yardım ediiiin ,lütfeeeen

Frambuazlikek

Guru
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
23
10
30
ahh merhaba öncelikle iyi geceler herkese, benim kafamdaki beynimi kemiren soru;acaba aldatılıyor muyum? 1,5 yıllık bir ilişkim var ve onu seviyorum, ancak gerek ilk erkek arkadaşım olduğundan gerekse saçma bulduğumdan hiç telefonunu kurcalamadım,bunu talep dahi etmedim, sosyal medya hesaplarımız da yok ve abartılı bir giyimini de görmedim, rahattır eşofmanla gezer neredeyse her daim. diyeceksiniz nereden çıkardın aldattığını, geçen gün ona dedim ki ne yapıyorsun bana dedi iyiyim ,dedim nasılsın demedim nerede ne yapıyorsun dedim dedim,işteyim dedi,babasıyla ortak iş yapıyor ve en büyük çocuk olduğu için babası herşeyin peşinden onu gönderiyor...geçen gün kavga ediyorduk ve bana evlensek bile benim hayatımdaki tek kadın olamazsın dedi sonra 2 sn sonra annem var bir kere dedi, şimdi bu acaba başka birini mi ağzından kaçırdı ona mı yormalıyım bilmiyorum, bir de otokontrolü acayip yüksektir yani böyle birşeyi ağzından kaçırabilir mi emin değilim.sonra bugün gece 12den, 2 ye kadar babasıyla iş konuştular, 11.30 da biz konuştuk eve giriyorum yukarı çıkayım seni arayayım dedi,sonra da mesaj attı babamla biraz konuşacağız diye... boşa mı evham yapıyorum bilmiyorum...ama derler ya erkeklerin cinsel ihtiyaçları vardır vesaire, ben mazbut bir ailede büyüdüm ve onunla bir kaç defa cinsellik konuşsam da bunu evlenmeden yaşa(ya)mayacağımı biliyor. yardım yardım lütfeeeen

Cinsellik yasa(ya)mayacak olman seni aldatmasini gerektirmez. Boyle birşey yaparsa uckurunun esiridir zaten postalarsin gider. Ben seni aldattigini anımsatacak bir durum görmedim tatlim ama erkek kismi öyle çok serbest birakmaya gelmez. Arada telefonunu karistr sosyal medya hesaplarinin şifresini de al. Yok efendim ozelidir dersen (ki onun özeli sensin senden baska ne özeli olabilir çiftlerin arasında ozelidir lafini hic anlamam) aldatilirsan yada birşey karistiriyorsa ruhun duymaz. Acik göz ol acik.

Bu anlattıklarından aldatttığını gösteren bir şey görmedim. Lakin erkek kısmını bu kadar boş bırakma bence.

En başta bir güven sorunu var bence aranızda bir lafla insan şüphelenmez yani bunun temeli vardır yani aslında daha başka şeyler ama bu lafıyla su yüzüne çıkarmış gibi olmuş sizin kafanızda, işi birde bu tarafından bakın iyice düşünün aslında bu laf değil farklı şeyler olmuş olabilir önceden aklınızda kalan.

Anlattıklarinizdan aldatiyomus gibi bi izlenim almadim ama caktirmadan takipte olun madem evham yaptiniz..

Yanliz "Evlensek bile hayatimdaki tek kadin olamazsin.. annem var bi kere " kismi
Sakaysa hic komik degil gercekse kusucam musadenizle

Cinsel ihtiyaclarini karsilamak icin , onunla zaten cinselik yasama...

anlatiklarindan seni aldatigini tespit edecek birsey goremedim ben.

ama yinede Erkek milleti fazla guvenme, sen yinede takipte ol derim.
babasiyla konusmalari felan artarsa kurcala sen yinede.

Paranoya yapmaya gerek yok..Aldattığını gösteren hiçbirşey yok ortada..Ayrıca neden kafana bu kadar takıyorsun aldatacak olan adam kendi kaybeder,vurursun k.çına tekmeyi sana birşey olmaz...

Bu anlattıklarından aldatttığını gösteren bir şey görmedim. Lakin erkek kısmını bu kadar boş bırakma bence.

Anlattıklarinizdan aldatiyomus gibi bi izlenim almadim ama caktirmadan takipte olun madem evham yaptiniz..

Yanliz "Evlensek bile hayatimdaki tek kadin olamazsin.. annem var bi kere " kismi
Sakaysa hic komik degil gercekse kusucam musadenizle

Cinsel ihtiyaclarini karsilamak icin , onunla zaten cinselik yasama...

anlatiklarindan seni aldatigini tespit edecek birsey goremedim ben.

ama yinede Erkek milleti fazla guvenme, sen yinede takipte ol derim.
babasiyla konusmalari felan artarsa kurcala sen yinede.

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: kızlar hepiniz aynı şeyi söylemişsiniz, anlaştınız mı ne yaptınız? ama ben de size katılıyorum, aklın yolu bir :KK70:

Eşofmanla gezer kısmı havada kalmış..

Sonunda çıkardı beni aldatıyormu demiceksen nıye bunu belirttin..

X