bizimkide hastaymışda naza başladı...neyin var diyorum ameliyat olucamya işte diyo..
napıcam bilmiyorum..hastalığı hiç çekilmez birde ameliyat olacak yandım ben..
He ztn bunlar böyle...Benimki de der ki kızım sen dünyanın en şanslı kadınısın şu karşındakine bi bakkk
günaydın kızlarrrrrnasılsınızzz beni sorarsanız çok iyiyimmm ayy bebişimin cinsiyetini ögrendim az önceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Slm ben geldim canlarim kötu haberim var benim tupler tikali ve icinde sivi varmis hamile kalma sansim %99 mus
Ancak asimala yolu ile hamile kalabilirim esimde bu ise yanasmaz
şehzademiz geliyorrrrrr oglum olcakmış pipisini gördümmm
Gurbet ablacım senın çocukların vardı ,sonradan mı tıkanmış,neden olmuş,çok şaşırdım ve üzüldüm ..Eşin bir şekilde ikna olur bence zaman ver biraz...
Cano tebrik ederim cnm ..Erkek isimleri düşünmeye başlayalım hemen o zaman..
Oyy oyyy sağlıkla sıhhatle gelsin inş şehzadecikkk
sağlıkla gelsin oğulcuk
sağolun kızlarrr darısı hepinizin başına içim içime sıgmıyor böyle camı açıp bagırasım var oglum olcak diye ama sabah çok korktum acildeydimsağ yumurtalıgımda bir kaç tane kist varmış ve 1 tanesi patlamış onun sancısıyla acile gittim doktor sıvının çogalmasından korkuyor yoksa tedaviye başlayacakmışızzz ona bakarken pipisinide gördükk:
hayırlı olsunn canoooo ben hep kızın olacak diye düşünmüştüm
oğlun sana benzerse çok can yakacak
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
................
sağolun kızlarrr darısı hepinizin başına içim içime sıgmıyor böyle camı açıp bagırasım var oglum olcak diye ama sabah çok korktum acildeydimsağ yumurtalıgımda bir kaç tane kist varmış ve 1 tanesi patlamış onun sancısıyla acile gittim doktor sıvının çogalmasından korkuyor yoksa tedaviye başlayacakmışızzz ona bakarken pipisinide gördükk:
pınaaaar
o ayıp görüntü benim sayfamda da görünüyo
Bağır gitsin yahu nolucak
Sen kistlerle mi hamile kalmıştın canom? Sonradan mı çıktı? Allah ikinizi de korur bişi olmaz inş.
ayy kistin patladığını ilk defa duydum normalmiymiş peki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?