Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

İltihabım yok, kistim yok, çok güzel olgun bir yumurta gelmek üzere....ama benim hala içeride yara gibi acım var Doktor da şaşırdı..Ne kullandıysam geçmiyo.

Dedi ki en son ihtimal ordan bi parça kesip patolojiye göndericez. (Ki bu işlem de ağrılı oluyomuş)Orda da bişi bulamazsak, sebepsiz ağrı dediğimiz bir sonuca ulaşıyoruz ki bu durumda da çözüm ameliyatla o bölgenin kazınması olabilir Bu sebepsiz ağrı binde bir ihtimalmiş.O da seni mi buldu dedi....Fatih'te Nilgün turhan var ona yönlendirdi. Ben çaresiz kaldım dedi.Ve bu söylediklerimi yapıp yapmamaya da hocamız karar versin dedi.

Çok korkuyorum bennilgün Turhan'a da güvenemiyorum. Kime gitsem ne yapsam((

aman aman maşallah bi daha da gelmez inşallah doğuma kadar

duaların için de aminnnn

kuzum yokkk
üzülmedim korkmadım ben o yollardan geçeli demin hesapladımmm 7 hafta olmuş :)
Allah yardımcısı olsun ayrıca kuzeninin bekliorum ben onun haberini mutlaka unutmaaa

potimmmm
kanamanın olmamasına pek sevindim bu sıpa duruldu maşallah :)

lazerle yakilma ihtimali yokmu

töbeler olsun
varsayımlarla neden üzüosun kendini sen yaaaa
ilin ne senin?

of canım bak doktor abartmış olabilir çözüm bulamadığı için,
belki de çok basit bir yöntemi vardır aslında..ciddi bi müdahaleden önce başka doktora da görün
çağ hastanesi sevgi hanımı çok övüyolar canım git bence

sana bir örnek
ilkokul zamanlarımdan beri başparmak tırnaklarımda çizgi çizgi doku bozulması vardı..
Ortası oyuk gibi bişeydi
bi profa gittim
hem de askerdi, tabip albay
çözümü yok eğer rahatsız oluyosan alalım tırnağını yeniden çıkmasını da engelleyelim dedi...

Sonra ben bizim orada bi tıp merkezinin cildiye doktoruna sivilce için imex krem yazdırmak için gitmiştim
farketti tırnağımı ve istersen bi pomad yazayım
bunu kullan dedi..kullandım yeni gelen tırnak düzgün geldi
o uzadıkça ben kestim o uzadıkça ben kestim
bitti gitti

lazerle yakilma ihtimali yokmu

Görünen hiçbir şey yok ki..Ne yara ne siğil ne başka bişey...Yanıyo işte, biber sürmüş gibi yanıyo..Doktora dedim ki işte şu kısımm, eliyle dokunduğu yer acıyo( Yırtılan kızlık zarının iç yüzeyiymiş orası...Yani benim evlendiğimden beri çeşitli sebeplere yorumladığım acı, o sebeplerden kaynaklanmıyomuşşş...Ama neyden kaynaklanıyo, belli değilllll:2::2::2:

uzun zamandan berimi bu aci yoksa yenimi oldu

selam kızlar.. sanırım hepimiz haanın etkisindeyiz.. bende mayışık bir vaziyetteyim..

çenem düşçek yine ama akşam görümceme yemeğe gittik eltimlerle falan.. 3 bayan mutfakta kaldık sonra.. eltimin çenesi düştü..
kayınımla aylardır birlikte olmuyorlarmış.. nasıl bir kadınsa artık adamı soğutmuş kendisinden.. sanırım kayınım eltimle evlendiğine pişman olmaya başladı.. bir de kaynanamla kavga ederek ayrıldıkları için çocuk arada kalıyor ve eşinden soğuyor doğal olarak.. (daha önce de anlattıklarımdan eltimin nasıl bir varlık olduğunu çözmüşsünüzdür)
bunlar mayıs 2010 da taşındı şimdiki oturdukları yere.. kist falan var diyodu hep doktorlardaydı en sonunda doktor ya ameliyat ya ilaç tedavisi ya gebelik demiş çözümü.. (nekadarı doğru bilinmez) tek ilişkiyle hamile kalmış işte o ay.. ondan sonra da hiç birlikte olmamışlar.. zaten burdan ayrılınca adam yanına yatmak bile istemiyormuş.. nasıl etkilendiyse olanlardan artık..

kaynım da başka birine yan gözle bakabilecek biri değil.. hani desen ki biri mi var diye ama yok.. biraz üzüldüm duruma ama.. eltim kaynıma layık bir insan değil.. inşallah bebek doğunca düzelirler ama kız diyo ki adam beni öpmüyor bile kanka gibi yatıyoruz diyor..
kesinlikle yapamamak gibi bir problem de değilmiş diye anlattı.. sadece soğukmuş.. yanaşmıyormuş... sexy bişiler giyip yanına gidiyorum diyo.. üşüyeceksin diyip geri gönderiyormuş..

rabbim sağlık ve huzurdan esirgemesin ailemizi.. gerçekten zor bir durum, kaynanam çok karşıydı evlenmelerine onlarla yapamazsın diyodu kaynıma.. herşeye rağmen evlendiler (çünkü daha 16 yaşındayken boku yemişler)

neyse.. haydin :) benden bukadan.. kablo soyuyorum bakır satçaz zengin oluruz belki..
sizi seviyorum iyi ki varsınız.. kocişlerimizi üzmeyelim..

cnm yanlış anlamazsan eğer psikolojik olabilirmi?
bu arada nilgün hanım'a gitmeyi bende çok düşünmüştüm.benim işyerimde bir arkadaşımın halasının doktoruymuş..halası senelerdir ona gidiyormuş ve memnunmuş..bende düşünüyorum hamile falan kalırsam arada gidip muayene olmayı.

uzun zamandan berimi bu aci yoksa yenimi oldu

Yeni değil..Hemen hemen evlendiğimden beri..Yani yaklaşık 3 yıl...Ama ilk yıl ilişkiye alışamama, sonra mantar, enfeksiyon, iltihap, sistit, kist rahatsızlıklarıma yorumlanan bir acı...Şu anda bunların hiç biri yok, ama devam ediyo( Eşimde de problem yok..

Psikolojik değil Mistcim, ilişki dışında da dokununca acı var..
Nilgün Hanıma kimi iyi diyo kimi kötü...Doktorum, doktor değiştirme dedi. Seni ben takip ettiğim için bilgilerini veririm ama başka yere gidersen sil baştan alırlar dedi...Bilemiyorum bir yanım hacettepeye git diyo.Ama özellikle kadın hastalıklarında uzman olması gerek..

Ankaradayım Crafty...

Cildiye de aklıma gelmiyo değil.Belki sadece dokularla alakalı bir şey...Ama cildiyeci nasıl bakcak ki bakıyo mu ki

cildiye de aklıma gelmiyo değil.belki sadece dokularla alakalı bir şey...ama cildiyeci nasıl bakcak ki bakıyo mu ki

yok canım bakacağını sanmam cildiyenin
ama doku ile ilgili bi sorunsa ve mantar iltihap ilaçlarını kullandığın halde geçmiyorsa
bişey duymuştum sperm alerjisi diye..çok bilmiyorum ama ne bileyim korunduğunuz zaman da oluyo muydu bu sorun..olmuyosa sperm mi yakıyo acep dokunu

Bıdıkcan bilmiyorum vallahi ama.. kayınım soğumuştur diye düşünüyorum, gelin yüzünden başımıza gelmeyen kalmadı.. bunlar kaynanamdan ayrılmadan önce çok felaketler geçirdiler en sonunda kaynanam dayanamadı gitti gelini babasına şikayet etti bi sonra ki günde gelin sarıldı kaynanamın boğazına kimsin sen de beni şikayet edersin diyipte.. aynı akşamı da kayınım kaynanama diyor ki anne böyle olmaz ayrılmamız lazım falan resmen kovuyor yani gece vakti saat 1-2 de bunları yaşıyoruz.. bizim ev 2 bina ötede kaynanam çıktı bize geldi .. eşim de çok kızdı ortalık iyice karıştı.. gidecek biri varsa sizsiniz dedi kayınıma.. karını yola sok bu mahalleye de ayak atmayın diye tehtid etti (eşim annesine çok düşkündür gelinin de böyle bişi yaptığını duyunca çıldırmıştı) sonra da gelinin babası bunlara bir gecekonduları varmış orayı verdi yerleşsinler diye hem de kira ödemesinler diye..

kaynanam 1 haftaya yakın bizde kaldı bunlar taşınana kadar.. işte ozaman ben gıymete bindim sessiz suskun gelin oldum hep..
2-3 ay boyunca eltim kimseye gidemedi kimse kapısını açmadı çünkü.. kayınım ara sıra gelip gidiyodu ... sonra gebelik bahane oldu aileye sızması için kist dedi bilmemne dedi 1 kez ilişkiyle olmuş işte bebek.. sırf olanlardan dolayı kayınım onu bırakacak korkusuyla..

bir de utanmadan anlatıyor da..
diyor aldım siyahlı lilalı dantelli bir gecelik.. yaz vakti evin içinde öyle dolaştım sonra gittim diyor yanaştım diyo.. üşüyeceksin diyip gönderdi beni diyor.. ve hamile de kaldığından beri hiç ilişkiye girmemişler.. adam öpmüyomuş yaw.. nasıl soğuduysa artık..
kaynanam zaten eltimi istemiyordu ama olan oldu artık..
sanırım şimdi de pişmanlığını yaşıyor.. çok acele ettiler evlilikle de çocukla da.. kaynım hiç aile gecindirmemiş bunun etkisinde belki de.. yazın diyodu zaten ben kendimi baba olmak için hazır hissetmiyorum.. e daha yaşın 21-22 .. yazık yanii ne bilim.. allah huzur versin..

ben hep derim bazen.. acele bir ağıçtır, meyvesi de pişmanlıktır!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…