Yapalım Bir Nisan Şakası, Aralıkta Temizleyelim Bebek Kakası :)

olur sanırım o kadar...bebek büyüyo çünkü demi..
kanaman falan geçti demi?

açlık kan şekerimi? nerden aklına geldi?bir şikayetin varmıydı?

geçen kontrole gittiğimde istemişti doktor diğer tahlillerimi yaptırıp gitmiştim tok karnına gidince bu yapılmamıştı açlık kan şekerine de baktır demişti
cumartesi randevum var ya ne olur ne olmaz yaptırayım dedim

sen neye karar verdin mistim devam mı çalışmaya

benimde baktırmam lazım bak
ii aklıma getirdin
ctesi yaptırayım bende

canim bu devirde zeki, dürüst ,caliskan isci bulmak zor,demekki sende de bunlar var ,kacirmak istemedi seni elinden,hayirli olsun bakalim

benim dürüst olmamı seviyo bu adam ben biliyorum.işe ilk girdiğim zamanlar hatalarım oldu çıktım karşısına dedim ben bunu böyle yaptım yanlış oldu cezası var bu kadar ben ödüyorum cebimden haberiniz olsun..o yüzden şaşıyordu adam.. birde kaytarmam yok cnm çıkana kadar çalışıyorum...ne iş dese yapıyorum...kendide diyo zaten 3 kişiyiz ya biz burda hep sabit..arkamda üçü olduğu sürece benim sırtım yere gelmez diyomuş gittiği kurumlarda..

bakalım eşimle bir konuşayım o ne diyecek :26:

kızlar ya cumartesi eşim test verecek çatlıyorum merakdan..sonuç ne olacak acaba..eşim çok değişti ama son birkaç aydır.çok istekli ve çok ilgili oldu bebek konusunda.istiyor artık iyiden iyiye..bende geleyimmi dedim destek amaçlı yok cnm ben kendim giderim ne olacak sanki diyo..büyütmesene diyo bana birde..

Mistcim işi bırakır mısın bırakmaz mısın bilemem ama yine de ders çalışmayı bırakma ve kpssye gir derim...Gerçi b kadro atama bu yıl yok..2012de...Ne mezunuydun cnm sen?

Mistcim işi bırakır mısın bırakmaz mısın bilemem ama yine de ders çalışmayı bırakma ve kpssye gir derim...Gerçi b kadro atama bu yıl yok..2012de...Ne mezunuydun cnm sen?

iktisat mezunuyum cnm ben..
hiç düşünmedim memur olmayı ama şansımı bir deneyim diyorum bu sene.:26:
ne kadarmış cnm nilgün hanımın muayene ücreti?

mireba güzeller
2 güne kadar ben de katılacam inşallah sohbetinize ama şimdikik okuyup kaçmak zorundayım

aaa çok güzel bir haber bu en çok da cumartesileri tatil olayına bayıldım

iyiyim canım.işyerindeyim.ya sen nasılsın.patronun ne güzel jestler yapmış sana mistim ya.arada diş göstermek iii oluyo demekki.

aslında ben işten ayrılma konusunda ciddiyim.halada kafam bu konuda karışık.bakalım ne olacak ?

Sende ne var ne yok?bebek çalışmaları ne aşamada?

aslında ben işten ayrılma konusunda ciddiyim.halada kafam bu konuda karışık.bakalım ne olacak ?

Sende ne var ne yok?bebek çalışmaları ne aşamada?

ay ne yani sen artık cumartesi nöbetçilerinden olmayacak mısın

kabul etme kabul etmeeee

şaka bi yana güzelmiş teklif ama hamdi bey biraz daha artırsın teklifi
süle isteklerini maaş üzerinden ssk iyi olur de bence

kalırsam cumartesi nöbetçisi olmayacak gibiyim.
Gerçi ben bu aralar burda hafta içide nöbetçiyim.baksana benden başka konuşan yok

iktisat mezunuyum cnm ben..
hiç düşünmedim memur olmayı ama şansımı bir deneyim diyorum bu sene.:26:
ne kadarmış cnm nilgün hanımın muayene ücreti?

Hımm..A kadro niye düşünmüyosun cnm? Düz memurluk istemeyebilirsin ama kariyer meslekler var sen daha ii biliyosundur...Yaş haddine gelmemiş olmalısım dene bence bebek yokken...

Muayene 120 tl imiş cnm...Görelim bakalım şu Nilgün sultanı:)

açıkcası çok bilmiyorum a kadro b kadro ne ama vergi denetmenliği istiyorum.temelde müşavirlik olunca bana en uygun meslek o gibi geliyor.yaşım çokda az değil ama sınırada dayanmadım daha

Nilgün pahalı cnm...hastanenin içinde bir sürü para alıyor kadın :)

Vergi denetmenliği için kpss'ye girer puanınla başvurur, sonra kurum sınavına, arkasından mülakata girersin. Kpss'de gy gk dışında alan çözmen gerekir.(iktisat, maliye, muhasebe, hukuk,vb) Bu yol tüm A kadrolar için geçerlidir...B kadroda ise sadece gy gk yapar puanınla osym yoluyla tercih yapıp atanırsın...

hmmm.anladm şimdi..bugüne kadar hiç düşünmedim memur olmayı..ama özel sektör yorucu anladım bunu :)
sen devlette mi mühendis olarak çalışıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…