mistrall canım inşallah doktor güzel şeyler söylemiştir...
Geldiğinde kimse olmasa da yaz doktorun sonucunu
ara ara bakıyor olacağım...merak ediyorum çok:26:
Bu arada benim gelemeyesice kırmızım geldi
cnm gittik bugün doktora..sonuç varikosel varmışameliyat dedi doktorumuz.bu hafta içi kaan aydos yolu gözüktü bize..
cnm gittik bugün doktora..sonuç varikosel varmışameliyat dedi doktorumuz.bu hafta içi kaan aydos yolu gözüktü bize..
kizlar dün salata yaparken rendeye parmagimi kaptirdim,biraz degisik bir rende türk rendesi gibi degil ve orta parmagimin uc kismini kopardi atti,hemen hastaneye gittik ,cok kan kaybettim,cok sükür bebisim iyi,ama canim cok yaniyor,beterin beteri var allah beterinden korusun,
ekim kasım aralık topiklerinde hep burdaydım en son crafty severler topiğindeydim bi sabah babam aradı annem beyin kanaması geçirmiş apar topar ank.gittim 20 gün yoğun bakımda yattı,annemi kaybettik onu çok özlüyorum
kızlar nerdesınız ya
sizle konusmayı ozledım
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ulan
cok depresıfım
ben en ıyıı psıkyatrıye gıdıyım yıycem kafayı
Yapma Mediiii ya.seni son zamanlarda hep depresif görüyorum.Tatlım ne yapalım kasma kendini herşey olacağına varıyor ne yapalım.bak bende bekliyorum senin gibi.biz seninle en eskilerdeniz biliyosun.ama OLMAYINCA OLMUYOR işte.Allah beterinden korusun.Üzme kendini canım.Herşey çoook güzel olacak buna inan....
günaydın kızlar..
mistim hiiç meraklanma üzülme de benim çok yakın bir arkadaşım varikosel tedavisi gördü ameliyat bile olmadan eşi hamile kaldı moral önemli eşinede söyle üzülmesin allah çaresiz dert vermesin canım
maşallah..ben de araştırdım misti varikosel deyince..
çok da önemli bişey değilmiş..ameliyattan sonra hemen hamile kalan birçok kişi okudum
ne eşin ne sen sıkmayın canınızı hamdolsunki çaresi olmayan bi dert değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?