yapışkanlı folyo

Kelebek_10

.....
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
1.495
774
36
kızlar daha önce yapışkanlı folyo ile eşya kaplayanınız varmı benim deri sehpam var onu beyaza dönüştürmek istiyorm ve koçtaştaki mat beyaz yapışkanlı folyoyu denemek istiyorum daha önce yapmış olanlar varsa paylaşabilrmi görsellerini bana fikir olsun :)

Bu sitede mutfak dolaplarini dediginiz urunle kaplayan gordum ve sonuc basarliydi ama cok once gordum google da bir aratin isterseniz. Bence sehbada da olur niye olmasin.

ben mutfak dolaplarımı kapladım bu hafta ıcınde ccoook guzel oldular

merhaba, ben kirada oturuyorum. mutfak dolaplarımı sevmiyorum ve kapladım. hatta geçen sene gri renkti bu sene krem oldular:)) sıkıldıkça değiştiriyorum :) sehpaya da olur, neden olmasın. sıkılınca çıkarırsınız hiç bir şey olmaz.

merhaba kızlar yatak odamı folyo ile kaplamak istiyorum ama kararsızım sizce nasıl olur?

kızlar daha önce yapışkanlı folyo ile eşya kaplayanınız varmı benim deri sehpam var onu beyaza dönüştürmek istiyorm ve koçtaştaki mat beyaz yapışkanlı folyoyu denemek istiyorum daha önce yapmış olanlar varsa paylaşabilrmi görsellerini bana fikir olsun :)

Bende evimdeki yuvarlak masami yapiskanli folyo ile kaplamak istiyorum siz naptiniz oldumu ben becerebilirmiyim bilemiiorum

X