M MenMenes0 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Kasım 2025 2 0 1 28 Dün 15:20 Konu Sahibi Konu Sahibi MenMenes0 #1 2inci derece yanık olanlar ne zamanda toparlaniyor
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 7.466 5.068 148 Dün 16:23 Konu Sahibi Konu Sahibi MenMenes0 #2 MenMenes0 .!.: 2inci derece yanık olanlar ne zamanda toparlaniyor Genişletmek için tıkla... Kantaron yağı sürün biz onunla iyileştik
MenMenes0 .!.: 2inci derece yanık olanlar ne zamanda toparlaniyor Genişletmek için tıkla... Kantaron yağı sürün biz onunla iyileştik
M MenMenes0 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 28 Kasım 2025 2 0 1 28 Dün 22:46 Konu Sahibi Konu Sahibi MenMenes0 #3 onbirmayis .!.: Kantaron yağı sürün biz onunla iyileştik Genişletmek için tıkla... Şuan hastanedeyiz yatirilmisiz doktor hiç bahsetmedi beyaz yerlerin kırmızı olması lazimmis
onbirmayis .!.: Kantaron yağı sürün biz onunla iyileştik Genişletmek için tıkla... Şuan hastanedeyiz yatirilmisiz doktor hiç bahsetmedi beyaz yerlerin kırmızı olması lazimmis
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 7.466 5.068 148 Bugün 01:48 Konu Sahibi Konu Sahibi MenMenes0 #4 MenMenes0 .!.: Şuan hastanedeyiz yatirilmisiz doktor hiç bahsetmedi beyaz yerlerin kırmızı olması lazimmis Genişletmek için tıkla... Yanığın son halini bilmiyorum tabi. Ne kadar bi bölgede mevcut. Ben normal eldeki yanıkta kullanmıştım.
MenMenes0 .!.: Şuan hastanedeyiz yatirilmisiz doktor hiç bahsetmedi beyaz yerlerin kırmızı olması lazimmis Genişletmek için tıkla... Yanığın son halini bilmiyorum tabi. Ne kadar bi bölgede mevcut. Ben normal eldeki yanıkta kullanmıştım.
Y yarenre Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Kasım 2025 2 0 1 18 Bugün 01:50 Konu Sahibi Konu Sahibi MenMenes0 #5 bende geçen sene üstüme sıcak su torbası patlayarak ikinci derece yanmıştım zaten zamanla kendi de toparlıyor iyileşiyor zaten genelde doktorların verdiği kremler iyi oluyor ama zaman da çok önemli hemen geçmiyor maalesef
bende geçen sene üstüme sıcak su torbası patlayarak ikinci derece yanmıştım zaten zamanla kendi de toparlıyor iyileşiyor zaten genelde doktorların verdiği kremler iyi oluyor ama zaman da çok önemli hemen geçmiyor maalesef