Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

ama 3. günü pazara denk geliyo aradım hastaneyi pazar günü yapmıyolar

günaydın mistimmm..Nbr?Doktor randevun yok muydu bugün senin?
selam cnm..öğleden sonra saat 6da randevum.. :)

doktorumda başka bi hastaneye gitmiş bi yandan yaptırmak istiyorum bi yandanda korkuyorum 1 ay daha beklesemmi kararsızım

selam cnm...bugün bende gidiyorum doktora adetimin 3.günü.. (gerçi bitti adetim ama) bende test falan yaptırmak istiyorum umarım doktorumda ister

selam cnm..öğleden sonra saat 6da randevum.. :)
selam cnm...bugün bende gidiyorum doktora adetimin 3.günü.. (gerçi bitti adetim ama) bende test falan yaptırmak istiyorum umarım doktorumda ister

çok heyecanlandım güzel haberlerle dön inşallah canım

sorun çıkmaz inşallah rahat ol
tam zamanında oldun adetini
allah korusun bi sorun olsaydı yine gecikirdi

benim merakım acaba tahlil falan versem hemen sonuç çıkarmı?
Birde eşimide ikna ettim eğer doktor ondan birşey isterse vercek.ki istemesede ben söylüycem Orda sperm analizi yapılıyormudur onu merak ediyorum.gerçi yoksada doktor yönlendirsin bizi söylüycemde.

söyle tabi biz hert ürlü uğraşıyoruz onlar bir sperm vercekler kırk naz
ne yapalım yani tek başımıza olsaydı bebekler bu azimle en az 3 tane doğurmuştuk biz

pazartesi çıkar canım sonucun

versin bi zahmet spermi
şükranın dediği gibi altın mı sanki

pazartesi çıkar canım sonucun

versin bi zahmet spermi
şükranın dediği gibi altın mı sanki

alem kadın ya.. öylemi diyo birde..
Bizede demiştiki eşinden de sperm testi istiycem ama öyle bir bakıyoki demeye cesaretim yok Eşim tabi bozuldu falan gereklimi dedi şükranda tabi dedi belki sizde bir sorun vardır bakalım emin olalım dedi.ama ben size bu teklifi yapmıyorum korktum bakışlarınızdan dedi Eşimde tamam dedi tabi.sonra şükran diyoki neyse bir dahaki gelişinize isterim ama Az değil valla bu kadın

valla demiştim ya bi kadına kapıda ağzına geleni söyledi
siz kadınlar....diye
o zaman dediydi:)

valla demiştim ya bi kadına kapıda ağzına geleni söyledi
siz kadınlar....diye
o zaman dediydi:)

çok haklı ama doğru söylüyo..
Dün akşam eşim diyoki testin sonucu kötü olursa eğer senin çocuğun olmaz derlerse ben çeker giderim buralardan sen tekrardan evlen diyo Manyak ya kafasında neler kuruyo.bende dedim nereye gidiyosun hiç olmadı tüp bebek yaparız hiç olmadı gider evlat ediniriz sen nereye gidiyorsun dedim Eşimde psikolojik olarak aslında etkileniyo sanırım.test sonuçları onun içinde önemli bence..kafası rahatlamış olur.

bence de rahat olmuş olur
eğer bi sorun varsa da tedavisine bakar boşuna zaman kaymetmezsiniz

aynı şey bizim için de geçerli
eğer bu ay olmazsa (Allah korusun) kırmızı görürsem ben, akşamında gidicek verecek
belki boşa kürek çekiyoruz çatlatma iğnesiyle klomenle

benim eski çalıştığım yerde bir arkadaş vardı.evlenmeden önce test yaptırmış eğer sorun falan varsa erkenden öğrenip evlenincede hemen çaresine bakmak için
Gerçi ben eşimde bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama oladabilir..eğer sorun çıkarsada en azından çaresine bakarız boşyere stres yaşamayız..sende bir an önce götür eşini (tabi umarım gerek kalmazda)

dediğin gibi inşallah gerek kalmaz

yaprak sarması istedi canım çok
ama hiç yapmadım şimdiye kadar

garanti bi tarifin var mı??

dediğin gibi inşallah gerek kalmaz

Yaprak sarması istedi canım çok
ama hiç yapmadım şimdiye kadar

garanti bi tarifin var mı??

annem hazır yaprakları verir ben sadece içini hazırlayıp sarar pişiririm.öle tarifli birşeyim yok yani.:26: Içide genelde annem çiğ yapmaz çok az pişirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…