Yapımına karşı çıkılan Havalimanı rekor kırıyor

savrukzeynep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
1.704
1.735
YuksekovaGundemi.com
Selahaddin Eyyubi Havalimanı'ndan Bir Ayda 11 Bin Yolcu Uçtu
Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde 26 Mayıs'ta açılışı yapılan Selahaddin Eyyubi Havaliman'ndan bir ayda 11 bin yolcunun ulaşımı sağlandı.

selahaddin-eyyubi-havalimani-ndan-bir-ayda-11-7449407_x_7692_400.jpg

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'ne bağlı Aksu Köyü yakınlarında yapımı 5 yılda tamamlanan havalimanın açılışı 26 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

''EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞŞEKÜR EDERİZ''

Havalimanı yetkilileri 3'ü Ankara olmak üzere haftada 10 uçağın inip kalktığı havaalanında bir aylık sürede 11 bin yolcunun taşındığını belirtti. Başka bir ile gitmeden ilçeden direk İstanbul'a yaklaşık 2- 2,5 saatte gittiklerini belirten vatandaşlar, "Bu havalimanında emeği gecen herkese teşekkür ederiz. İstanbul'a gidip birkaç gün gezip geldik. Direk Yüksekova'dan İstanbul'a gitmek çok güzel" diye konuştu. - Yüksekova

selahaddin-eyyubi-havalimani-ndan-bir-ayda-11-7449407_8892_m.jpg

selahaddin-eyyubi-havalimani-ndan-bir-ayda-11-7449407_8540_m.jpg

http://m.yuksekovagundemi.com/selahaddin-eyyubi-havalimani-ndan-bir-ayda-11-bin-7449407-haberi/

Millete Hizmetin gözüne sokulmuş şeklidir bu havaalanı. Bi teşekkür yeterli istenen başka ne ki ne güzel bir haber :KK9:

yüksekova van havalimanına 2,5 bilemedin 3 saatlik yer. Aslında yapımı normal bir ülkede israf anlamına gelir ama o yolun güvenliğini sağlayamıyorlarsa, pkk her dakika yol kesip kimlik falan soruyor sonuçta, insanların direk havayoluyla gitmesi mantıklı. Yüksekovalılar da kaçakçılıktan dolayı para çok:) gibi zaten. Onlarda ailecek günübirlik istanbul'u gezip giderler.

Pkk yapımına karşı çıkmıştı. Sanırım terör örgütü olduğundan. Terör örgütü terör yapar.

savrukzeynep savrukzeynep muhalefetle alakasını nasıl kurabildin? Karşı çıkan muhalefet miydi?
Karşı çıkan muhalefetti DEMEDİM. Onlar başta olsaydı bu hizmetlerin yapılacağına inanmıyorum dedim. Yazdığım cümleyi tekrar yazmak zorunda bırakacağına, yazdığımı iyi oku

Karşı çıkan muhalefetti DEMEDİM. Onlar başta olsaydı bu hizmetlerin yapılacağına inanmıyorum dedim. Yazdığım cümleyi tekrar yazmak zorunda bırakacağına, yazdığımı iyi oku

Mesajında çözüm sürecinin sonucu olarak gördüğünü yazmışsın. Çözüm süreci akp ve bölge halkı(?) arasında. Hizmet götürmeye çalışan hükümet. Karşı çıkan pkk. Bölge halkının tercihi Hdp. :KK70: İronik bir durum.

Demek istediğim Chp ve Mhp olayın aktörü bile değil. Muhalefet bunları yapamazdı demen komik olmuş.

yüksekova van havalimanına 2,5 bilemedin 3 saatlik yer. Aslında yapımı normal bir ülkede israf anlamına gelir ama o yolun güvenliğini sağlayamıyorlarsa, pkk her dakika yol kesip kimlik falan soruyor sonuçta, insanların direk havayoluyla gitmesi mantıklı. Yüksekovalılar da kaçakçılıktan dolayı para çok:) gibi zaten. Onlarda ailecek günübirlik istanbul'u gezip giderler.
Yuksekovaya gittin mi hic o yollari biliyor musun?Ona kalda Tokat Sivas arasida 1.45 dk ama ikisininde havaalani var halka yapilan ne zamandan beri israf oldu :KK43:

Mesajında çözüm sürecinin sonucu olarak gördüğünü yazmışsın. Çözüm süreci akp ve bölge halkı(?) arasında. Hizmet götürmeye çalışan hükümet. Karşı çıkan pkk. Bölge halkının tercihi Hdp. :KK70: İronik bir durum.

Demek istediğim Chp ve Mhp olayın aktörü bile değil. Muhalefet bunları yapamazdı demen komik olmuş.
Hıhı, tmm

X