Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

2011 yılında bebek doğmıcak belki
ama inşallah hamile olacaksın bu yıl içinde
kaan amcam da görsün bi.randevu aldın mı kaandan????

2011 yılında bebek doğmıcak belki
ama inşallah hamile olacaksın bu yıl içinde
kaan amcam da görsün bi.randevu aldın mı kaandan????

daha arayamadım..ama bu hafta içi gidelim istiyorum..bir an öncede ameliyat olsun istiyorum.çok beklemeye gerek yok bence.. hem eşim için hem benim için..

doktorumuz 3 ay içinde %90 artış olur hem spermlerde hem hareketlilikde dedi
düşün yani ne kadar çok etkiliyo.

"Varikoseli olan erkeklere öncelikle tüp bebek, ICSI, aşılama benzeri yardımlı üreme teknikleri uygulanmamalıdır. Varikosel spermin kromozomal yapısını bozarak (DNA fragmantasyonu) yumurtayı dölleme gücünü azaltmakta; dölleme gerçekleşse dahi düşük oranını yükseltmektedir."

SEN O YÜZDEN KİMYASAL GEBELİK YAŞAMIŞSIN BAK MİSTİMMM

evet cnm malesef..sebebi buymuş..ama doktorlarada çok kızdım biliyomusun..ben ısrarla neden olabilir diye sorduğumda ilk gebelikde düşük olabilir dediler..eşinin spermlerinden olabilir bir test alalım deselerdi çokdan öğrenmiş ve ameliyatımızı olmuş olacaktık..boşuna zaman kaybetmemize neden oldular...neyse geç olsun güç olmasın ama..

tabi canım herşeyin hayırlısı

benim koca da kimyasaldan sonra araştırmış
spermlerdeki bozukluk yüzünden de kimyasal gebelik olabilir diye okumuş
sperm vericem diye tutturmuştu..çarşamba benimle beraber o da gelecek inşallah
müşteriler yoğun şimdi öğleye kadar rendevu alıcam bakalım

bugün gitmeyecekmiydiniz? Neden çarşambaya kaldınız?

mistik gunaydın uzulme benımde varıkosel amelıyatından sonra bebek sahıbı olan cok arkadasım var

tecrubeyle sabıtt

esım gıttı sperıyogram vermeye :)

inşallah cnm..benimde umudum ameliyatta..
Senin eşin ne için verecek sperm testini..sen yazmışsın ama ben anlayamadım eşinin sorunu tam olarak ne :26:

günaydın kuzular
nasılsınızzz
biz grip iz yine
2 gün yattık evde maalesef.
Dua istioruz bugün için bol bol
akşam 2 li test varrrr

günaydın kuzular
nasılsınızzz
biz grip iz yine
akşam 2 li test varrrr

geçmiş olsun bol bol ılık su içseydin canım yaa
ikiliden korkmaman gerektiğini uygun bir maniyle açıklamıştım sanıyorum
Onun dışında adet olduğum için bişi okuyamadım kuzu
ama iyi olmanız için bol bol dua ettim

alla alla ne çok hastalık çeşidi var yeni yeni duyuyorum.
Bizler hep sorunun bayanlarda olduğunu düşündüğümüzden...

Mistralci varikosel hiç korkulacak bir sorun değil.Ameliyatla herşey düzeliyor..Benım babam da da varmış..ameliyat olduktan sonra 3 kardeş olduk maşallahh...Moralini bozma en azından benım gibi sebepsiz değilmiş hamile kalamaman ...

günaydın kuzular
nasılsınızzz
biz grip iz yine
akşam 2 li test varrrr

Craftycım ne kolay hastalanıyosun dikkat et kendine ,bebikine ...2li testi için bol dua edicem sana..Testin tertemiz çıkacak merak etme...

Günaydın
Haftasonu ne kadar çok kaynatmışsınız böyle:)
Mistcim sorunun ne olduğunu tam olarak öğrenmeniz en büyük aşama. İnş o da en kısa zamanda düzelicek..
Benim acılarım hala devam ediyo bu arada. Yine moralim bozuk..Akıntı yine sapsarı oldu..Dün gece o bölgeye dikkatle baktık.Bişeyler çıkmış gibi. Kabartılar var Hiç bir doktor da farketmedi..Kadın doğumcular anlamıyo mu acaba, cildiyeye mi gitsem bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…