yanlış mı yaptım sizce?

teşekkür ederim.aslında zararım olmaz ama,kayınvalide önyargısı varya gelinlerde,acaba dedim.
bir de 7 aylık evliler.ilk defa böyle bir şey istedim.gelinim iyidir.şuana kadar herhangi bir sorunumuz olmadı,bu konudan tavır yapar mı kararsız kaldım.
Yakınmı oturuyorsunuz baska cocugunuz varmı
ay ıcımı huzun kapladı
umarım gelın hanım sorun yapmaz
sahsen ben hıc yapmadım kayınvalıdeme karsı

Gelininizin,oğlunuzun giyimi hakkında yorum yapıyor musunuz:cool:?Belki tek başına daha rahat edeceklerini ,kimsenin karışmamasını istiyorlardır.Mesela oğlum da benimle alışveriş yapmayı istemez,çok karışıyorsun,alacaklarıma bir bahane buluyorsun der.:KK66:

haha evet oğluma biraz müdahale ederim.ama gelinim çok zevklidir.ona karışmam.aslında,gelinim bana fikir verir,diye düşünmüştüm.elbise bakarken.

Alışveriş ile fikrime gelirse ben olsam kvyi istemezdim çünkü hevesimi kaçırmak için kıvırmadığı ağız çevirmediği burun kalmazdı.

Senin böyle huyların yoksa ki olacağını sanmıyorum gitmende sakınca yok.

Eğer gidersende gelin hanıma söylersin gitmeden önce

Sizin gibi birini kim istemez ?
Bu kadar ince düşünen bir insan
Gelinine emri vaki yapmamış biridir

İlk kez birşey dediğiniz için hiç kimse bozulmaz bence
Birlikte gitmenizde bi sakınca yok ama 'konuşuruz' demiş diye oğlunuz yine de bir söylersiniz baş başa plan yaptıysanız ben tek te giderim gibi

Yakınmı oturuyorsunuz baska cocugunuz varmı
ay ıcımı huzun kapladı
umarım gelın hanım sorun yapmaz
sahsen ben hıc yapmadım kayınvalıdeme karsı

yakın sayılmayız onlar eyüpte,ben fatihte,arabayla geçerken beni alırlar diye düşündüm.ben kıyafet seçerken gelinim fikir verir diye.
başka çocuğum yok.tek çocuk.

haha evet oğluma biraz müdahale ederim.ama gelinim çok zevklidir.ona karışmam.aslında,gelinim bana fikir verir,diye düşünmüştüm.elbise bakarken.
O zaman işi yoksa ayakkabı seçimi için gelininizden gündüz yardım etmesini isteyebilirsiniz.Eğer akşam gelmenizden rahatsız olmayacaklarsa akşam bizimle gelin der,rahatsız olacaklarsa tamam geleyim der.Akşam Onların alışverişi daha uzun sürer,gündüz halletseniz daha iyi.:cool:

Alışveriş ile fikrime gelirse ben olsam kvyi istemezdim çünkü hevesimi kaçırmak için kıvırmadığı ağız çevirmediği burun kalmazdı.

Senin böyle huyların yoksa ki olacağını sanmıyorum gitmende sakınca yok.

Eğer gidersende gelin hanıma söylersin gitmeden önce
yok vallahi müdahale etmem.ben kendi kıyafetim için fikir almak istediğim için beraber gitmek istedim aslında.gelinim almış kıyafetini,altına ayakkabı bakacakmış sadece.

O zaman işi yoksa ayakkabı seçimi için gelininizden gündüz yardım etmesini isteyebilirsiniz.Eğer akşam gelmenizden rahatsız olmayacaklarsa akşam bizimle gelin der,rahatsız olacaklarsa tamam geleyim der.Akşam Onların alışverişi daha uzun sürer,gündüz halletseniz daha iyi.:cool:

gelinim de çalışıyor.gündüz gitme şansımız yok.en iyisi ben bir arkadaşımı bulayım,gündüz gideyim.böyle olmayacak sanırım.

Sizin gibi birini kim istemez ?
Bu kadar ince düşünen bir insan
Gelinine emri vaki yapmamış biridir

İlk kez birşey dediğiniz için hiç kimse bozulmaz bence
Birlikte gitmenizde bi sakınca yok ama 'konuşuruz' demiş diye oğlunuz yine de bir söylersiniz baş başa plan yaptıysanız ben tek te giderim gibi

en iyisi ben gelinimi arayayım,ona söyleyeyim.akşam başka planınız yoksa,ben de gelebilirimiyim,bana fikir verirsin diye,
bu uygun olur mu?

yakın sayılmayız onlar eyüpte,ben fatihte,arabayla geçerken beni alırlar diye düşündüm.ben kıyafet seçerken gelinim fikir verir diye.
başka çocuğum yok.tek çocuk.
Evet pek yakın degılmıssınız foruma gıdeceksınız sanırım :KK76: Bende her ıkınıze yakınım.
keske bır cocugunuz daha olsaymıs dedım nıyeyse
Hadı bakalım aksama gıdın guzelce bence ıcınızı ferah tutun hem gelın hanım sızede yardımcı olur

yok vallahi müdahale etmem.ben kendi kıyafetim için fikir almak istediğim için beraber gitmek istedim aslında.gelinim almış kıyafetini,altına ayakkabı bakacakmış sadece.

E süper ozaman. Kırılıcak darılıcak durum pozisyonu yok.
Bence gelininizi arayın söyleyin senin zevkine güvenşyorum sizinle gelmek istiyorum şeklinde.
Hem eşinin yanında çanta olma duygusundan kurtulur hemde gönlü olur

gelinim de çalışıyor.gündüz gitme şansımız yok.en iyisi ben bir arkadaşımı bulayım,gündüz gideyim.böyle olmayacak sanırım.
Oğlunuzla konuşmuştur bu konuyu belki.Yine de gitmeden önce bir ağız arayın bence,O da alışveriş yaparken kararsız kalıyorsa birbirinize yardımcı olabilirsiniz.Erkekler alışveriş konusunda fazla fikir vermiyor yanındakilerine.Bir an önce alıp çıkmak istiyorlar:KK48:

Huzursuz olduysaniz.arayin tekrar isim cikti deyin yada acelem var ben cikiyim deyin.
burda okuyoruz esiyle plan yapip kv soylendigi zaman kv de gelmek istiyomusya gelinler bundan rahatsiz oluyor.biz kendimizce plan yapiyorum hic sormuyor hic dusunmuyor diye belkide o yuzden huzursuz oldunuz.
benim sizin gibi bi kv olsa esimi birakir sizle gezerim ya:KK68:

en iyisi ben gelinimi arayayım,ona söyleyeyim.akşam başka planınız yoksa,ben de gelebilirimiyim,bana fikir verirsin diye,
bu uygun olur mu?
Belki size direk söyleyemez
Oğlunuz sorsa daha iyi olur
'Konuşuruz' demiş ya sanırım zaten eşine de soracak
Ben olsam tamam derdim eşim sorunca, gayet nazik bir insansınız genel anlamda yorumlardan da gördüğüm kadarıyla
Ama gelininizi bilemiyorum

Sizin gibi bir kayınvalidenin değerini biliyordur umarım gelin, çok tatlı ve ince düşüncelisiniz:)

Evet pek yakın degılmıssınız foruma gıdeceksınız sanırım :KK76: Bende her ıkınıze yakınım.
keske bır cocugunuz daha olsaymıs dedım nıyeyse
Hadı bakalım aksama gıdın guzelce bence ıcınızı ferah tutun hem gelın hanım sızede yardımcı olur

evet foruma gideceğiz.gelinimi arayıp soracağım şimdi.başka planları varsa,söyler o.açık sözlü bir kız.bu nedenle ona kırılmayacağımı bilir.

kızlar sık konu açmam ama sizin,yorumlarınıza önem verdiğim için bir şey soracaktım.

hafta sonu kuzenimin kızının düğünü var.evde olan(oğlumun düğününde giydiğim)elbiseyi giyeceğimden,elbise arayışına girmemiştim.
dün elbiseyi denedim.oldu ama ayakkabısı açık bir ayakkabı,bu mevsime pek uygun değil gibi.altına evde olan hiç bir ayakkabım,uygun olmadı gibi geldi bana.

neyse çok uzatmayayım .biraz önce oğlumla telefonda konuşurken,akşam kendilerine kıyafet bakmak için eşiyle avm ye gideceklerini söyledi.ben de bir anda,bende sizinle geleyim dedim.oğlum biran durakladı.sonra olur konuşuruz dedi. ama telefonu kapattıktan sonra huzursuz oldum.sizce,yanlış mı yapmışım
allahım ya sizin gibi kayınvalide olsa daha ne isterim
ama benim ki kaynana
kaynana demek hoşuma gidiyor hakaret gibi geldiği için
kayınvalide sanki hanımefendi gibi geliyor
siz tam bir hanımefendisiniz
daha önce yazmıştınız sizden uzak oturuyorlarmış galiba
yani siz onlarla sürekli bir yerlere gitmiyorsanız
40 yılda bir bende geleyim dediyseniz bence bir şey olmaz

gelinizin huyunu bilmiyorum ama insallah size layıktır
ama genelde tam tersi oluyor alime zalim zalime alim :(
imtihan işte

Yanlış değil elbette, bunu sormanız gayet doğal ama belki baş başa vakit geçirmek istiyorlardı, özel bir plan yaptılar belki de, yani önce bunu sorabilirdiniz, hani "sor bakalım X'e (gelin) gelsem sorun olur mu onun için" vs diye.

neden yanlış olsunki...oğlunun duraksaması yanlış bence...haa başka işleri vardır ozaman söylemesi lazım...

Back
X