Yaklaşık iki ay sonra 3 yaşına girecek bi oğlum var. Geçtiğimiz yaz Oğluma tuvalet Eğitimine başladık daha doğrusu bakıcım halletmeye çalışıyordu aslında güzel gidiyordu arada kaçırmalar oluyordu ama olacak o kadar. Tam alışmadan, pekişmeden izne memlekete gittik orda kuzenleriyle oyuna daldı bir kez bile söylemedi önce sabrettim ama baktım sürekli altına yapıyor gece yatağa kaçırıyor en sonunda Altını tekrar bezlemek zorunda kaldım. Izin Döneminde altı hep bezliydi. Eve dönüşte tekrar başladım yani başa döndük yine söylüyordu özellikle de babası evde olduğunda firesiz devam ettik gündüzleri yine kaçırmalar oluyordu tam olarak yine alışmamıştı bu arada geceleri bezliyordum uykusu ağır mümkün değil tuvalete gitmek istemiyordu. Ama şu son bir aydır hiç bir şekilde tuvalete giyemek istemiyor sırf oğlumun yanında olabilmek için ücretsiz izne ayrıldım. Ilginç ve yıpratıcı bir şekilde inatlaşııyor kesinlikle gitmiyor sürekli altına yapıyor önceleri en azından kakasını yapıyordu şimdi onu dahi söylemiyor son zamanlarda sabrım kalmadı artık sinirlerim çok bpzuldu sürekli hali koltuk silmekten bıktım. Neden böyle yapıyor anlamış Değilim halbuki ne güzel söylemeye başlamıştı çok güzel ilerliyorduk az önce de kakasını halıya yaptı sinirimden bağıra bağıra Ağladım babası olmasıydı dövecektim belkide evet Oğluma Aşik olan ben. Daha bugün yıkatmadan geldi Halılar tamam onu da geçtim ama kaç ay geçti. Lütfen bi akil verin bişeyler söyleyin. Çocuk psikiyatristi veya pedegoga Gidecem ama görev yaptığımız yerde böyle bi şansımızda yok malesef. Yardımlarınızı bekliyorum