kızlar kusura bakmayın farkında olmadan bazen uzun yazıyorum idare ediverin artık
offf yaaa niye olmuyo bunaldım artık ben 9 ay oldu bi sorun olmasa bu zamana kadar olurdu heralde psikolojim bozuldu resmen yaa
ben de az önce saydım elimle ayları
tam 5 ay olmuş vay anasını
kızlar size bi program tavsiye edeyim dün başka bi topikden tanıştığım bi arkadaş söyledi yükledim pc ye ve gerçekten çok kullan ışlı adet günlerini giriyorsun gebelik için olumlu olumsuz günleri gösteriyo deneyin derim..
advanced woman calander
biliyorum o programı kullandım hiç bi işe yaramadı
bu nu bana öneren arkadaş bunu baz almış sonrasında da klasik şeyler işte yatmış kalkmamış ayaklar havada falan 3. denemede şimdi hamile....
Allah kısmet etmiş demek bende yüklemiştim pcye adet gününü giriyosun o sana muhtemel günleri gösteriyo hatta kız cocuk için uygun gün erkek cocuk için uygun gün falan diede belirtiyo ama sonuç ortada bende işe yaramadı
cnm alahım hayırlı zamanı versin üzülme lütfen.. ya ben onu bulamadım nerede erkek ve kız günlrini gösteriyo ben onu bulamadım yaa...
kızlar dün arkadaşım erken doğum yaptı..bebiş premature 1kilo100gr doğdu fakat amerikan hastanesinde çok iyi bakılıyor,doktorlarda çok pozitif konusarak annenin moralini duzeltmeye çalışıyorlar..hepiniz dua edin lutfennn ,allah onu annesine babasına bağışlasın..
kızlar size bi program tavsiye edeyim dün başka bi topikden tanıştığım bi arkadaş söyledi yükledim pc ye ve gerçekten çok kullan ışlı adet günlerini giriyorsun gebelik için olumlu olumsuz günleri gösteriyo deneyin derim..
advanced woman calander
geçmişi okudum bitti
koprina sendemı gecmııs okuyon şeker :)
slm dicem ama kimsecikler yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?