- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
- Konu Sahibi everytime_night
arkadaşlar merhaba ben ramazan ayında kapandım kendimi hazır hissediyordum yani öyle sandım yanlış yaptım diyorum çünkü hem kendimi hemde başkalarını kandırmış oldum ama hiç ayak uyduramıyorum psikolojim alt üst oldu bu kadar sorun olcağını sanmamıştım önceden çalışırken makyaj malzemeleri satıyordum bir firmada ve haliyle hep makyajlı gezerdim rüyalarıma bile giriyor kendimi hep açık görüyorum saçlarım fönlü falan kendimi şuan 40 yaşında bi kadın gibi görüyorum giyimimle ne biliyim içime asla sinmiyor kapalılarda makyaj yapıyor bende yapıyorum ama dozunda yapmak istiyorum fakat eşim beğenmiyorum ikide bir laf sokuyor ama kapalıyken full makyaj yapamamki çok arada kaldım eşimde destek olmuyor mesela pantolon alıyorum eşim çok bol alma diyor yakışmıyor falan diyor ama kapalı bi insanda daracık şeyler giyemezki eşimde ne isteğini bilmiyor hem kapalı ama açıkmşı gibi giyinmemi istiyor resmen psikolojim bozuldu bazen hakaret ediyor yok kötüyüm çok çok günaha girdim napcam bilmiyorum açılırsam milletin dilinden kurtulamam hele eşimin tarafından eşimin ailesi kapalı insnlar onlara göre çocuklu kadın kot topuklu giyemez çok kötü boşluktayım ne yapacağım ben eşimle bile bu konuyu konuşamıyorum ama çok sıkıldım ruhum daralıyor artık