Yaptığım çok kötü ama iyi oldu :p

AssLi

dReameR~
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
21
0
28
Evet arkadaşlar anlatıyorumm :p. 8.snfta yptm Şimdi bizim okulda çok gıcık kptığım bi kız vr. Bu kz bnm knkamdan hoşlanıyo çok kötü. işte. bunu öğrendm ben işte snki kıza dostluk ilan ediyomuş gibi ynına gittim xD. işte istersn sna kankamı ayarlarm filan dedm. snra ylandan gttm kıza yaa ben konuştm mertle dedm oda senden hoşlanıyomş sna bu mtkupu gnderdi dedm ( mktupu ben yazdm ) . çkma tklifi ettm .p bu gitti çocuğun boynuna atladı aşkım bende seni çok seviyorm die milletn önnde xD. kankam ne diyosn seeeen be malmsın kızım .... git dedi herkezn önnde xD. Rezil oldu ama haketck çok şey yptı :umursamaz: iyi oldu bnle uğraşrsa böle olr lülülülülülü
 
gercı bu senın ıtırafın bısey dıyemem ama hoş olmamıs dımı
 
14müüü......yazın çok kötü canım anlatımın çok kötü bence bunlarla ugraşacagına gidip biraz ders çalışsan
 
sper bk yemssin cnmmm afermmm toton tavana vrdumuuu xD

hey Allahım :ecrin_bebek:
 
Bi insanın duygularıyla hakkın olmadan oynamışsın. Sen kendine göre iyi bişey yaptığını sanıyosun ama o kız sana ne yaparsa yapsın alttan alıp sessiz kalsaydın gerçkten iyi birşey yapardın. Hem nefsin için hem kendin için hemde o arkadaşın için. Bence bir özür borçlandın ona.. Bende 13 yaşıma girdim ama bu çağlarda iyi bir lise kazanmak için çalışmak gerek elbette eğlenmek hakkın ama başkalarının duygularıyla oynamak sana eğlence gibi gelmesin. Empati kurmalısın..
 
Birgün çok b.tan bi duruma düşersen hiç yakınma üzülme... herkez hakettiğini bulur... etme bulma dünyası sonuçta!
Hiç hoş olmamış başkalarınn duygularıyla oynayıp o insanın kendine olan güvenini öldürdüğünden haberin varmı senin?
Noldu büyüdünmü o kıza öle yapınca yoooo ne geçti eline eğlence kendin göğe çıktın ona yüksekten baktın ve hala dahada bakmaya devam ediyosun demi? Yazık... Fazla kibir iyi değildir unutma fosss diye sönersin bigün kendin daha gülünç duruma düşersin aklında bulunsun!
Hem okadar berbat bi anlatış tarzın ve yazın varkiii... Sen bence kendini biraz daha derse ver canım benim...
 
ya arkdaşlar hiç diyen yok yani bu 13 14 yaşlarındaki çocukların burada ne işi var? ya gidin dışarılarda hayatın tadını çıkarın.ne gibi bi mantıkla buraya üye olmuşlar anlayamadım.. hadi böyle bi siteye üye olucam diyosan genç kızlara özel siteler de var. küçük kızın yaptığı da çok ayıp.
 
bi genç kızın duygularıyla oynamışsın işin en tuhaf yanı vicdanın çok rahat bide buna gülebiliyosun diycek bişey bulamıyorum :nazar:
 
arkadaşlar her ne olursa olsun o daha bir çocuk ...
bizim ona bu şekilde yaklaşmamız neyi değişterecek...
bir abla gibi ,bir büyüğü gibi öğüt verip, bunun hata olduğu anlatabiliriz değil mi ....
14 yaşında,ve herşey onun için şuan da çok farklı görünüyor...
sanki bizlerin ,bir çoğu 14 yaşımızda benzerlerini yaşamadık yada yapmadık mı ...
ayrıca 14 yaşındaki çocukluk ve ergenlik arasında sıkışıp kalmış birilerinin kk da olması bana göre kötü değil,face de chat te, sohbette vs olacağına burada çeşitli paylaşımları okuyup ,biz ablalarının çeşitli konularda tecrübe ve deneyimlerini edinmeye çalışması çok daha yerinde...

onun ve yaşınının getirilerini anlamaya gayret ederek,iyi tecrübeler kazandırabilme çabasında olalım...
 
X