yardııım lütfeeeen eşimin bayan iş arkadaşı sorunu

ebruuus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
24
5
43
kafayı yiyecem melek görünümlü bir şeytan sanki.cok pireleniyorm bu kızdan.olur olmaz aramalar.ottan b..ktan sebeplerle.ilgilenirseniz anlatacağım daha neler neler...yardıma ihtiyacım var dostlar

yamanyak bi kız işte.evlenmemiş 35 yasında kariyer sahibi bi hatun.tip desen eh işte.evli cocuklu adamdan ne istiyor anlamıyorum.arkadaş kanki ayagında.ama bn yemiyorum.çünkü bekarken bnmde üç kankim oldu hepsi sonunda bana aşık oldu biri de eşim :=) ama bnmkiler hp bekardı sonucta

yamanyak bi kız işte.evlenmemiş 35 yasında kariyer sahibi bi hatun.tip desen eh işte.evli cocuklu adamdan ne istiyor anlamıyorum.arkadaş kanki ayagında.ama bn yemiyorum.çünkü bekarken bnmde üç kankim oldu hepsi sonunda bana aşık oldu biri de eşim :=) ama bnmkiler hp bekardı sonucta

Earadinda siz açın ve uygun dille caktrmadan rahatsızlinizi bildirin . Esinizde is yerinde sık sık ziyrrt edin ben öyle yapardım şayet

ya eşim vermedi teli bugün aradıgında.bnde arkadan söylendim .ne bu yaaa yeter diye.duydu muhtemelen.iki kez daha aradı.eşimde reddetti aramaları.

bu kızın iş yerinde hasmı olan acık sacık giyinen bi hasmı var rahat bi kız.esime yemekte yok evde napsak falan demiş eşimde umursamamış güya.sonra bu eşime demiş ki o birinni yuvasını yıktı uzak dur işte senin mutlu bir evliliğin var cocuun var falan.uyarmış güya ama bana ağız aramış gibi geldi acıkcası.çünkü o kız iş dişinda hiç aramıyor ki...ama bu arıyor ottan b...ktan sebeplerle.işte bugünde diyor ki i... abi beni aradı iş yerinin arabasın istedi sendeymiş seni aradımı bnmki de aradı götürcem diyor.melek kalpli cadı diyorki :ay seni tatil gününde niye rahatsz ediyor...sen niye ediyorsun o zaman dimi ama delirtecek beni illaki...işte o zaman bagrdm sana düştü avukatlığı diyee...

arsızlaşırsa iş yerine gider olay cıkarırım o zaman.o bekar evde kalır hmde rezil olur...kendisi bilir

cimcime kalmiş kız dante gibi ortasında hayatın :) ondan bu kudurukluğu.bn kocamı severim begenirim ama cevremde cogu kişi acıkcası cok begenmez bi brad pitt değil yani.ama kız kuduruk anacım

aynen.bnde 3 aydır falan soğuğum aşkım bitti falan dedim arada iyi günlerimiz olsada cokta problem oluyor aramızda.uzaklk var bnden kaynaklı.ama ilk o baslattı lohusalıkta.bnde unutamıyorum o günleri.duygusal boşluğa düşürdüm biraz adamı.ama bnde düştüm zamannda onun yüzünden kac kez.ama kimseyle ego şişirmedim sabrettim bekledim cabaladım

kız cok konuşkan bi tip.bnde onun kadar olmasa da konuşkanmdır ama bnmkinin gözü ya tvde ya pc dedir.ama onunla konuşuyor.sinir oluyorum .bana he hu...bi kez gördüm fısır fısır konuşuyor.ilk o zamn pirelendim zaten.diyor sen kızıyorsun diye.o zaman konuşma açma dimi ama....kim ki o gizli bile konusmaya degiyor....delircem

X