- 7 Nisan 2015
- 210
- 20
- 36
- Konu Sahibi mihrimahdeniz
Eşim iddaa bağımlısı boşanıyorum dilekçede bu durumu yazdırdım ama kotu ayrilmak istemiyorum cocugum var yuzyuze bakacak halimiz kalsin dedim avukat karşıya en hafif saldırganlık bu bi dava için daha hafif bi dilekçe olamaz dedi ama kendimi kötü hissediyorum acaba yazmaya miydim diye anlaşmalı bosanma lim dedim 8 ay oldu tık yok yani çocuğumun babasının kayıtlara bir bağımlı olarak geçmesini istemiyorum ama 8 aydır bekliyorum şu kadar bekle bu kadar bekle şu zaman oldu anlaşmalı olsaydı bana borcunu tazminat olarak yazacaktım sadece avukat 100000 yazmış ama alamayız dedi babam ve benden 80000 nakit aldı eve bi katkısı olmadı hep ben harcadım böyle bi adam için ince mi bu düşünce şekli geçen gün annesi 350000 yollamis bize hiç para vermedi çocuğu için yani bu da zoruma gitti tek mi yaptım ben bu çocuğu yani zaten pek ilgili değil bunlar mahkemeye taşınınca bize hepten cephe alacak diye korkuyorum 11 ay oldu çocuk doğal 2000 verdi o da duruyor hiç dokunmadim hani mahkemede ters bi durum olur diye bide kapıya polis gelecekmis ne zaman gelir neye dikkat etmek gerekir onlara karsi