Yardim, bitmeyen testler ve her kafadan cikan sesler

Perimia

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
22
0
41
Herkese Selam cok endiseliyim bugun, biraz morale ihtiyacim var galiba 3 lu testlerim gayet guzel ciktiktan sonra geldik 4 boyutlu ultrasona hem asiri pahali hem asiri radyasyon alir bebek aman yaptirma biz yaptirmadik bisi mi oldu tecrubeleri ile seker yuklemesini sakin yaptirma yok seker gobekte toplanir tum hastaliklari tetikler diye diye beni engellediler bugun doktorum kizdi 4 boyutlu test cok onemliydi deyince vesvese yaptim gittim cektirmeye ama gec kalmisim almadilar simdi seker yuklemesine girsem mi acaba? Korkuyorum bi akil verin

Canım ben o testlerden neler çektim bir bilsen. Hamileliğimim başında enfeksiyon geçiriyor olabilirsin bebeğinde ağır hasar olur dediler bir ton test yaptılar, sağır olabilir dediler, amniyosentez yapalım dediler neler neler ama kandan tek bir testle şükür temiz cıktı. Sonra ikilisiydi üçlüsüydü derken müthiş strese girmişim farkında olmadan, rüyalarımdan ağlayarak uyanıyordum bebeğimi düşürdüğümü görüyordum. Eşim en sonunda hastane olayı bitti dedi, bunu doktorumuza söyledik ve gebeliğimin sağlıklı ilerlediğini bu durumda bize saygı göstereceğini ama sadece seker yüklemesinin yapılmasını gerektiğini söyledi. Şeker yüklemesinide istemedik , açlık kan şekeri değerlerime bakarak durumu değerlendirdi ve ileridie bu değeler bize sorun çıkarmaz dedi.
Açıkcası eşim ve benden böyle bir kararın nasıl çıktığına hala şaşkınım. İkimizde olması gereken herşeyi yaptırma taraftarıydık. Ama öyle olmuyormuş. Çok yoruldum, yeri geldi çok üzüldüm bebeğimi çok etkiledim. Bir gece rüyamda bebeğim doğmaya çalısıyor ben itiyorum zamanın daha var diye ağlıyorum :KK43: o kararı verdikten sonra keyfim yerinde daha huzurlu geçiyor hamileliğim ve bebeğimde daha huzurlu daha mutlu bunu hissediyorum. Allahım yardımcımız olsun.

Canim hepsinide yaptirdim hicbir sorun yok cok sukur ayrica ultrasonda radyasyon yoktur. Tabii eskilere gelirsek eskiden bicbirsey yoktu sonucta ama suanki imkanlarimizs gore var. Bende istemiyordum ama esim yaptirmami istedi. Ayni sekilde her kafadan bir ses ciktigi icin gidiyorum hastaneye yaptiriyorum. Kimseye birseyde soylemiyorum.

ben iki cocuk annesiyim.keske yaptirsaydin insanlarin aklina uyma zararli olurmu bunlari ben iki hamileligimdede yaptirdim simdi cocuklari birisi 8 digeri 5 yasinda.niye sorun olsunki.seker testti yaptirmazsan sekerin varmi yokmu nasil bileceksin cok tehlikeli sekerin varsa hem bebegin hemde senin icin cok tehlikeli olur hadi yukselse haberin olmayinca komaya girersin.seker cikarsa doktor diyet veriyor.bu testler cok onemli doktorunu dinle lutfen.gerekli olmasa niye yapsinlar bu testleri

X