Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

Slm ben geldim canlarim kötu haberim var benim tupler tikali ve icinde sivi varmis hamile kalma sansim %99 mus
Ancak asimala yolu ile hamile kalabilirim esimde bu ise yanasmaz

Slm ben geldim canlarim kötu haberim var benim tupler tikali ve icinde sivi varmis hamile kalma sansim %99 mus
Ancak asimala yolu ile hamile kalabilirim esimde bu ise yanasmaz

öncelikle herkese günaydınnnn.Rabbim şifanı versin amaa nasıl tüpler tıkalı her 2 sidemi hamile kalma şansı %99 mu % 1 mi anlayamadım ki.

iğnede 1 dk bile sürmüyor .Sağlığın iğneden önemli hamile kaldığında 1 diş yüzünden hepside gidebilir hadi hakkında hayırlısıı olsunnn

bıdığım yazık adamlaraa altlarınamı etselerdi belki temizdir git bir bak.Hem küçümsemediğini biliyorum ama bildiğin amele usta dediğin için yanlış anlaşılabilir canımın içiii

yok küçümsemiyorum asla..sonuçta onlar var diye para kazanıyorum..üstelik babamlar da inşaatçılıktan gelme
ama şantiye şartlarında tuvaletlerin nasıl olduğunu az çok bildiğimden
bir de en önemlisi hiç sifon sesi gelmediğinden tedirgin oldum..

günaydinnnnnnnnn

günaydın potikare elbisem

benim küçükken vardı altı tüllü, sarı beyaz pötikare elbisem
çok severdim..annem de saçlarıma falan uyuyo diye bi yere giderken onu giydirirmiş hep
neredeyse bütün fotoğraflarım o elbiseyle

günaydın kızlar biey sorucan bthc değerinin 3 günde 5 katına çıkması normalmi yani 2 günde benimki 3 kat artıyor

ben pek anlamıyorum blagodevoyce..yanlış yorum yapmak da istemiyorum
hamilelik belirtilerinde kan testleri bölümü var orada daha tecrubeli arkadaşlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…