‘Yandaş’ hedef gösterdi, ‘linç edilme’ sırası CNN Türk spikeri Nevşin Mengü’ye geçti

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
‘Yandaş’ hedef gösterdi, ‘linç edilme’ sırası CNN Türk spikeri Nevşin Mengü’ye geçti

Dün Çağlayan’da yaşanan rehine kriziyle ilgili attığı bir tweet nedeniyle hükümete yakın gazetelerin hedefi haline gelen gazeteci Mirgün Cabas’ın ardından bugün de İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne düzenlenen saldırıyla ilgili haber nedeniyle CNN Türk spikeri Nevşin Mengü, ‘linç edildi’.

sabah.jpg

Nevşin Mengü, saldırının gerçekleşmesinden hemen sonra yayınlanan görüntülerde haberi sunarken, “Bir terör saldırısı gerçekleşti. Daha doğrusu terör saldırısı demeyelim, saldırı diyelim. Şu an emin değiliz bilmiyoruz” dedi.

Başta Sabah ve Haber 7 olmak üzere hükümete yakın haber siteleri Mengü’nün bu laflarını “Terör saldırısı diyemedi” diyerek haber yapınca Twitter’da ‘Ak Troller‘in başını çektiği grup, CNN Türk spikerine linç kampanyası başlattı.

‘Kana ve lince susamışlar’
Nevşin Mengü ise Twitter hesabından “O saatte, saldırının ne olduğu, ne olup ne bittiği belli değildi. Saldırı ile açıklama daha sonra yapıldı. Bizim işimizi elimizde bilgi olmadan savurmak değil, en doğru bilgiyi alıp doğrulatıp yayınlamak. Ama kime laf anlatıyoruz… Kana ve lince susamış bir guruh var. Taşlasınlar bakalım” açıklamasını yaptı.

Mengü tehdit, hakaret ve küfürleri de retweet’leyerek takipçileriyle paylaştı.
http://www.diken.com.tr/yandas-hede...sirasi-cnn-turk-spikeri-nevsin-menguye-gecti/

Çok nadir bir spiker de bu kadar sivri dil bulunur

Sivri dilli biri bazen dinlerken şaşırmıyor değilim alışılmışın dışında

kadınında dediginde bişey yok teror saldırısı demeyelim suan emin degiliz demiş..her saldırı teror saldırısı degildir tabi sanarsınki kadın teror saldırısı olmus ama kabul etmiyor

Inceden berkine gonderme yapmasaniz ölürsünüz.
ölürüz evet çünkü hala ekmek almaya gitti deyip çocuktan nem alınmak isteniyor, aklı başında hiç bir aile o olaylar var iken çocuğunu ekmek almaya göndermez, bıraksınlar artık bu ekmek almaya gitti ayaklarını, evet çocuk olduğunda herkes hemfikir ona kimse itiraz etmiyor ama masum değil, biz de 15 yaşında olduk, bizim de kanımız kaynadı ama hiç bir zaman elimizde sapan ile devletin kolluk kuvvetine demir bilye atmadık, misal iki terörist silahla emniyet müdürlüğünü basıp öldürülüyor. devlet niye canlı yakalamaya çalışmıyor diyenleri gördüm, yanında keleşle ölü yatan kadını gördüğümüz bir olayda dahi devlet vurdu diye devleti suçlu gösteriyorlar , ben bunların samimiyetine nasıl inanayım ve nasıl susayım artık tiksinti geldi çünkü...

Iyi de masumlara yapilan tüm saldirilar terör saldirisi degil midir? Benim gözümde öyle acikcasi... Bu kim olursa olsun. .
emmiyete yapılan saldırı terör saldırısıdır canım başka ne olucak şaka gibiler asıl amaç ne niceleri gibi terörist diyemiyorlarlar bu ülkenin polisine taş atan kurşun sıkan onların gözünde terörist değil, eylemci!!!

emmiyete yapılan saldırı terör saldırısıdır canım başka ne olucak şaka gibiler asıl amaç ne niceleri gibi terörist diyemiyorlarlar bu ülkenin polisine taş atan kurşun sıkan onların gözünde terörist değil, eylemci!!!
teror saldırısı dediginiz siyasi veya dinsel amaclar icin yapılan seylerdir..kişisel sebepler yuzunden de bir yerlere saldırabilirsiniz ..saka gibiler diyorsunuzda bir haberciyse o kesinlesmeden bilgi vermek istemediginden oyle demiş abartılcak ne var bu kadar..kadının dusunceleri karsıt oldugu icinde tabiki her dedigi hedef haline getirilmiş

teror saldırısı dediginiz siyasi veya dinsel amaclar icin yapılan seylerdir..kişisel sebepler yuzunden de bir yerlere saldırabilirsiniz ..saka gibiler diyorsunuzda bir haberciyse o kesinlesmeden bilgi vermek istemediginden oyle demiş abartılcak ne var bu kadar..kadının dusunceleri karsıt oldugu icinde tabiki her dedigi hedef haline getirilmiş
evet, 2 saldirgan savcinin sehit edildigi günün ertesinde, bir anda emniyet önünde cinnet gecirdiler olabilir yani :KK53: 2 teröristin emniyet müdürlüğüne saldirmasi haberi ile savcinin sehit edilmesi arasinda baglanti kurmak zor olmasa gerek, terör mü saldırımı gayet net anlar niyeti farklı olmayan insan!

evet, 2 saldirgan savcinin sehit edildigi günün ertesinde, bir anda emniyet önünde cinnet gecirdiler olabilir yani :KK53: 2 teröristin emniyet müdürlüğüne saldirmasi haberi ile savcinin sehit edilmesi arasinda baglanti kurmak zor olmasa gerek, terör mü saldırımı gayet net anlar niyeti farklı olmayan insan!
bu kadın hic teror saldırı haberi sunmamısmı peki hani terorist yandası gibi gosteriliyorya merak ettim ilk defa olmuyor teror saldırıları herzamanki yaklasımları boylemidir de bir cumlesinden yandas durumu ortaya cıktı..bende bugun haberlerde duydugumda dedim kim yapmıs nolmus ne saldırısı diye yani bende simdi yandasmı oldum:)) anlatmaya calıstıgım bu onlarda haber sunuyor ellerine net bir bilgi gelir hala daha teror veya terorist kelimelerini kullanmaz ozaman zaten kanalda da spikerde de gercekten sıkıntı var demektir

Iyi demis.. Hem yayin yasaklari koyup gazetecileri kovarlar, hem de niye dogru haber yapmiyorsunuz diye kizarlar..:KK57: Adliyelerde sadece teror saldirisi mi oluyor? Her turlu kandavasi, kinci eski koca davasi ve bilumum gozu donmus insanin mehkeme kapisinda olay cikartabildigi ve hatta kursun sikabildigi yerlerdir adliyeler.. Adliyelerdeki guvenlik sadece teror orgutleri icin degildir ki..

ölürüz evet çünkü hala ekmek almaya gitti deyip çocuktan nem alınmak isteniyor, aklı başında hiç bir aile o olaylar var iken çocuğunu ekmek almaya göndermez, bıraksınlar artık bu ekmek almaya gitti ayaklarını, evet çocuk olduğunda herkes hemfikir ona kimse itiraz etmiyor ama masum değil, biz de 15 yaşında olduk, bizim de kanımız kaynadı ama hiç bir zaman elimizde sapan ile devletin kolluk kuvvetine demir bilye atmadık, misal iki terörist silahla emniyet müdürlüğünü basıp öldürülüyor. devlet niye canlı yakalamaya çalışmıyor diyenleri gördüm, yanında keleşle ölü yatan kadını gördüğümüz bir olayda dahi devlet vurdu diye devleti suçlu gösteriyorlar , ben bunların samimiyetine nasıl inanayım ve nasıl susayım artık tiksinti geldi çünkü...
Birilerini samimiyetimize inandirma cabasi da degiliz. He berkin sapanliydi, he berkin bircoklarinizdan cesur bir cocuktu. Bu onu terorist yapmaz. Sen hicbir seyden habersiz bir cocukluk gecirmis olabilirsin ama onun kaninin en deli aktigi caglar gezi eylemine denk geldi ne yazik ki... Sen de genc oldun ama boyle seyler yapmadin demek. Hmm...norm olarak senin gencligini mi ele almaliyiz toplumca peki ? Hicbirinizin berkinin samimiyetine inanmasina ihtiyaci yok elvan ailesinin. Elvan ailesi sadece adalet istedi. Berkinin olumunden nemalanmaya calisan biri varsa o da devlettir. Bu durumla da uyutabildigi kesim kendi yuzde ellisidir. Ölüsünden bile korktugunuz ne yigitler gecti bu ulkeden...

Birilerini samimiyetimize inandirma cabasi da degiliz. He berkin sapanliydi, he berkin bircoklarinizdan cesur bir cocuktu. Bu onu terorist yapmaz. Sen hicbir seyden habersiz bir cocukluk gecirmis olabilirsin ama onun kaninin en deli aktigi caglar gezi eylemine denk geldi ne yazik ki... Sen de genc oldun ama boyle seyler yapmadin demek. Hmm...norm olarak senin gencligini mi ele almaliyiz toplumca peki ? Hicbirinizin berkinin samimiyetine inanmasina ihtiyaci yok elvan ailesinin. Elvan ailesi sadece adalet istedi. Berkinin olumunden nemalanmaya calisan biri varsa o da devlettir. Bu durumla da uyutabildigi kesim kendi yuzde ellisidir. Ölüsünden bile korktugunuz ne yigitler gecti bu ulkeden...
İnandırıcı değiller ki zaten istedikleri kadar uğraşsınlar hele ki bazıları yaşarken sokakta görse ,tipi sebebiyle dalga geçer gelmiş berkin elvan üzerinden mesaj verme edebiyat yapma derdinde, bu ülkede 3 ayda maliye bakanı,jandarma genel komutanı,cumhurbaşkanı öldürüldü, bu çocuk kadar mesele edilmedi, aşın artık bazı şeyleri, belki de hala uyuyan sizlersinizdir ? noldu şimdi berkinin adı ? abileri intikamı aldı T.C savcısını şehit etti, o kadar yaygara yaptılar berkin berkin diye, şimdi sustular bizim savcımızın cenazesine bile gitmediler, savcının çocukları gerçekten evde ekmek bekleyen çocuklar olduğu için mi acaba ? cenazelerine dahi gidilmedi? neyse... size bu son mesajım çünkü... Fikri fikrinizle uymayan insanla, fazla meşgul olmayınız.. Fikirdeki ayrılık kolay giderilmez..
Hz. Ali

iki lafı bi araya getiremiyor dili sürçmüştür.

izguben izguben
Muhtemelen hayata aynı çerçeveden bakmıyoruz ama katıldığım fikirlerinde yok değil.
Berkin bir şekilde öldü ; ekmek almaya giderken yada eylem sırasında ki bende gezi eylemlerine katıldım benimde başıma aynı şey gelebilirdi dikkat çekmesinin sebebi henüz çok küçük olması. Ha malesef 15 - 16 yaş bizim zamanlarımızdaki kadar masumane değil. sadece bikızın elini tutmayı hayal edecek kadar pembe değil!!
Bu çocuk örgüt üyeside olabılırdi ki hiç bir anne baba bu konuda çocuğunu desteklemez!! Ama bu ÇOCUK !!!!
Dün bir cümle okudum ve çok hoşuma gitti ; Bir Çocuğun hakkını arayım derken , Bir çocuğu babasız bırakmak...
Çok acıttı canımı bu söz. Ha hak zaten böylede aranmaz oda ayrı. DHKP-C denilen örgütü savunmuyorum aslaa resmen tanımıyorum bile tanıyanlarda gözümde teröristtir.. Solcu olmayla CHP li olmayla bu örgütün malesef alakası yok ama bazıları bunu hala anlamıyor..
Gelelim cenaze olayına ; Bahçeli ve Kılıçdaroğlu katılmayarak çok yanlış yaptılar bence. Böylelikle öldürülen teröristleri savunuyorsunuz diyenlerin ekmeğine yağ sürdüler. Hep akım derken .okum diyerek ortalık ıyıce .ok oluyor ve malesef sonnuclar ortada..
Bu şekilde yönetiliyoruz..
Çok daldan dala yazdım kusura bakmayın.. COk dolmusuum.

X