Yardım eder misiniz?

Sevgi cicegim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
92
24
33
Bu aralar beyaz ama camasirimi ıslatan bi akıntm var yanma fln yok ama acaba bakteri kapmis olabilir miyim veya baska bisey bebegin suyu fln olabilir mi böyle bisey yasayan var mı yardımcı olursanız sevinirim

Bende mantar enfeksiyonu da vardı ama son birkaç haftadır akinti yogunlasti şu gibi falan. Ama kontrollerde sıkıntı yok şükür. Bu haftalarda normal diyor hep

Gebelikte akıntı olması normaldir, az olur, biraz fazla olur... Suyunuzun gittiğini hemen anlarsınız eminim, aniden bir çay bardağı kadar sıvı gider, bu suyunuzun geldiği ve doğumun yaklaştığının belirtisidir..

Bu aralar beyaz ama camasirimi ıslatan bi akıntm var yanma fln yok ama acaba bakteri kapmis olabilir miyim veya baska bisey bebegin suyu fln olabilir mi böyle bisey yasayan var mı yardımcı olursanız sevinirim
boyle akinti hamile kaldigimdan beri var bence normal gebelikde 2ci ve 3cu trimester akinti cogalir zaten

tsk ederim cvplarınız icin icimi rahatlattınız bende normal oldugunu düsünüyodum ama biraz fazla olunca tedirgin olmustum dogru söylüyosunuz suyum gelseydi anlardım tesekkürler

Son günlerde ayni dusunce bendede wardi hatta uyku sersemiyken oluyo bwzen benimde aklima hep bebegin suyu geliyodu ama bi yandanda normal oldugunu biliyorum. Hamilelik cok guzel bi donem ama hep endiselerle korkularla geciyo iste:)

X