Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanan saç

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pembeyarasa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
6
1
26
Merhaba. Benim saçlarım boyadan yıprandı ve uçları kırık. Saçlarım yandı. Saçıma saç yağı kullanmak istiyorum örneğin hindistan cevizi yağı gibi. Önerisi olan var mı? Lütfen yardımcı olun.

Merhaba. Benim saçlarım boyadan yıprandı ve uçları kırık. Saçlarım yandı. Saçıma saç yağı kullanmak istiyorum örneğin hindistan cevizi yağı gibi. Önerisi olan var mı? Lütfen yardımcı olun.
merhaba ;
benimde saçlarımda röfle var ve yıllardır kullanıyorum.artık saçım cansız olmaya başladı.fönde bile mat duruyordu. tavsiye üzerine saç botoksu yaptırdım. sonuç: mükemmel....kesinlikle tavsiye ederim..10 gün öncede 2. sini yaptırdım.

Ben de boyadan yanan kuruyan kırılan saçlar için araştırma yapıyordum. Burası karşıma çıktı, Sanırım siz de benim gibi dertlisiniz. Ben tüm saç bakım yağlarını denedim. Marka olmuş maskeleri denedim sonuc sıfır demıyeyım ama sıfıra yakın. Çunku etkisi gidene kadar bır kac gun fayda verdi sonra uctu gitti. yanı süreklı bakım lazım. Saç botoksu hakkında da aynısını duydum. Yani farklı bir şey yok. O da maskenin kremın veya serumun bir başka uygulaması. Ancak Liquid Keratin Botoksu diye bir marka duydum. Bunu araştırıyorum. Firma garantisi varmış. Yani kesin tedavi iddiası var. Hem de yana saçlara kalıcı çözüm gibi... Bunu mutlaka bulup deneyeceğim.

merhaba ;
benimde saçlarımda röfle var ve yıllardır kullanıyorum.artık saçım cansız olmaya başladı.fönde bile mat duruyordu. tavsiye üzerine saç botoksu yaptırdım. sonuç: mükemmel....kesinlikle tavsiye ederim..10 gün öncede 2. sini yaptırdım.
Memnun olmanız ne güzel. Ben de meraklıyım bu konuya, mümkünse ürünün markası fiyatı vs hakkında bilgi rica ederim.

Bence boyadan yanan yıpranan ve kuruyan saçlar, keratin yükleme ile en iyi sonucu veriyor. Tabi siz gider de kuaförde keratin yükletirseniz, bir sürü kimyasal katkılı ürünlerle saçınızı daha da berbat edebilirler. Ya da o anda saçınızı ve sizi memnun edebilir fakat uzun zamanda saçınızın yapısını bozabilirler. Size tavsiyem katkısız keratin yükleyin ve saçınızda mucizeler yaşayın. Hele boyadan, röfleden. oryalden, fönden vs saçınız kurumuş sonra da yıpranmışsa, daha sonra da kırılmışsa, hiç zaman kaybetmeyin. Ben yıllarca saç bakımı yaptım. Katkısız Keratin Yüklemesi kadar saça iyi gelen bir şey e rastlamadım.

Hindistan cevizi yağı tartışmasız tavsiye ederim. saçınız yumuşacık olur. Fakat saçınızı onarmaz. sadece konfor sağlar, yeni saç gelene kadar idare eder...

Bence boyadan yanan yıpranan ve kuruyan saçlar, keratin yükleme ile en iyi sonucu veriyor. Tabi siz gider de kuaförde keratin yükletirseniz, bir sürü kimyasal katkılı ürünlerle saçınızı daha da berbat edebilirler. Ya da o anda saçınızı ve sizi memnun edebilir fakat uzun zamanda saçınızın yapısını bozabilirler. Size tavsiyem katkısız keratin yükleyin ve saçınızda mucizeler yaşayın. Hele boyadan, röfleden. oryalden, fönden vs saçınız kurumuş sonra da yıpranmışsa, daha sonra da kırılmışsa, hiç zaman kaybetmeyin. Ben yıllarca saç bakımı yaptım. Katkısız Keratin Yüklemesi kadar saça iyi gelen bir şey e rastlamadım.
Canım benim saçımda dökülme çok var, çaresini bulamıyorum, bilen varsa yardım lütfen.

Ben yıpranan saçlara daha önce bakım yaptığım için sorun yaşamıyorum. Komşumun tavsiyesiyle aktardan doğal katkısız keratin almıştım, çok iyi geldi ama şimdi asıl derdim dökülme sorunu bir de buna çare bilen varsa söylesın lütfen. Çok kötü durumdayım.

Ben yıpranan saçlara daha önce bakım yaptığım için sorun yaşamıyorum. Komşumun tavsiyesiyle aktardan doğal katkısız keratin almıştım, çok iyi geldi ama şimdi asıl derdim dökülme sorunu bir de buna çare bilen varsa söylesın lütfen. Çok kötü durumdayım.
Canım hala dökülmen devam ediyorsa, benim daha önce kullandığım keratin iksir var, muhteşem birşey, anında durduruyor ve saçları hızlı da uzatıyor. Şu an haftada bire düşürdüm daha önce hergün kullanıyordum çok işe yaradı.

7 ay önce saçlarımı sarıya boyattım ve yandı hemdee dipten uca yandı 4 ay önce dip boyası yaptım ve o gündem beri saçlarımı boyamıyorum. Bakım yapıyorum sürekli. Saçlarımı siyaha boyasam acaba daha kötü olur mu saçlarım lastikleşmiş durumda. Diplerim aşırı geldi siyaha boyayım kurtulayım diyorum siyaha boyasam daha kötü yanar mı saçımm dahada mahvolurmu acil yardım edin

canm bende evde yapmayı düşünüyorumda hangi markayı önerirsin

X