- 23 Nisan 2015
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi pembeyarasa
Merhaba. Benim saçlarım boyadan yıprandı ve uçları kırık. Saçlarım yandı. Saçıma saç yağı kullanmak istiyorum örneğin hindistan cevizi yağı gibi. Önerisi olan var mı? Lütfen yardımcı olun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ;Merhaba. Benim saçlarım boyadan yıprandı ve uçları kırık. Saçlarım yandı. Saçıma saç yağı kullanmak istiyorum örneğin hindistan cevizi yağı gibi. Önerisi olan var mı? Lütfen yardımcı olun.
Memnun olmanız ne güzel. Ben de meraklıyım bu konuya, mümkünse ürünün markası fiyatı vs hakkında bilgi rica ederim.merhaba ;
benimde saçlarımda röfle var ve yıllardır kullanıyorum.artık saçım cansız olmaya başladı.fönde bile mat duruyordu. tavsiye üzerine saç botoksu yaptırdım. sonuç: mükemmel....kesinlikle tavsiye ederim..10 gün öncede 2. sini yaptırdım.
Hindistan cevizi yağı tartışmasız tavsiye ederim. saçınız yumuşacık olur. Fakat saçınızı onarmaz. sadece konfor sağlar, yeni saç gelene kadar idare eder...Merhaba. Benim saçlarım boyadan yıprandı ve uçları kırık. Saçlarım yandı. Saçıma saç yağı kullanmak istiyorum örneğin hindistan cevizi yağı gibi. Önerisi olan var mı? Lütfen yardımcı olun.
Canım benim saçımda dökülme çok var, çaresini bulamıyorum, bilen varsa yardım lütfen.Bence boyadan yanan yıpranan ve kuruyan saçlar, keratin yükleme ile en iyi sonucu veriyor. Tabi siz gider de kuaförde keratin yükletirseniz, bir sürü kimyasal katkılı ürünlerle saçınızı daha da berbat edebilirler. Ya da o anda saçınızı ve sizi memnun edebilir fakat uzun zamanda saçınızın yapısını bozabilirler. Size tavsiyem katkısız keratin yükleyin ve saçınızda mucizeler yaşayın. Hele boyadan, röfleden. oryalden, fönden vs saçınız kurumuş sonra da yıpranmışsa, daha sonra da kırılmışsa, hiç zaman kaybetmeyin. Ben yıllarca saç bakımı yaptım. Katkısız Keratin Yüklemesi kadar saça iyi gelen bir şey e rastlamadım.
Canım hala dökülmen devam ediyorsa, benim daha önce kullandığım keratin iksir var, muhteşem birşey, anında durduruyor ve saçları hızlı da uzatıyor. Şu an haftada bire düşürdüm daha önce hergün kullanıyordum çok işe yaradı.Ben yıpranan saçlara daha önce bakım yaptığım için sorun yaşamıyorum. Komşumun tavsiyesiyle aktardan doğal katkısız keratin almıştım, çok iyi geldi ama şimdi asıl derdim dökülme sorunu bir de buna çare bilen varsa söylesın lütfen. Çok kötü durumdayım.
Bence boyadan yanan yıpranan ve kuruyan saçlar, keratin yükleme ile en iyi sonucu veriyor. Tabi siz gider de kuaförde keratin yükletirseniz, bir sürü kimyasal katkılı ürünlerle saçınızı daha da berbat edebilirler. Ya da o anda saçınızı ve sizi memnun edebilir fakat uzun zamanda saçınızın yapısını bozabilirler. Size tavsiyem katkısız keratin yükleyin ve saçınızda mucizeler yaşayın. Hele boyadan, röfleden. oryalden, fönden vs saçınız kurumuş sonra da yıpranmışsa, daha sonra da kırılmışsa, hiç zaman kaybetmeyin. Ben yıllarca saç bakımı yaptım. Katkısız Keratin Yüklemesi kadar saça iyi gelen bir şey e rastlamadım.
canm bende evde yapmayı düşünüyorumda hangi markayı önerirsin