu kadın iki ev ötemizde yalnız yaşıyor ( eşinden boşanmış)... benim eşimle mahalleden tanışıyorlarmış ben evlenmeden önce.. bir akşam eşimle yemek yerken eşim bana o kadının beni evine kahve içmeye davet ettiğini söyledi ve benimle arkadaş olmak istediğini eğer istersem bi akşam onu bizim eve yemeğe çağırmamızın uygun olacağını söyledi. bende bekar bir kadınla görüşmek istemediğimden bunu kibarca eşime söyledim. ben onunla arkadaş olmak istemiyorum dedim..:KK1:

aradan bir kaç gün geçti, film izliyorduk.. eşime bir mesaj geldi wattsaptan .. eşim bana o kadının salı günü beni evine kahve içmeye beklediğini söyledi gülümseyerek.. bende şalter attı!! ben sana o kadınla arkadaş olmak istem,iyorum dedim yaa sen ne hakla o kadına numaranı verirsin felan kıyamet koptu.. ben bağırdım oda bana bağırdı!!! sözde o kadını 8 yıldır tanıyomuş ve onu kardeş gibi görüyomuş! o kadının numarası sende ne geziyo eve alıp o kadınla ilişkiye mi girceksin gizlice !!! senin onla ilişkinmi var ne diye ısrar ediyosun eve çağıralım diye !!filan iyice kavga ettik.. 2 gün konuşmadık ..:63:

oda inkar etti tabii sen bana nie güvenmiyosun evlilik güven üzerine kurulur falan filan boş laflar söyledi.. yok onun kalbini kırmışım o benim yalnız evde sıkılmamam için bana arkadaş bulmuş falan filan ayaklar..
neyse şimdi siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ne düşünürdünüz? benim eşim kadınlarla flört mü ediyo yoksa benmi çok kıskancım kızlar? siz olsanız ne düşünür ne yapardınız?bi daha bu kadının bahsi açılmadı bu arada ...:KK12:
Ofkeyle davranmasaydin keske, galiba esine ve kadina iftira atmis oldun. Adam yapsa gizlice yapamaz mi neden seninle arkadas olmasini saglasin? Abartmissiniz bence. Ama gorusmemeyi istemekte haklisin buna sen karar verirsin tabi

ne munasebet canım eşime elin kadını msj atıyo :KK12: ben olsam numarayı alır,kendi telefonumdan sert bi şekilde ikaz ederdim. aralarında belki şimdi bişey yok ama şu da bi gerçek ki kadın erkek samimiyeti her zaman arkadaşlık olarak kalmıyor. yasak da cazip geliyor insana.

Komsu kadinla yazişmasi yanlis. İlla aldatmak ya da aldatmamakla bitmiyor guven meselesi.
Karşi tarafi alenen suphelendirmek de yanliş...

Yazışması tabiki yanlış,benim erkek arkadaşımda böyle sinir bozucu tekliflerde bulunuyor.Yok çocukluk arkadaşıyla karşılaşmış seninkine selam söyle görüşelim hep beraber felan ayakları.Ben hiç bi kız arkadaşıyla görüşmedim görüşmemde.Ha evli olan erkek arkadaşlarıyla hanımlarıyla birlikte görüşürüm.Belki komşunuz iyi niyetli olabilir farklı kültür olduğu için ama görüşmemeniz en sağlıklısı.Saygısızlık yapmadan eşinize durumu anlatırsanız Hala israr ederse görüşmeye sizde bekar erkak arkadaşınızla görüşün bakalım nasıl hissedecek beyfendi .

evt aynen öyle söyledim çok sinirlendi hihihiih:KK53: :KK47:
kadın bi karşıma çıksa ona da bi iki lafım var ya hiç karşılaşmadık saklanıyo sanki
kapısını çalıp olay çıkarmak da istemiyorum

Sizin yerinizde olsam ne yapardım?
Derhal eşimden af dilerdim. Haddimi aştığımı, ona haksızlık ettiğimi, kırdığımı, boş yere hırpaladığımı ve bunlar için beni affetmesini istediğimi söylerim.
Siz yapacağınızı yapmışsınız zaten. Bari telafi edin.

Ne demek bekar bir kadin ile görüsmek istemiyorum? Evlendin de ne oldu acaba? Yani tüm bekar kadinlari ne ile itham ediyorsun sen? Sanki hepsi senin esinin üzerine ziplayacaklarda aman aman :KK14:

Hayir yani esin o kadini 8 yildir taniyormus zaten, eger biseyler karistirmak isteseydi senin ile degil, onun ile evlenirdi. Benim esimde mesela halen lise arkadaslari ile konusuyor face'te. Bunda ne var allasen? Üstelik adam bir nane yiyecek olsa, birak esi ile metresin arkadas olmasini, birbirlerini bile görmesini istemez.

Esinin yaptiklarindan sirf duygusal anlamda rahatsiz olsan bile, söylediklerin o kadar yalnis ki. O adam simdi 1 ay trip atsa yeridir. Ne demek gizli gizli seks yapmak istiyorsunuz? Senin yerinde olsam, çiçek atmanin yerine esime özür dilerdim.

Aldatan adam aldattığı kadınla eşini görüştğrmek ister mi??? Erkekler aptal da bu kadar değil. Sanmıyorum.

e onu kardeş gibi görüyomuş! o kadının numarası sende ne geziyo eve alıp o kadınla ilişkiye mi girceksin gizlice !!! senin onla ilişkinmi var ne diye ısrar ediyosun eve çağıralım diye !!filan iyice kavga ettik.. 2 gün
Bunu cidden mi söylediniz?
Nasıl böyle bir sonuca vardınız?
Arkadaşına telefonunu veren herkes gizlice cinsel ilişkiye giriyor mu zannediyorsunuz???

Masum düşünebilen arkadaşlara hayranım cidden demek ki hiç kötülük görmemişler. Bizim bir arkadaşımızın babasının eşini aldattığını öğrendik daha yeni. Hem de kiminle. 8 yıldır arkadaşım diye tanıttığı taylandlı bi bayan üstelik bizler de tanıyoruz masaj falan yapardı bize :) İyice dibine getir ki hiç şüphelenilmesin hesabı...

merhaba kızlar

bence d,ikkatli ol sen..
ne olr ne olmaz..
hayır eşin neden elin kadınıyla mesajlaşıyor..
çok istyiyorsa kadın; eşin senin numaranı versin ordan konuşun..
arkadaş olmak zorunda değilsin..
evet güven üzerine kurulur evlilik ama temkinli olmak gerek..

aptal kadın ben eşime güvenirim o yapmaz der; akıllı kadın ise eşime güvenirim der ama temkini elden bırakmaz***
bu sözü hiç unutmam...

X