anam ben konuşunca neden herkes susuyor ya.. yoksa beni sevmiyirmisiniz
ay hiç bilmiyorum ki :26:
hiç otobüsle gitmedim.internette falan yazmıyormu servis güzergahları.
patron beni yanına çağırdı.akşamları 6.30da çıkış cumartesileri izin ve maaşımada %20 zam yaptı.
eğer başka şeyler düşünüyorsan yaparım ama gitmeni istemiyorum senin gibi birini bulmam çok zor hala arıyorum bulamadım dedi
çok samimiydi hayret çok şaşırdım kim akıl verdi bilmiyorum.
düşünüp cevabımı verecekmişim.:26:
good morning kizlarrrrrr
patron beni yanına çağırdı.akşamları 6.30da çıkış cumartesileri izin ve maaşımada %20 zam yaptı.
eğer başka şeyler düşünüyorsan yaparım ama gitmeni istemiyorum senin gibi birini bulmam çok zor hala arıyorum bulamadım dedi
ben hiçbirşey demedim daha..şok şok şok
flaş flaş flaş :)
eeeee ne düşünüosun
kocanı ara sor hemen
SSK nı maaşından yapsın onu da söle
hee sizde gitcez deyin ayağa kalkın..iyi taktikGünaydın poticim nbr?Nasılsınız bakalım
oooohhh..Mistim yaşadın vallaaa...Belliydi patronun seni bırakmayacağı...Daha ne olsun c.tesi yok maaşa zamm...Bırakmam ben olsam.Acaba bende mi patrona blöf yapsam,zam yapar mı ki
Günaydın poticim nbr?Nasılsınız bakalım
oooohhh..Mistim yaşadın vallaaa...Belliydi patronun seni bırakmayacağı...Daha ne olsun c.tesi yok maaşa zamm...Bırakmam ben olsam.Acaba bende mi patrona blöf yapsam,zam yapar mı ki
dünden beri belim agriyo kizlar,onun disonda iyiyiz masallah
olur sanırım o kadar...bebek büyüyo çünkü demi..dünden beri belim agriyo kizlar,onun disonda iyiyiz masallah
günaydın kızlar iyisiniz inşallah
ben sağlık ocağına gittim açlık kan şekeri baktırmaya pazartesi alıcam sonuçlarını
günaydın kızlar iyisiniz inşallah
ben sağlık ocağına gittim açlık kan şekeri baktırmaya pazartesi alıcam sonuçlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?