Yaralı Yürek - Show Tv

besnili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2006
17
0
arkadaslar ben bu dizi yi cok sevdim ve ilk bolumunu izledikten sonra gece birturlu gozume uyku girmedi cunku cok etkiileyici idi...
 
Tam her şey yoluna giriyor derken, Mertoğlu konağına sürpriz bir konuk gelir. Bulut’un İstanbul’daki eski kız arkadaşı Rüya’dır bu kişi… Rüya’nın amacı, bir süredir ilişkileri yolunda gitmeyen Bulut ile aralarını düzeltmek ve ailesinin gönlünü kazanarak ilişkilerine resmi bir boyut kazandırmaktır. O bu emeline ulaşır mı bilinmez ama, Beyaz bu kızın gelişiyle ciddi anlamda sarsılır. Bulut ile ilgili bütün gelecek hayalleri yıkılır. Bu arada Rüya, Beyaz’ın çocukken Bulut’un aşkı oyduğunu öğrenir ve o dakikadan itibaren kıza fena halde kötü davranmaya başlar.



Karhanlı Konağı’nda ise, Beyaz’ın öldüğünü sanan annesi bu yürek acısına daha fazla dayanamaz ve konaktan, kızının katilinin yanından ayrılmak ister. Fakat Tahir Ağa buna izin vermez, yılan diliyle kadını ikna edip bir süre daha gözünün önünde olmasını sağlar. Fakat ertesi gece Beyaz’ın yaşadığı ve Mertoğullarına sığındığı öğrenilince Karhanlı Konağı’nda ortalık karışır. Tahir delirir.

Öte yandan, Cemal’e yaranmak isteyen Tilki, Beyaz’ı kaçırmak ve kocasına teslim etmek ister. Ancak işler hiç de düşündüğü gibi gitmez. Bulut kızı kurtarmaya çalışınca, Tilki’nin elindeki silah patlar ve Beyaz kanlar içinde yere düşer.

alıntıdır
 
besnili canım bende cok etkılendım dizinin de fanatik hayranıyım.devamlı ızlıyorum.paylasımın ıcın tesekkurler
 
ne oldu bu diziye bileniniz varmı acep kaç zamandır gözüme takılmıyo
 
X