Yardım ! Bilgisayardan anlayan birileri ...

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.381
Selamlar millet .
Şu yoğun final dönemimde nasıl yaptığımı bilmediğim bir şekilde Bilgisayarımın 2 tuşunu çıkarmış bulunmaktayım . Tuşların bir tanesini buldum ancak takamadım sanırım yapışkanlı olan modelden. Bir tanesi zaten kayıp ve kullandığım tuşlar . Daha önce böyle bir şey olmamıştı birden elime gelince çok şaşırdım .
Garantiye gondersem kapsamına girer mi bu ?
Girmese bile yaparlar mi .?
Internetten gördüğüm kadarıyla 60 tl filan oluyor bir tus takımı .
Bu iş ortalama bana ne kadara patlar ? Bir de servis Istanbulda ve ben orada değilim . Kargo şirketiyle anlaşmaları varmış . O şekilde mi yollasam yoksa aldigim teknosadan mi yollasam ?
Bir el atın . Uzun sürer değil mi bu ?
Odevlerimi de yazamiycam şimdi .
Bir de anlayan birilerinden cevap alana kadar en azından konuyu taşımayın lütfen .

Hiçbi şekilde basmıyor mu tuş?
Ben de eşimin bilgisayarından 2 tuş çıkarmıştım güya altını temizlemek için ve kırıldı. 3 senedir öyle kullanıyoruz. Tam ortasına basınca yazıyor

Bi kaç bilgisayarcı dolanın ellerinde varsa verirler. Bozulan pclerin parçlarını falan kullanmak için alıyolar çünkğ. Benimde bir tuşum kırılmıştı. Benimde bir tuşum kırılmıştı. Format için götürdüğümde adam elinde varmış taktı. Ücretini sordum gerek yok bizden olsun dedi

Diğer konularda bi bilgin var mı canım peki ?
Diğer konuda tek söyleyebileceğim kullanıcı hatasından kaynaklı olduğu için garanti kapsamında değerlendirilmez, o nedenle değişimi ücretli yaparlar kaça mal olur bilmiyorum maalesef :KK43:

Cnm eger suan icin gonderemeyecek durumda isen ekran klavyesini kullanabilirsin

Ödevler acilse ucuz bir usb klavye alın, ödevleri halletikten sonra bilgisayarı rahat rahat gönderirsiniz, fazlalık klavye de böyle aksilikler için kalır bir kenarda.

Benimde öyle iki üc tusum cikti.. ve tuslarin cogu olmuyor.
Usb klayve kullaniyorum..tavsiye ederim

Benim de bozuk silme tuşum fare ile hallediyorum 100 tl dedi bana klavye komple değişicekmiş çok saçma yani bir tuş için ayrı klavye almak,

Garanti kapsamına girmez ama bir süre idare etmek istiyorsan klavye alabilirsiniz hatta kablosuz klavyeler var. Ben f klavye kullandığım için genelde laptopuma kablosuz klavye takıyorum rahat oluyor.
İdare edersin fiyatlar da çok pahalı değil. Tamire gitmesi süre alır üstelik bir klavye alıp takmak daha kolay

garantiye girmez bakma internette ucuz yazdğına ben sorduğumda dolar üzerinden takılıyor tuşlar demişti bedeli dolarla hesaplanıyormuş

Hiçbi şekilde basmıyor mu tuş?
Ben de eşimin bilgisayarından 2 tuş çıkarmıştım güya altını temizlemek için ve kırıldı. 3 senedir öyle kullanıyoruz. Tam ortasına basınca yazıyor
Çalışıyor ama onu öyle nasıl yazayım ki

Durduğum oturduğum yerde yaaa

Benim de bozuk silme tuşum fare ile hallediyorum 100 tl dedi bana klavye komple değişicekmiş çok saçma yani bir tuş için ayrı klavye almak,
100 150 gitti desene ..
Bence de çok saçma 2 tus için tüm klavye :/

X