Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yanmış saçlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Alarangel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
7
3
28
öncelikle herkese merhaba
bundan 1,5 ay önce saclarımı sarı yapmak istedim ve kuaföre gidip açtırdım daha sonra saclarım cok beyaza yakın bi sarı oldu ve yandı lastik görünümünde oldu bunun üzerine saclarımı kestirmek zorunda kaldım 2 hafta sonra ise saclarımı kendi rengi olan kahverengiye boyattım organik bir boya ile tabi bu işlemi yaptırmadan önce evde kendim sac rengimi acıyodum extrait dora ile ve okulda tanıdığım tanımadığım herkes sacların ne kadar güzel bu rengi nasıl tutturdun cok sanslısın gibi seyler sölüyodu ve bu olay basıma geldiğinden beri ne okula gitmek ve evden cıkmak istiyorum cok beyaz tenliyim ve kendi sac rengimle vampir gibi görünüyorum diyebilirim :110: aynı zamanda psikolojik bir yardımda alıyorum ve gerçekten cok kötü hissettiğim zamanlar oldu :KK43: şimdi saclarımı kahverengiye boyatalı 1 ay olucak ve ben artık acıcı kullanamayacağım icin organik bir boya ile saclarımı tekrar kumral-sarı yapmak istiyorum cok doğal duran ama kahverenginin üstüne tutar mı? bilmiyorum bir cok kisi garnier olia ile boyayabilirsin dedi ama saclarım yandığı icin cesaret edemiyorum organik bir boya daha mı iyi olur ? bana yardımcı olabilirseniz gercekten cok mutlu olurum aylardır aynaya bakamıyorum diyebilirim :KK61:

Ayyy çok geçmiş olsun canım bende doğumdan sonra hemen saçımı değiştirmek istedim ve sonuç kötü sonuçlandı o yüzden saçımı kestirip hiç boyamadan uzatmak olmuştu şimdilerde omre kullanıyorum memnunum boyamadan uzatıp omre yapabilirsin hem çok doğal duruyor

Miralll cevabın icin tesekkür ederim canım:KK24: gercekten berbat bi durum omre dediğin gibi güzel duruyosa sanırım düsünebilirim suan saclarımı kestirdiğim icin baya kısa :KK61:ve bu renk konusu cok canımı sıkıyo

yardımcı olabilicek kimse yok mu :KK61:

canım malesef açıcı yemeden açılması pek mümkün değil.. ama direk açıcıdansa onun hafifletilmiş versiyonlarını deneyebilirsin daha az yıpratır.. yavaş yavaş açarsın ama sonuçta açmış olursun.. bak mesela böyle bir ürün geldi ülkemize yeni, yurtdışında baya popüler, konusunu açmıştım linkini koyuyorum aşağıya bir incele istersen.. ya da boya silici kullanabilirsin sonra da açık bir renge boyarsın.. keşke kahverengi yerine sarıya boyatsaydın o zaman ama ben de aynı durumu yaşadım hiçbirşey gözünde olmuyor o beyazlık kapansın yeter diyorsun o anda bilirim, üzme kendini düzelir..
link:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ieda-go-blonder-sprey-gelmis-watsonsa.819254/

Ben de extraitle baya güzel günler geçirdim ama dayanamadım ombre yaptırdım, saçım 4 parmak uzadı dibimi de salaklıktan boyatmıştım bikaç ton açığa, şimdi dibim koyu, saçlarımın sarıları kopup duruyor aynı pişmanlığı bende yaşıyorum, ya kahveye dönüş yada sürekli boya ombre.. Nerde extrait oksijen vs li günler ..

kiddyy cevabın icin saol canım aynen dediğin gibi o an o beyazlık kapansın diye kahveye boyattım ama şuan boya baya bi aktı organik bi boyayla boyatmıstım hatta sarılar görünüyo baya sorun olmazsa aslında sarıya boyamak istiyorum tekrar organik bi boya ile sürekli bakım kürleri uyguluyorum ama anca toparlanıyo baya kötü yandı cunku ve kısa olması zaten cok kötü benim icin gönderdiğin link icinde tesekkür ederim bu saca daha acıcı kullanılır mı hic bi fikrim yok ? yani daha cok kötü olur diye korkuyorum veya kopar diye

Tiramissu katılıyorum canım keske o extrait oksijen vs li günlere dönebilsem dediğin gibi, saclarım suan kahve ama boyası aktı baya bi sarılar görünüyo ne yapmam konusunda bi fikrim yok ama olursa tekrar sarı yapmak cok istiyorum hem kısa hemde bu renk cidden berbat hissediyorum

kiddyy cevabın icin saol canım aynen dediğin gibi o an o beyazlık kapansın diye kahveye boyattım ama şuan boya baya bi aktı organik bi boyayla boyatmıstım hatta sarılar görünüyo baya sorun olmazsa aslında sarıya boyamak istiyorum tekrar organik bi boya ile sürekli bakım kürleri uyguluyorum ama anca toparlanıyo baya kötü yandı cunku ve kısa olması zaten cok kötü benim icin gönderdiğin link icinde tesekkür ederim bu saca daha acıcı kullanılır mı hic bi fikrim yok ? yani daha cok kötü olur diye korkuyorum veya kopar diye

yok canım sen onu kullanma ilerde düşünürsen açıcıya oranla daha az yıpratıyormuş ondan yazdım ama yıpratıyor sonuçta şu an ona bulaşma derim.. boya akmış olsa da üstüne açık boya tutmuyor tatlım ya açıcı gerekiyor malesef.. dene bir istersen ama diplerine en son sür ve azıcık beklet dipleri çünkü onlar hemen açılacak, renk eşitsizliği olmasın..

Tiramissu katılıyorum canım keske o extrait oksijen vs li günlere dönebilsem dediğin gibi, saclarım suan kahve ama boyası aktı baya bi sarılar görünüyo ne yapmam konusunda bi fikrim yok ama olursa tekrar sarı yapmak cok istiyorum hem kısa hemde bu renk cidden berbat hissediyorum

İşte keşke kalkışmasaydık bu işe. Dibime boya sürdüğüm güne çok pişmanım. Bi balyaj attırıp çıkabilirdim oysaki.. İnsan açık renge alışınca da bırakamıyor. Kendime daha çok yakıştırıyorum kumrallığı .. Dibe gidicem mecbur haftaya. Hatta uslanmayıp saçımı daha da açık balyajlatırım kesin.. Extrait dora dibe de yaramıyor, ton farkını yok etmenin tek çaresi boya artık :cry:

yok canım sen onu kullanma ilerde düşünürsen açıcıya oranla daha az yıpratıyormuş ondan yazdım ama yıpratıyor sonuçta şu an ona bulaşma derim.. boya akmış olsa da üstüne açık boya tutmuyor tatlım ya açıcı gerekiyor malesef.. dene bir istersen ama diplerine en son sür ve azıcık beklet dipleri çünkü onlar hemen açılacak, renk eşitsizliği olmasın..

umarım iyi olur o zmn boyayla denicem bi sanırım

İşte keşke kalkışmasaydık bu işe. Dibime boya sürdüğüm güne çok pişmanım. Bi balyaj attırıp çıkabilirdim oysaki.. İnsan açık renge alışınca da bırakamıyor. Kendime daha çok yakıştırıyorum kumrallığı .. Dibe gidicem mecbur haftaya. Hatta uslanmayıp saçımı daha da açık balyajlatırım kesin.. Extrait dora dibe de yaramıyor, ton farkını yok etmenin tek çaresi boya artık :cry:

o günlerimi cok arıyorum extrait dora ile olan tüm sacımı harika bi sekilde acmıstı herkes souyodu tanıdık tanımadık nasıl yaptın diye veya ben kullandım ama senin gibi bi sonuc alamadım tabi ben uslanmadım ve güzelim saclarımı mahvettim :cry: cidden bu işe kalkışmamış olsaydım dediğin gibi insan bi acık sac rengine alısınca vazgecemiyo canım bende kendime acık rengi daha cok yakıstırıyorum hatta cevremdekilerde öyle düsünür arkadaslarımın coğu yanlıs sac rengiyle doğmussun diyodu kendi sac rengim icin simdi tekrar kendi rengime dönmek cidden canımı cok sıkıyo yavas yavas denicem tekrar acık rengi

X