Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

kendımı kuaföre attım
saçlarımı perma yaptırdım
ohhhhhhhhhhhhhhhh hayatımın en guzel seyını yaptım bı rahatladım
canıma deysın ohhhhhhh yandan :)

mistrall canım inşallah doktor güzel şeyler söylemiştir...
Geldiğinde kimse olmasa da yaz doktorun sonucunu
ara ara bakıyor olacağım...merak ediyorum çok:26:

Bu arada benim gelemeyesice kırmızım geldi

cnm gittik bugün doktora..sonuç varikosel varmış ameliyat dedi doktorumuz.bu hafta içi kaan aydos yolu gözüktü bize..

cnm gittik bugün doktora..sonuç varikosel varmış ameliyat dedi doktorumuz.bu hafta içi kaan aydos yolu gözüktü bize..

canım çok okudum varikosel ameliyatından sonra hamile kalanları
nolur çok üzme kendini çok şükür kalıcı bi sorun değil..
benim kuzenimin eşinin kabakulaktan dolayı canlı spermi yoktu..bu yüzden tüp yaptılar testislerden girip ancak 4 tane buldular sadece 1 tanesi dölleyebilmişti o da tutmadı

çok daha kötü durumda olanlar var hamd edelim ki öyle bi sorun değil ...

hem kaana kesin gidin bakalım o ne dicek..Allahtan hayırlısı

varikosel ameliyatı hiç büyütülecek bişi diil mistim
ama kaan da söler sana hemen ameliyat yapılmaz bi tedavi etmeye çalışır inşallah
+ hiççç üzülma Rabbim dermansız dert vermesin

kizlar dün salata yaparken rendeye parmagimi kaptirdim,biraz degisik bir rende türk rendesi gibi degil ve orta parmagimin uc kismini kopardi atti,hemen hastaneye gittik ,cok kan kaybettim,cok sükür bebisim iyi,ama canim cok yaniyor,beterin beteri var allah beterinden korusun,

geçmiş olsun pöti dıkkat et kendıne!

kılzarbugun sıklusumun 13. gunu
ve yumurtladıgımı hissettim
bı bakıyım dedım gerçekmi
evet ovulasyon cıft cızgı cıktı
artık testsız de anlayabılıyorum :) bu ıyı haber
kötü haberse şu;
eşim perhızde
pende permamı ıkı gunu yıkamamalıyım perma perhızındeyım ! bu ay da kısmet degıl
en son fık fık persembe gunuydu tutmaz demi !

MİSTİ hiç üzülme canım bende eşimin varikosel ameliyatından 7 ay sonra hamile kaldım..

kızlar nerdesınız ya
sizle konusmayı ozledım
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ulan
cok depresıfım
ben en ıyıı psıkyatrıye gıdıyım yıycem kafayı

Canım Allah sana bol sabır versin.Seni çok iyi anlıyorum bende 1 yıl önce babamı kaybettim çünkü.Allah annenin mekanını cennet etsin.Dua etmekten başka çaremiz yok.Ölüm Allahın emri.....

kızlar nerdesınız ya
sizle konusmayı ozledım
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ulan
cok depresıfım
ben en ıyıı psıkyatrıye gıdıyım yıycem kafayı

Yapma Mediiii ya.seni son zamanlarda hep depresif görüyorum.Tatlım ne yapalım kasma kendini herşey olacağına varıyor ne yapalım.bak bende bekliyorum senin gibi.biz seninle en eskilerdeniz biliyosun.ama OLMAYINCA OLMUYOR işte.Allah beterinden korusun.Üzme kendini canım.Herşey çoook güzel olacak buna inan....

içimde brşeyler gün geçtikçe birikiyor
daralıyıorum artık.. bütün güçlerimi tükettiğimi hissediyorum
işyerınde dersen ayrı sorunlar göz göre göre hakkım gaspedılıyo hep savaş halındeyım ama artık bıktım bende.. güçlü kadın olmak ıstemıyorum yoruldum

Esra erolun bebesi erkek olacakmış
adını da idris ali koyacaklarmış

idris ismi kayınpederi yani ünlü mafya kürt idristen geliyo
ali de eşinin ismiymiş

mesajlarınızın hepsini okudum.çok saolun desteğiniz için..
sevsena cnm umarım bizimde öle birşey olur..ama çok zor gibi görünüyor..bir doktora daha göründükten sonra gereken neyse yapıcaz artık...eşimin ilk gün morali bozuktu ama şu an daha iyiyiz ikimizde.neyse sağlık olsun ne diyelim.bu gidişle ben 2011 yılını çokdan bıraktım..

maşallah..ben de araştırdım misti varikosel deyince..
çok da önemli bişey değilmiş..ameliyattan sonra hemen hamile kalan birçok kişi okudum

ne eşin ne sen sıkmayın canınızı hamdolsunki çaresi olmayan bi dert değil

öyle cnm..çok şükür çaresi var...
ya sabah sabah benim derdim bana yeter bizim temizlikçi kadında beni bekliyomuş sanki başladı gene dertlerini anlatmaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…