Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

bizimkide hastaymışda naza başladı...neyin var diyorum ameliyat olucamya işte diyo..
napıcam bilmiyorum..hastalığı hiç çekilmez birde ameliyat olacak yandım ben..

eyvaahhh valla ben hep diyorum sen hasta olma ben olurum..
bi keresinde ikimiz de griptik..yatak döşek yattı ben hastayım deyince de hasta olan belli
yatak döşek yatan mı hasta yoksa ev işi yemek hepsini yapan mı demişti..hasta olsaydın sen de yatardın demişti

He ztn bunlar böyle...Benimki de der ki kızım sen dünyanın en şanslı kadınısın şu karşındakine bi bakkk

biz yapıyoruz bence..çok üstlerine düşüyoruz bi yerleri kalkıyo

günaydın kızlarrrrr nasılsınızzz beni sorarsanız çok iyiyimmm ayy bebişimin cinsiyetini ögrendim az önceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Slm ben geldim canlarim kötu haberim var benim tupler tikali ve icinde sivi varmis hamile kalma sansim %99 mus
Ancak asimala yolu ile hamile kalabilirim esimde bu ise yanasmaz

Gurbet ablacım senın çocukların vardı ,sonradan mı tıkanmış,neden olmuş,çok şaşırdım ve üzüldüm ..Eşin bir şekilde ikna olur bence zaman ver biraz...

şehzademiz geliyorrrrrr oglum olcakmış pipisini gördümmm

Cano tebrik ederim cnm ..Erkek isimleri düşünmeye başlayalım hemen o zaman..

Oyy oyyy sağlıkla sıhhatle gelsin inş şehzadecikkk

sağlıkla gelsin oğulcuk

sağolun kızlarrr darısı hepinizin başına içim içime sıgmıyor böyle camı açıp bagırasım var oglum olcak diye ama sabah çok korktum acildeydim sağ yumurtalıgımda bir kaç tane kist varmış ve 1 tanesi patlamış onun sancısıyla acile gittim doktor sıvının çogalmasından korkuyor yoksa tedaviye başlayacakmışızzz ona bakarken pipisinide gördükk:

Allah korusun bi sorun çıkmaz inşallah cano

hayırlı olsunn canoooo ben hep kızın olacak diye düşünmüştüm
oğlun sana benzerse çok can yakacak
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

sağol canımmm hahayy yakışıklıda olur şimdi namıssız babasının gözlerinide alırsa abooooo saklayın kızlarınızı hahaha

Bağır gitsin yahu nolucak
Sen kistlerle mi hamile kalmıştın canom? Sonradan mı çıktı? Allah ikinizi de korur bişi olmaz inş.

Bağır gitsin yahu nolucak
Sen kistlerle mi hamile kalmıştın canom? Sonradan mı çıktı? Allah ikinizi de korur bişi olmaz inş.

valla kistlerle hamile kalmışım galiba 3-4 tane var dedi dr hatta biri patlamış güüüm düyeaman allah korusun doktor sorun olmaz dedi ama yarın gene çagırdıı bakalım

ayy kistin patladığını ilk defa duydum normalmiymiş peki...

klomenden sonra :
sayı 91 mılyon(51 di)
normal morfolojıde olanlar : %2
bas anomalısı :% 27
kuyruk anomalısı:% 58
boyun anomalısı : %13

klomenden önce :
sayı 51 mılyon
normal morfolojıde olanlar : %2

bas anomalısı :% 48
kuyruk anomalısı:% 42
boyun anomalısı : %8

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…