yara dondurma sonrası hamilelik

msema

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
19
1
30
Merhaba arkadaşlar ben dört ay önce 6 haftalık düşük yaptım ve daha sonra düşükten sonra yara olduğunu öğrendim yara dondurma işlemi uygulandı şimdi hamilelik düşünüyorum ne yapmam gerekiyor yara dondurma engel mi

İlla doktorlar bu konuda birşey demez sonuçta işlemi uygulayan kişi.kötü ben tedirgin olmaya başladım dondurduktan sonra sanki olmayacak hissi geliyor inşallah bir problem yaşamam

Doktorum herşeyin iyi olduğunu sonuçların temiz ve bir engel olmadığını söyledi.altı ay boyunca olmazsa tekrar gel dedi.ama bazıları yara dondutmanın iyi olmadığını söylüyor bazıları sorun yaratmayacağını söylüyor hangisine inanacağım bilmiyorum

Daha uzman bi doktora görün bence. Yine kötü sonuç almamak için tedbirini al. O doktorda ayni seyi soylerse korkma bence.

Bu ikinci doktorum düşük yaptığım için sürekli başa almak zorunda kalıyorum şu an adetime 7 gün var belim ağrıyor karnım ağrıyor arada inşallah olur.benk ilk düşündüğümde olmuştu bu sefer geçen ay istedim olmadı bu ay inşallah olur bakalım yedi gün kaldı

İlginiz için teşekkür ederim.sürekli hasta olacakmış hissi oluyor ama umutlanmak istemiyorum inşallah boşa değildir :-)

Ve bu arada özel hastanede herkezin tavsiye ettiği bir doktora gidiyorum eğer bu ayda olmazsa tekrar giderim herhalde

kızlar 3 ay önce düşük yaptım. polikistik over cıktı bnde ve klomenle hamile kalmıştım. tekrar gebelik istiyorum. ama doktorum klomen vermeyi pek düşünmüyor.baska bir sekilde destekleme yaparız diyor.ancak ilaçsız yumurta oluşmuyor.sizce ne yapabilirim tekrar düşük yapmaktan cok korkuyorum.? :KK43: Allah evlat isteyen herkese nasip etsin.

X