yapmacik insanlar..

NisaZumra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.047
708
Günaydin hanimlar direk konuya geciyorum. Ben kendi yapim geregi yapmacik olamiyorum ama gel görki bunu basarabilen sinir bozucu insanlar var.. esimin kuzeninin hanimi 1 senedir ailemizin icinde. Ilk evlendigi zamanlar hep yakinlik gösterdim evime cagirdim kendini yanliz hissetmesin diye. Aramizda iyidi ama zamanla onu tanidikca kendi karekterini göstermeye basladi. Cok patavatsiz nerde ne konusmasi ve susmasi gerektigini bilmez her lafa atlar.. ailede öyle görmüs belli cünkü annesi babasida öyle. Bir ortamda bulundugumuzda sürekli o konusur ve bidaha susmaz. Ister bi konu hakkinda bilgisi olsun ister olmasin yinede o konusur herseyi o bilir biz bilmeyiz böyle bir yapiya sahip. Bide cok fesat her tasin altinda bir neden arar.. bende onun öyle oldugunu farkedince mesafe koydum araya. Zaten bebisimde o zamanlar dogmustu eskisi gibi görüsmüyorduk. Cok uzun olmasin diye yazmiyorum aramizda birkac sorunda oldu bana karismaya hayatima burnunu sokmaya baslamisti bende kesin ve sert bir tavirla uyarmistim. Neyse odur budur mecbur kalmadikca hic görüsmeyiz ama gördügü yerdede canim cicim diye ballandirir durur beni hayir yani anlam veremiyorum beni sevmiyor biliyorum cünkü hakkimda cok konustuguda olmustu. Madem öyle neden yapmacik sevgi gösterisinde bulunur anlamam anlamiyorum böyle insanlari gercekten. Disarida uzaktan beni görmemezlikten gelen insan gördügü yerdede canimli cicimli konusmasin yaaa! Bide kadinin eltisiyle iyi anlasiyorum cünkü kafa yapimiz onunla daha iyi uyusuyor. Ve bu kadin bizi kiskaniyor cünkü ne zaman beraber cocuklarla gezmeye ciksak veya beraber bir resim paylassak basliyor laf sokmaya.. böyle insanlarin etrafimda olmasi bile beni sinir ediyor. Siz olsaniz nasil bir tutum sergilerdiniz arkadaslar? Böyle insanlarla bir arada olmak gercekten zor..

aynısından işyerimde var. karşımda oturuyor. biliyorum orda burda hakkımda konuşuyor ama bana gelince seni ayrı severim canımlar cicimler dilinden düşmüyor. ben mesafe koydum. başka yapacak bişey yok.

etrafımız onlarla dolu.
resmiyet ve mesafe en güzeli ben yediğim kazıklardan sonra bunu çok güzel anladım.
koyduğunuz mesafeyi korumaya devam edin.

Ay neffret ediyorum boyle yapmacik cok bilmismis gibi insanlardan. Dendigi gibi aile ama mesafeni koru deli eder bu insanlar

Benimde esimin kuzenin karisi allahim inanki ilk gordugum yerde yuzune tukurmek istiyorum ama bunu nasil yaparim bilmiyorumm. Birde kdini okadar onemsemiski onun bulundugu ortamlara gitmiyorum saniyor hahhaha sinirr

Ay neffret ediyorum boyle yapmacik cok bilmismis gibi insanlardan. Dendigi gibi aile ama mesafeni koru deli eder bu insanlar

Benimde esimin kuzenin karisi allahim inanki ilk gordugum yerde yuzune tukurmek istiyorum ama bunu nasil yaparim bilmiyorumm. Birde kdini okadar onemsemiski onun bulundugu ortamlara gitmiyorum saniyor hahhaha sinirr
Aynen benim bulundugum durumu ifade etmissin arkadas aramizda hic daha düzgün büyük sorun olmadigina ragmen kendini bi halt saniyor kendi mükemmel kendi herseyin en iyisini bilen ve yapan ve en akilli olan o kendisine göre. Ayyyy bide her konuya atlamasi yokmu hey yarabbim dövesim geliyo o an vallahaaa karisma kardesim birkerede susss ya diyesim geliyorrr bi konuda haksizsaaa aslaaaa kabulde etmez hanfendi sinir sey:KK62:

X