Yapayalnızım..

Eslemmm111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
798
91
35
Merhaba arkadaşlar ben eşimle kaçarak evlendim ve 5 senedir yapayalnızım ikinci bebişim yolda ama halen daha suçlanıyorum ve artık çok yalnızım nasıl ne kadar daha dayanırım bilmiyorum.

öyle düşünmeyin. iki tane evladınız olacak, eşiniz var. aileniz mi görüşmeyi reddediyor? belki bebek doğunca görüp yumuşarlar?

Ailemin istemediği bi evlilikti babam eşimle halen daha konuşmuyor kardeşlerimle annemle aram iyi allaha şükür ama halen daha çevrem beni dışarda görünce başını çeviriyorlar kuzenler desen aynı :KK43:

Ailemin istemediği bi evlilikti babam eşimle halen daha konuşmuyor kardeşlerimle annemle aram iyi allaha şükür ama halen daha çevrem beni dışarda görünce başını çeviriyorlar kuzenler desen aynı :KK43:
evliliğin iyi gidiyor mu peki baban istemekte haklı mıymış haksız mı?

eşinize yansıtmayın siz kendi çekirdek ailenizi kurdunuz artık. babanız belki torununu görünce yumuşar

Merhaba arkadaşlar ben eşimle kaçarak evlendim ve 5 senedir yapayalnızım ikinci bebişim yolda ama halen daha suçlanıyorum ve artık çok yalnızım nasıl ne kadar daha dayanırım bilmiyorum.
Bende çok yalnızım çok hemde....
Sadece allaha sığınıyorum herkes bırakıyo sen bırakma allahım diyorum...
Maneviyatla sabretmeye çalışıyorum ama zor:KK43:
Amacım kendi derdimi anlatmak değil en azından bu konuda yalnız olmadığını bil istedim

Bende çok yalnızım çok hemde....
Sadece allaha sığınıyorum herkes bırakıyo sen bırakma allahım diyorum...
Maneviyatla sabretmeye çalışıyorum ama zor:KK43:
Amacım kendi derdimi anlatmak değil en azından bu konuda yalnız olmadığını bil istedim
allah yardımcın olsun cnm anlayabiliyorum

allah yardımcın olsun cnm anlayabiliyorum
Amin canım hepimizin....
Ailenle mutlu olmaya bak çok düşünme sorunları zaman herşeyin ilacıdır umarım yoluna girer herşey....
Canı gönülden diliyorum arkadaşım bu mübarek ay rabbim barıştırmadık dargın küs bırakmasın inşallah

Esinize yansitmayin gerginliginizi.. esinizle mutlu olduğunuzu söyleyin torununun ozledigini vs söyleyip sık sık gorusun . babalar icten kirilmaz kizlarina

canım başkalarına değil kendi yuvana bak. seninle konuşmayanlar kaybeder üzme onlar için kendini ne güzel evladın var yuvanda mutlusun dışarının mutluluğuna gölge düşürmesine izin verme

Babanin da isi zor ne yapsin adam agirina gitmis belli ki zamanla duzelir insallah canim

Kızlar hepinizden allah razı olsun hepinizin dualarını beklerim bu mübarek günlerde inş herşey düzelir işte insan bazen dayanamıyo

X