Yardım çığlıkları 3 kurşunla kesildi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Sabaha karşı sevgisiyle tartışan 20 yaşındaki Deniz Aktaş, ‘Beni kurtarın’ çığlıkları arasında baş, ayak ve kalbine sıkılan kurşunlarla hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis silah seslerinini duyunca durumun ciddiyetini anladı
Sitene Ekle

YUSUF ÜNAL Antalya DHA

Türkiye’de ardı arkası kesilmeyen kadın cinayetlerine dün Antalya’da bir yenisi daha eklendi. Konyaaltı ilçesinde dün sabaha karşı meydana gelen olayda, 20 yaşındaki Deniz Aktaş, iki yıldır birlikte yaşadığı 40 yaşındaki Lokman Barış Çelik ile sabaha karşı 04:00 sularında tartışmaya başladı. Seslere uyanan komşular polis çağırdı. Gelen polis ekibi dört katlı binanın üçüncü katındaki dairenin kapısını çalıp içerdekilerin açmasını istedi. İnternet kafe işletmecisi olan kapının açılmasına izin vermeyince polisler, elinde silah olduğundan habersiz onu ikna etmeye çalıştı.

OLAY YERİNDEN GÖRÜNTÜLER

Saat 05.00 sıralarında Aktaş’ın ’Beni kurtarın’ çığlıkları arasında içerden 3 el silah sesi duyuldu. Çelik, başına ve kalbine ateş ettiği Aktaş’ı öldürdü. Kapının açılmasını bekleyen polisler, ilk anda Lokman Deniz Çelik’in havaya ateş ettiğini sandı. Ancak imdat çığlıkları kesilince işin ciddiyetini anlayan polisler, ikazlara karşın kapı açılmayınca operasyon için takviye ekip istedi. Olay yerine Özel Harekat polisleri sevk edildi.

Dövdükten sonra öldürmüş
Saat 06.30 sıralarında Özel Harekatçı polisler tam operasyona başlayacağı sırada Çelik, kapıyı açıp silahıyla teslim oldu. Eve giren polis ve sağlık ekipleri kalbinden ve başından vurulan Aktaş’ın kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Katil sevgili, gözaltına alınıp Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Evde 4 saat boyunca inceleme yapan polis, bazı eşyaya incelenmek üzere el koydu. Çelik’in komşuları, daha önce iki evlilik yaptığını belirttikleri Çelik’in, birlikte yaşadığı Aktaş’a sürekli şiddet uyguladığını iddia etti. Aktaş’ın yapılan otopsisinde ölmeden önce dövüldüğü, kafasına, kalbine ve ayağına aldığı 3 kurşunla yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

Özgecan’ı ‘anlayana’ notuyla paylaşmış

Deniz Aktaş’ın Facebook’taki sayfasında, Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan’ın, Özgecan Aslan’ın katledilmesine yönelik bir sözünü paylaştığı görüldü. Tarhan’ın paylaşımında ’Kadını aşağılayarak hedef gösteren mide bulandırıcı zihniyet ve katilleri aklayarak vahşeti teşvik eden sözde adalet sistemleri her gün yeni bir kadın cinayetini çağırıyor. Özgecan bu kokuşmuş vahşi düzenin kurbanı. Canilere de bu düzene de lanet olsun. Değiştirmek boynumuzun borcu olsun’ ifadeleri yer alıyor. Aktaş’ın bu paylaşımın üzerine ’anlayana’ notu düştüğü görüldü.

ANNESİNİ ARAYIP “KIZINI ÖLDÜRDÜM” DEMİŞ

Cinayetten tutuklanan Lokman Barış Çelik’in, Aktaş’ı öldürdükten sonra telefonla annesi Figen Yetişkin’i arayıp “Kızını öldürdüm haberin olsun” dediği ortaya çıktı. Olayı gözyaşları içinde anlatan Yetişkin, “Sabaha karşı kızımın ölüm haberiyle uyandım. Kızım ne yaptıysa ondan yakasını kurtaramadı. Sürekli şiddet uyguluyordu. Ayrılmak istiyordu. Ancak bunu beceremedi. Bunu canıyla ödedi. Sürekli kavga ediyorlardı. Kıskanç ve psikopatın tekiydi” dedi
http://www.milliyet.com.tr/yardim-cigliklari-3-kursunla-gundem-2023132/

bu habere çok üzüldüm ya, polisler kapıdayken kapıyı çalıyorken kurşunları sıkmış, kurtulabilirdi belkide, keşke polis kapıyı kırsaydı

bi başına bi kalbine nasıl bi nefretse direk öldürmek amacıyla yani, facebook yüzünden kavga ediyorlarmış sık sık

kız daha öncede şiddet yüzünden polise başvurmuş, korkudan ayrılamıyordu tahminim

bu habere çok üzüldüm ya, polisler kapıdayken kapıyı çalıyorken kurşunları sıkmış, kurtulabilirdi belkide, keşke polis kapıyı kırsaydı

Polisin kapıyı kırıp içeri girmesi yasak. Icerdekinin insafa gelip kapıyı açması lazım. Ne kadar saçma bir uygulama.

20 yaşındaki gencecik bir kızın,40 yaşındaki adamla beraber olması,adam üstelik 2 kerede evlenmiş.
Aklım almıyor,madem şiddet var terk et,neden bu korku ver savcılığa şikayet et..

20 yaşındaki gencecik bir kızın,40 yaşındaki adamla beraber olması,adam üstelik 2 kerede evlenmiş.
Aklım almıyor,madem şiddet var terk et,neden bu korku ver savcılığa şikayet et..

Daha önce şiddet uyguladığı için darp raporu alip şikayet etmiş adam evden uzaklastirilmis. Daha sonra sikayetini almış kız. Yaptığı bu hatanın bedeli ağır oldu maalesef. Keşke şikayeti geri cekmeseydi.

Bir bu kiz bir de ali aktas isimli polis bizi cok uzdu. Esimin okuldan arkadaslari ikiside antalyadan. Dun esim tvde videoyu gorunce ben bu kizi taniyorum dedi. Annesini aradi. Annesi de evet benim ogremcimdi dedi. Haber okurken cok problem degil de tanidik bildik insanlar olunca cok tuhaf oluyor.

Ali aktas da cok munis cok sakin bir cocukmus oyle diyorlar. Yani bazen insan sasiriyor

Aynen katiliyorum canim, resmen belasini aramis ve bulmus ne yazikki. Iki kere evlenmis ve bosanmis bir erkegi, birde 20 yas büyük , sana ne verebilir ???
Hic erkek arkadasin olmasin, isine gücüne bak. Böyle psikopat bir sevgilin olacagina, hic olmasin, yanliz yasayamiyormusunuz ? Belayi niye hayatina musalat ediyorsun ? Üzülmemek elde degil. Bakalim bu hükümet nereye kadar böyle bu canilerin belini sivazlayacak.
Agir kanunlar gelmedikce daha cok ölüm haberleri duyacagiz.

X