• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanan sac uzar mi?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Arkadaslar uclara doğru incelen...ıslakken esneyen sac uzar mı?
İlla kestirmek mi gerekir..bakimlarla zamanla düzelir mi?..

Benim düzelmedi ne yazık ki kestirdim sonrada yavaş uzayan saçlar için şampuanlar var, fiyatı öyle çokta uçuk değil onlardan kullandım uzadılar

Inceldigi yerden kopar malesef..
Yanmamis ama işlem görmekten yıpranmışti saçlarım çözümü kestirmekte buldum ben..

Uzar ama çok sıkı bir bakım uygulaman lazım,
Kestirmek istemiyorsan bir süre en az iki yıkamadan birinde saç maskesi uygula, ama yağ yumurta maskesi falan değil bahsettiğim, kavanoz maskesini iyice dibe deydirmeden bolca saçına uygula sera ile kafanı sar ve en az iki saat sonra yıka. Hatta akşam maskeyi uygula sabah yıka. Bu yanığı düzeltmez belki ama kopup esnemesine engel olur, belli bir uzunluğa gelince yavaştan kestirmeye başlarsın istersen

Yanmis saci nasıl anlariz?
Nasıl ayırt edebilirim?
Koyu renkse ıslakken çektiğinde lastik gb uzar, açık renkse hem lastik gb uzar hem de kuruyken çatır çutur kopar.

Ve evet saç kökten uzadığından zamanla yanık kısım sadece uçta kalır, saçın açık renge boyalıysa 1 hafta 10 gün sonra dipten gelen yeni saçı görebilirsin.

Yanık saça yumurtalı yağlı karışımlar pek fayda etmiyor, yumurta yağ daha çok doğal saçta işe yarıyor. Yanık saça kavanoz maskesi yapmanı ya da keratin yüklemesi yaptırmanı tavsiye ederim.

Koyu renkse ıslakken çektiğinde lastik gb uzar, açık renkse hem lastik gb uzar hem de kuruyken çatır çutur kopar.

Ve evet saç kökten uzadığından zamanla yanık kısım sadece uçta kalır, saçın açık renge boyalıysa 1 hafta 10 gün sonra dipten gelen yeni saçı görebilirsin.

Yanık saça yumurtalı yağlı karışımlar pek fayda etmiyor, yumurta yağ daha çok doğal saçta işe yarıyor. Yanık saça kavanoz maskesi yapmanı ya da keratin yüklemesi yaptırmanı tavsiye ederim.

Çok tşk ederim canmm..gerçekten iyi geldi..

Uzamaz benimde saclarim permadan yandi yaglar da kullandim akliniza gelen herseyi yaptim uzadi uctan kirildi dokuldu sonra gittim kestirdim postis aldim uzadi sonra kaynak yaptirdim simdi hic uzamiuor ;(

Merhaba geçmiş olsun o derece yanmış saç iyi bir bakımdan geçmeden ya da kesilmeden kolay kolay Uzamaz diye düşünüyorum Ben de aynı durumdan geçtim ama bakımla üstesinden geldim Evde Keratin bakımı yapmıştım liquid keratin markasi oldukça memnunum bilginiz olsun

Evde yaptigimiz bakimlar pek ise yaramiyor kesinlikle profosyenel bi yerde keratin yukletin saciniza ben duzenli yaptiriyrm ve cok memnunum

Uzamaz. Sac dipten uzasa bile uçlardan nefes alır ve o kırıklar kestirilmedigi sürece yukarı doğru çıkıyor malesef. Bosuna zaman kaybetmeden kestir ve bakımlarına devam et derim:)

Evde yaptigimiz bakimlar pek ise yaramiyor kesinlikle profosyenel bi yerde keratin yukletin saciniza ben duzenli yaptiriyrm ve cok memnunum
sorununuz neydi
keratin yüklemesi neden yaptırdınız
ne marka kullanıldı ve ücreti nedir?

Back
X