- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 35
- Konu Sahibi Eslemmm111
Merhaba arkadaşlar ben eşimle kaçarak evlendim ve 5 senedir yapayalnızım ikinci bebişim yolda ama halen daha suçlanıyorum ve artık çok yalnızım nasıl ne kadar daha dayanırım bilmiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden kaçarak evlendin kim suçluyor ailen mi?Merhaba arkadaşlar ben eşimle kaçarak evlendim ve 5 senedir yapayalnızım ikinci bebişim yolda ama halen daha suçlanıyorum ve artık çok yalnızım nasıl ne kadar daha dayanırım bilmiyorum.
evliliğin iyi gidiyor mu peki baban istemekte haklı mıymış haksız mı?Ailemin istemediği bi evlilikti babam eşimle halen daha konuşmuyor kardeşlerimle annemle aram iyi allaha şükür ama halen daha çevrem beni dışarda görünce başını çeviriyorlar kuzenler desen aynı
evet cnm sanki her kez çok iyi bi ben kötüyüm yani artık iyice bunaldım birileriyle konuşmasam daha kötü olcamne konuda suçlanıyorsunuz?
kaçarak evlendiğiniz için mi?
allaha şükür evliliğimle ilgili bi sıkıntım yok ama artık ister istemez eşime de yansıtmaya başladımevliliğin iyi gidiyor mu peki baban istemekte haklı mıymış haksız mı?
4 yasında oğlum var daha yeni yeni konuşuyor onunlaeşinize yansıtmayın siz kendi çekirdek ailenizi kurdunuz artık. babanız belki torununu görünce yumuşar
Bende çok yalnızım çok hemde....Merhaba arkadaşlar ben eşimle kaçarak evlendim ve 5 senedir yapayalnızım ikinci bebişim yolda ama halen daha suçlanıyorum ve artık çok yalnızım nasıl ne kadar daha dayanırım bilmiyorum.
allah yardımcın olsun cnm anlayabiliyorumBende çok yalnızım çok hemde....
Sadece allaha sığınıyorum herkes bırakıyo sen bırakma allahım diyorum...
Maneviyatla sabretmeye çalışıyorum ama zor
Amacım kendi derdimi anlatmak değil en azından bu konuda yalnız olmadığını bil istedim
Amin canım hepimizin....allah yardımcın olsun cnm anlayabiliyorum
en azından ıkı cocugun ve kocan var ya biz napalım?sıkı tutun onlara arkadasımallah yardımcın olsun cnm anlayabiliyorum
evet onlarda olmasa halim yaman :)en azından ıkı cocugun ve kocan var ya biz napalım?sıkı tutun onlara arkadasım