Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

anam ben konuşunca neden herkes susuyor ya.. yoksa beni sevmiyirmisiniz

ay hiç bilmiyorum ki :26:
hiç otobüsle gitmedim.internette falan yazmıyormu servis güzergahları.

Cnm hemen her yerden servis varmş zamanında..Ama Büyükşehir Belediyesi el koyduğundan dolayı şu an sadece batıkentten varmışş...Artık batıkent metroda inip ordan giderim..
Tüm markalarda indirim varmış diye duydum bilginiz olsun...

ahahahha kopi yaaa
direkt hayatın atraksiyon
gülüom sana çok yaaa yavrum benim :)
Allah sabır versin sana

GÜNAYDIN HEPİNİZEEEEEEEEEEEEEEEE

Kızlar bugün reglim biitti,hasretlik sona erecek...Çalışmalara tamm m gazzzzzz devammmmmmm

Bu c.tesi de çalışmıyorum oohhhh ...hava güzel olursa camları sileyim tülleri yıkayayım diyorum...
Kızlar ben rustik perde yaptırdım kalın..makinaya atmaya korkuyorum ..nasıl temizlesem ki kuru temizlemeye mi versem acaab?

patron beni yanına çağırdı.akşamları 6.30da çıkış cumartesileri izin ve maaşımada %20 zam yaptı.
eğer başka şeyler düşünüyorsan yaparım ama gitmeni istemiyorum senin gibi birini bulmam çok zor hala arıyorum bulamadım dedi
çok samimiydi hayret çok şaşırdım kim akıl verdi bilmiyorum.
düşünüp cevabımı verecekmişim.:26:

şok şok şok
flaş flaş flaş :)

eeeee ne düşünüosun
kocanı ara sor hemen
SSK nı maaşından yapsın onu da söle

good morning kizlarrrrrr

Günaydın poticim nbr?Nasılsınız bakalım

oooohhh..Mistim yaşadın vallaaa...Belliydi patronun seni bırakmayacağı...Daha ne olsun c.tesi yok maaşa zamm...Bırakmam ben olsam.Acaba bende mi patrona blöf yapsam,zam yapar mı ki

ay kızlar hepinize tenkyu ben aslında çok pozitif bir insanım da işte.. hayat bazen bu durumlara düşürüyor nedense... yağmurdan kaçarken doluya yakalanıyoruz desem yalan değil.. saat 11 oldu koca hala uyuyor.. adam bir de kendisini benle bir tutması çok gücüme gidiyor.. akşam artık taştım .. dedim ki ben çocuk doğurunca sende evde oturup ona bakıcan.. e ozaman ölelim açlıktan dedim.. madem erkeklik taslıyorsun adam gibi çalışacaksın dedim..
(dün dükkana geç geldim ya adam sırf zaman kolluyor evde uyumak için yaw.. yatan adama kim iş verir ki )
ama kocama da okadar kızmıyorum kaynanama kızdığım kadar.. aman çocuklarım ezilmesin aman işi iyi olsun.. tamam bunlar her annenin isteği ama elin çocuğu çare bulamayınca boya badana yapıp parasını kazanıyor onunkilerin nesi farklı.. şeyi altın mı sanki... töbe töbe töbeeee...
itiraf ediyorum eşim lisenin bitmesine 1 ay kala terk.. kaynanam da hep pohpohlamış yüceltmiş adamı... ayol bende üniversite terkim ama bukadar havalanacak ne var..
tamam çok şükür eşim beceriklidir her iş elinden geliyor.. her işe koşturur da.. özel firmada çalışamıyor adam.. başkasından emir almak zoruna gidiyomuş beyfendinin.. ulen benim babam 50 yaşında geldi.. lise mezunu 12 yıldır aynı fabrikada çalışıyor .. 30 yaşında sırf mühendis diye emir altında.. ama neden.. çünkü bir yuvası var ve geçindirmek zorunda..

peh anam ben gene dolmuşum... eşim gelsin gidicem dükkandan.. yüzünü görmek istemiyorum.. 4 yılda başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir ayol

anne nerdesin yaw.... babamı özledim.. sinir krizi geçirmeszem bugün iyi vallahi

kafasına bakaydın.. saksı falan mı düşmüş ki acep ? :)
çok güzel bir teklif ama.. bu sıkıntılarını giderecek kadar mıdır ? iyi düşün bence..

şok şok şok
flaş flaş flaş :)

eeeee ne düşünüosun
kocanı ara sor hemen
SSK nı maaşından yapsın onu da söle
ben hiçbirşey demedim daha..
bana dediki istediğin şeyleri gerçekleştirene kadar gelirini kaybetme..iyi düşün ben bir kız babası olarak konuşuyorum şu an ve seni çok seviyorum dedi eğer gitmek istersen yine git ama gittiğin yerde birşeyler olsun eve oturmaya gitme yada ders çalışmak için gitme ben sana burda yardımcı olurum elimden geldiğince dedi.düşün ve bana eklemek istediğin şeyler varsada söyle dedi.eşimle akşam konuşurum artık..bilmiyorum ne yaparım hiç beklemiyordum çünkü.

hee sizde gitcez deyin ayağa kalkın..iyi taktik

dünden beri belim agriyo kizlar,onun disonda iyiyiz masallah

günaydın kızlar iyisiniz inşallah

ben sağlık ocağına gittim açlık kan şekeri baktırmaya pazartesi alıcam sonuçlarını

dünden beri belim agriyo kizlar,onun disonda iyiyiz masallah
olur sanırım o kadar...bebek büyüyo çünkü demi..
kanaman falan geçti demi?

günaydın kızlar iyisiniz inşallah

ben sağlık ocağına gittim açlık kan şekeri baktırmaya pazartesi alıcam sonuçlarını

açlık kan şekerimi? nerden aklına geldi?bir şikayetin varmıydı?

canim bu devirde zeki, dürüst ,caliskan isci bulmak zor,demekki sende de bunlar var ,kacirmak istemedi seni elinden,hayirli olsun bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…