- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
Siz birbirinize benziyosunuz bence Hanım ablaTam yazacaktım baktım hallolmuş durum..
Çok sevindim gidin berabercene yapın alışverişinizi ne güzel..
İyi anlaşırsınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz birbirinize benziyosunuz bence Hanım ablaTam yazacaktım baktım hallolmuş durum..
Çok sevindim gidin berabercene yapın alışverişinizi ne güzel..
işte ben de bundan korkuyorum.
Rica ederim ablaTeşekkür ederim sağol
Fikir alışverişi yaparız karşılıklı..
![]()
Annem hep der ki erkeklerde akil aramayin,akil olsa zaten kadin olurlardi![]()
Annem hep der ki erkeklerde akil aramayin,akil olsa zaten kadin olurlardi![]()
Kesinlikle
Sen annene benziyosun bence![]()
Benim kayınvalidem de aynı sizin gibi kibar ve nazik bir hanım, hatta bir dönem sizi kayınvalidem sanmıştımhunter7 Hanım :)
Çok güzel halletmişsiniz; kendimden pay biçersem zaten gelininiz sorun etmezdi diye düşünüyorum gerçi. Geçmiş olsun :)
Bu şekilde emrivaki planlarina kendini katman hoş olmamış.
Edit: hallettiginize sevindim.
Bence gitme![]()
emrivaki yapmadım.ben de gelebilirmiyim diye sordum oğluma.sonra da pişman oldum zaten.ama hallettim.
aradım vallahi çok geç artık,şimdi arayıp gelmeyeceğim desem daha ayıp olmaz mı?
emrivaki yapmadım.ben de gelebilirmiyim diye sordum oğluma.sonra da pişman oldum zaten.ama hallettim.
aradım vallahi çok geç artık,şimdi arayıp gelmeyeceğim desem daha ayıp olmaz mı?
"Bi anda bende geleyim dedim." Yazmişsınız başta o yüzden emrivaki dedim. Hallolduysa problem yok bu gibi durumlarda direk geline söylemek daha mantikli gibi ama geleyim veya geleyim mi dedikten sonra hayır gelmede denmez zatensık yaptiginiz birsey degilse cokta bisey olmaz.
evet öyle söyledim, ama geleyim mi gibi tonladım ya...(kıvıran smiley olsa koyacağım buraya)ne yapayım söyledim bir kere.sonrasında zaten ben de pişman oldum.ilk defa oldu bu.hatta,ben genelde,çağırdıklarında bile gitmem.siz başbaşa olun,birlikte eğlenin diye. o yüzden,onlara da garip geldi sanırım.ben bile kendime şaşırdım kendime.
ama gelme ,bizim planımız var,diyebilirler yani,bu rahatlığı verdiğimi düşünüyorum onlara.kırılmayacağımı biliyorlar.
Benim bile aklımda bir tahmin oluştu doğrusu :)evet benim gelinim sizden büyüktü galiba.bu yüzden tutmamıştı.gelinim biliyor buraya üye olduğumu ama nikimi bilmiyor.ama biraz araştırırsa bulur.çünkü ilk üye olduğumda,oğlum almıştı bu niki ve avatarı.soyadımızdan yola çıkarsa,kolayca deşifre eder beni.bu arada oğlum da çok yaratıcıymış,nik bulma konusunda.![]()