Yapayalnızım ...

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.381
Yapayalnızım .
20 li yaslardayim ama 50 Gibi hissediyorum . Hiç bir şeye hevesim kalmadı .
Hayal kuramiyorum . Umut edemiyorum . Mutlu olamıyorum .
Ailem var ama sanki benim ailem değiller . Evde başka biri gibiyim . Bir yabancı gibi . Misafir gibi.
Arkadaşlarım bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar . Geri kalaniyla hep aram bozuldu .
Okulum bitiyor . Ama ne guvenebildigim bir ailem . Ne bana destek çıkacak bir sevgilim ne de gelecekle ilgili bir planım var .
Okulla ilgili işle ilgili hiç bir şeyle ilgili hevesim yok . Kalmadı .
Duman ettiler beni . . .

Canım arkadasin az olsun öz olsun. Inan benimkiler öyleler. Çok mutlu çok huzurluyum.

Okuldan bende arkadaş edinemedim çok. Benim kafa yapımda inan insan yoktu. Ama 2 dostum var yurttan aynı odayı paylaştığım. Diğerleri de facebook tan falan görmeye devam ettiğim insanlar. Eksik olmasınlar ama o kadarlar yani.

Aile kısmı önemli ama.. inşallah ailenle arandaki mesafe çözülür

Canım arkadasin az olsun öz olsun. Inan benimkiler öyleler. Çok mutlu çok huzurluyum.

Okuldan bende arkadaş edinemedim çok. Benim kafa yapımda inan insan yoktu. Ama 2 dostum var yurttan aynı odayı paylaştığım. Diğerleri de facebook tan falan görmeye devam ettiğim insanlar. Eksik olmasınlar ama o kadarlar yani.

Aile kısmı önemli ama.. inşallah ailenle arandaki mesafe çözülür
Ailemle sorunlarımız düzelecek gibi değil . Hiç sanmıyorum .
Beni seven bi sevgilimde yok . Evlenir kendi ailemi kurarız filan yok öyle şeyler .
Insanlar hep plan yapıyor . Okulun bitince vs diye . Tek planım kpss . O da nasıl olacak hiç bilmiyorum .
Annem önce kız kardesimi sonra babamı en son düşünürse beni düşünür .
Her tatilde eve gelir , geldiğime pişman olurum .

:KK57: Dur daha yolun başındasın nedir seni bu psikolojiye sokan?
Çok şey kaybettim . Çok sevdiğim çocuk beni terk etti .
Dostum dediğim kişilerden kazık yedim .
Ailemle aram kötü ?
Hocam 95 olan vize notumu 80 girmiş . O bile hakkımı yiyor . Tabi ben çok dagilmistim hiç derse konsantre değildim ondan yapıyormuş böyle .
Okula gitmek ölüme gitmek gibi geliyor . Yurt hayatı bana basıyor artık . Evde de yurtta da mutlu.değilim . Hiç bir gelecek planım yok. Guvendigim kimse yok .

Ailemle aram kötü ?
Hocam 95 olan vize notumu 80 girmiş . O bile hakkımı yiyor . Tabi ben çok dagilmistim hiç derse konsantre değildim ondan yapıyormuş böyle .
Okula gitmek ölüme gitmek gibi geliyor . Yurt hayatı bana basıyor artık . Evde de yurtta da mutlu.değilim . Hiç bir gelecek planım yok. Guvendigim kimse yok .

Canım aileyi ayrı tutuyorum ama
inan bana, sevgilin de olsa, çok arkadaşın da olsa
güven çok kritik birşey, güvenmen gereken tek kişi kendinsin
ne insanlar tanıyoruz, yıllar sonra tanıyamamışım boşuna güvenmişim diyoruz
sen yalnızca kendine güvenmeyi öğren bence...

Bende su siralar umutsuzluga kapiliyorum.

Bu resim ikimize gelsin :)

Eklentiler

• FB_IMG_1422908243890.jpg
    FB_IMG_1422908243890.jpg
    123,8 KB · Görüntüleme: 164
Ailemle aram kötü .

Benim yediğim kazıkların haddi hesabı yok, sokakta kalınca evimi açtığım kişinin gizli gizli kredi kartımdan para çekmesinden tut, arkadaşımla erkek arkadaşımı yakalamamdan tut anlat anlat bitmez...
Erkek arkadaşa gelince anlatsam film gibi yaşadıklarım... Ama hiç bir zaman pes etmedim, isyan etmedim bu yaşadıkların sana hayatı öğretiyor işte, büyüyorsun... Ailenle ilgili sıkıntılara ne bilmiyorum her ailede olur ben bir daha asla babamla konuşmam diyordum oda benimle aynı şekilde 1,5 yıl sonra barıştık... Yurt hayatına gelince o konuda sana hak veriyorum 1 sene dayanabildim ve eve çıkmıştım... Bu hayatta zaten kimseye güvenme kendinden başka... Biliyorum insan hayatında güvenecek birileri olsun diyor ama insan işte her zaman teslim etmeyeceksin kendini.. Yoksa kullanıyorlar maddi ve manevi.. Daha çok gençsin kıymetini bil.. İnan ben şu an öğrenci olmayı çok isterdim...

Benim yediğim kazıkların haddi hesabı yok, sokakta kalınca evimi açtığım kişinin gizli gizli kredi kartımdan para çekmesinden tut, arkadaşımla erkek arkadaşımı yakalamamdan tut anlat anlat bitmez...
Erkek arkadaşa gelince anlatsam film gibi yaşadıklarım... Ama hiç bir zaman pes etmedim, isyan etmedim bu yaşadıkların sana hayatı öğretiyor işte, büyüyorsun... Ailenle ilgili sıkıntılara ne bilmiyorum her ailede olur ben bir daha asla babamla konuşmam diyordum oda benimle aynı şekilde 1,5 yıl sonra barıştık... Yurt hayatına gelince o konuda sana hak veriyorum 1 sene dayanabildim ve eve çıkmıştım... Bu hayatta zaten kimseye güvenme kendinden başka... Biliyorum insan hayatında güvenecek birileri olsun diyor ama insan işte her zaman teslim etmeyeceksin kendini.. Yoksa kullanıyorlar maddi ve manevi.. Daha çok gençsin kıymetini bil.. İnan ben şu an öğrenci olmayı çok isterdim...
Ama yorgunum çok yorgunum .
Ugrasacak halim kalmadı .
Yaşamak bile istemiyorum .
Sürekli uyumak istiyorum

1
Canım aileyi ayrı tutuyorum ama
inan bana, sevgilin de olsa, çok arkadaşın da olsa
güven çok kritik birşey, güvenmen gereken tek kişi kendinsin
ne insanlar tanıyoruz, yıllar sonra tanıyamamışım boşuna güvenmişim diyoruz
sen yalnızca kendine güvenmeyi öğren bence...
Tamamen yapayalnızım ama bir gelecek planım yok . Oturup konusabildigim bi annem Bile yok .

Canım ya:KK43: Evdekilerle ne sorunun var ayrıca öyle düşünme sen de annenin bir evladısın hepinizi düşünür tabiki de.

İnsan mutsuzsa hayatının akışını değiştirse bile mutsuzluk yakasını bırakmıyor, olaylara bakışı- olayları görüşü değişmiyor çünkü.

Önce hatta herkesten önce kendini mutlu etmeyi ve önemsemeyi bilmeli insan.

Yapayalnızım .
20 li yaslardayim ama 50 Gibi hissediyorum . Hiç bir şeye hevesim kalmadı .
Hayal kuramiyorum . Umut edemiyorum . Mutlu olamıyorum .
Ailem var ama sanki benim ailem değiller . Evde başka biri gibiyim . Bir yabancı gibi . Misafir gibi.
Arkadaşlarım bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar . Geri kalaniyla hep aram bozuldu .
Okulum bitiyor . Ama ne guvenebildigim bir ailem . Ne bana destek çıkacak bir sevgilim ne de gelecekle ilgili bir planım var .
Okulla ilgili işle ilgili hiç bir şeyle ilgili hevesim yok . Kalmadı .
Duman ettiler beni . . .
Bende 23 yaşındayım, tek bir arkadaşım bile yok. Bir tane sevdiceğim var sağolsun herşeye bedel ama insan arkadaş muhabbetleriini çok özlüyor. Arkadaşlarımdan zamanında büyük kazıklar yediğim içinde artık güvenip arkadaşlıklar kuramıyorum. Benimde ailem çok problemli. Şuan sevdiceğimle herkesten uzak bir şehirde üniversite okuyoruz ama son sınıftayız aylar kaldı sadece bitecek ve o şehre geri döneceğim.. Vallahi bende 50 gibi hissediyorum bazen tatlım. Ne zormuş yaşamak..

Canım ya korktum şimdi sakın bu psikolojiyle gidip hayırsız birine kapılıpda hayatını dahada karartma insanın kötü ailesi elin kötüsünden iyidir her genç kız hayatının bi döneminde böle hissedebiliyor işde bu hata yapmaya açık bir dönem atlatıcaksın inş erkeklere dikkat et onlar böle kadınları hemen anlar:KK57:

Canım ya:KK43: Evdekilerle ne sorunun var ayrıca öyle düşünme sen de annenin bir evladısın hepinizi düşünür tabiki de.
Canım benim özlemişim seni. <3.
Evdekilerle evdeki net bile kavga sebebi oluyor bizim.
Ayrıca benim annem önce kız kardeşiimi sonra babamı düşünür en son aklına gelirsem ben.
Umursamıyor yani. Mutluymuşum mutsuzmuşum. Tın..
Kız kardeşimle kırıkları hakkında bile konuşamam ben. Gelir müdahalle eder .

İnsan mutsuzsa hayatının akışını değiştirse bile mutsuzluk yakasını bırakmıyor, olaylara bakışı- olayları görüşü değişmiyor çünkü.

Önce hatta herkesten önce kendini mutlu etmeyi ve önemsemeyi bilmeli insan.
Ne yapabilirim ki. Her bakımdan çaresizim.
Sevgiye ilgiye ihtiyacm var.

Bende 23 yaşındayım, tek bir arkadaşım bile yok. Bir tane sevdiceğim var sağolsun herşeye bedel ama insan arkadaş muhabbetleriini çok özlüyor. Arkadaşlarımdan zamanında büyük kazıklar yediğim içinde artık güvenip arkadaşlıklar kuramıyorum. Benimde ailem çok problemli. Şuan sevdiceğimle herkesten uzak bir şehirde üniversite okuyoruz ama son sınıftayız aylar kaldı sadece bitecek ve o şehre geri döneceğim.. Vallahi bende 50 gibi hissediyorum bazen tatlım. Ne zormuş yaşamak..
Bak senin o varmış ..
Uzuuun zaman önce benim için de öyle biri vardı . Neyse derdim kimse olmasın o var.
O da gitti terk etti beni. Kapının önüne koyulmş evcil hayvan gibi hissediyorum.

Canım ya korktum şimdi sakın bu psikolojiyle gidip hayırsız birine kapılıpda hayatını dahada karartma insanın kötü ailesi elin kötüsünden iyidir her genç kız hayatının bi döneminde böle hissedebiliyor işde bu hata yapmaya açık bir dönem atlatıcaksın inş erkeklere dikkat et onlar böle kadınları hemen anlar:KK57:
Bilmiyorum ...
Şu sıra cidden kandırılabilirim sanırım. Çok kolay hem de.

Vallahi genc olmani kiskandim. Keske ben de 4-5 yas kucuk olaydim, simdi ki aklim olsa boye malca yasmazdim.

28 yasindayim, ailesiz arkadassiz oldugum bir yere tasindim, tek basima evde oturmaktan baydim. Sevgilim yok, sevdigim erkek yurtdisina basti gitti, ona oraya yerlesirken para sikintisi cekmesin diye verdigim parayi o..nun biriyle yiyor, ben de evde yapayalniz oturuyorum.

Bence sen hic yakinma , ama ben toplu intihar senligi duzenliyorum, isteyen gelsin :))))

Yani diyecegim , 20li yaslarin degerini bilmek gerek cok cabuk geciyorlar. Kendine gel, silkelen cik hayatini yasa, akilli yasa, hayatini tuketme yoksa sonraki yaslarinda pismanlik cekersin. Guzel secimler yap, zamanini iyi degerlendir, yoksa ben olursun.

X