Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

selam canım bir değişiklik yok bende
bugün sancım var biraz kasıklarım belim kopuyo
ama kanamam filan yok bekliyorum
siz nasılsınız artık kanaman olmuyor değil mi

canim benim insallah her sey yolundadir,benom kanamalarim bitti allaha cok sükur,insallah birdahada gelmez,

günaydın kızlar nasılsınız??? istanbulda hava çok kötü yaa yataktan çıkasım gelmedi...

midem çok bulanıo gene yaaa
hayattan soğudum dünden beri
bide o aptal kasık ağrısı geldi yine
öle bi yatıp bi kalkıorum işte

cnm iyi bak kendine ve mikiye
Hani sana bahsettiğim dayımın gelini vardıya,tüp bebek yaptıran,onun transferini geçen hafta yapmışlardı.kullandığı ilaçlar midesinde su toplanmasına sebep olmuş 3 gündür hastanede yatıyomuş..dün öğrendim bende çok üzüldüm.bebek ne alemde hiç bilmiyorum

hımmmmmm
PCOSS mu ne diolar oluo o
ama pcoss olanların embriyo tutuo genelde demişlerdi
inşallah bu illet bi hayra işarettir

hımmmmmm
PCOSS mu ne diolar oluo o
ama pcoss olanların embriyo tutuo genelde demişlerdi
inşallah bu illet bi hayra işarettir

ayy inşallah cnm ya..
onunda tutar..çok çekti bu kızcağız bebek için.sorun dayımın oğlunda kız kendisi çok sağlıklı çokda genç..kendimden çok onun için dua etmişimdir bebek için belki..çok istiyo bebeğinin olmasını.bakalım hastanede pazartesiye kadar kalacakmış.

kiz korkutmasana crafty cani

selam arkadaşlar ne güzel herkes buradaymış benimde alışverişe çıkmam lazım market pazar alışverişi canım hiiiççç istemiyo
poticim yoktun bi kaç zamandır merak ettim seni iyiymişsin şükür

kiz korkutmasana crafty cani

crafty'nin korkmasını gerektirecek bir durum değilki.benim bahsettiğim kişi daha yolun çok çok başında.crafty o aşamaları çoktan geçti..

ama korktuysan crafty özür dilerim. kusura bakma.amacım seni korkutmak değildi.üzüldüm sadece senden yorum almak istedim.

iyiyim canim cok sagol,son iki haftadir kanama yok cok sükür,su an en rahat günnlerim diyebilirim,tabi tuvalete her girdigimde tirsmiyo degilim,insallah böyle devam eder diyorum,son iki ay nasil gecti anlamadim cok zor günlerdi,anca hamileligimin tadini cikartiyorum.rabbim sizede nasip etsin hep dua ediyorum sizin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…