ben 2 yıllık evliyim . bir tane kızım var.Eşimle sürekli tartışıyoruz 2 haftaya bir mutlaka olan bişey bizde. Eşim diyarbakırlı ben konyalıyım. Eşimle tartıştığımız zaman ağlayacak bi omuz istiyorum . oda yok ailem akrabalarım hepsi konyada .zaten yanlızlık içinde oldugum için bunalım geçiriyorum bide eşimle kavga edince daha berbet oluyorum . artık piskolojim bozuldu. inanın artık dayanma gücüm kalmadı.En sonki kavgamız .çok kötüydü bu sefer sadece tartışmadık birbirimize girdik. dudagım patladı ve dizim çizildi. hayatımda ilk defa dayak yedim oda eşimden.Ne kadar acı oldugunu anlatama.bedenimin acısı önemli değilde kalbimin acısını hiç dinmeyecek onu biliyorum. Oysaki ben onun için kendi memleketimden kalkıp buraya geldim o istedi diye kapandım daha neler neler. Neyse aslından kocam normalde iyi biri maddi hiç bi sıkıntı yaratmaz bana. hediyeler alır aşkım bebeğim seni seviyorum falan der ama . bazen inatlaştıgı zaman birbirimizi yeriz. Bide size cok merak ettiğim bişeyi soracam arkadaşlar 2 gün önce eşimle yine kavga ettim ben ağlıyarak yatak odasına gittim çünkü dudağım cok kötü patlamıştı. ben yatak odasında ağlarken o oturdu yemek yemeğe devam etti. siz olsanız böyle bi insan hakkında ne düşünürsünüz.Ve bide ne yapmalıyım. tavsiyelerinizi merak ediyorum.