Yaprak sarması icin acil yardım??

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
32
Kızlar çok acil bişey soracağım ben yaprak sarma yapacaktım. Şu vakumlu posetteki yapraklardan aldım.onu nasıl hazirlamam lazım sudami bekleticem 1 gece ? İçini hazırlamayı biliyorum ama yaprakları nasıl hazrlamam lazım acil yardım istiyorum?

bilemiyorum canım kayınvalidem salamura gönderiyor bana suya basıp çıkarıp öyle kullanıyorum. dediğin vakumlu poşeti anlayamadım

Sararken üste gelicek canım, ,içi damarları yere koycaksın sardığında düz yeri üstte kalacak

Kızlar çok acil bişey soracağım ben yaprak sarma yapacaktım. Şu vakumlu posetteki yapraklardan aldım.onu nasıl hazirlamam lazım sudami bekleticem 1 gece ? İçini hazırlamayı biliyorum ama yaprakları nasıl hazrlamam lazım acil yardım istiyorum?
sor bana yavruu.. poşetlerdeki yaprakların umarım güzel çıkar.. poşetten çıkarr ellerinle kontrol et sertse .kiii serttir.. kaynar suya at ve yumuşat yaprakları aman fazla tutmaa.. erimesinler..yaprağı ser malzemeyi....teeee işte böyle
yaprak_sarma_kolaj.jpg

canım benim babam vakumlu tokat yaprağı yapıyor sana anlatayım nasıl kullanacağını. poşetten yaprakları çıkar suyun içinde 2 saat beklet sonra bol suyla yıka kullan. haşlama sakın yaprak kararır. çünkü yapraklar vakuma girmeden önce haşlanıyor

X