yardım edin çok ağrım var

bngy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
3
6
35
Herkese merhaba bir haftaönce meme büyütme ameliyatı oldum herşey çok güzel fakat yatar pozisyondan kalkar pozisyona geçerken adeta canımdan can alıyorlar öyle bir acım var. artık uyumak bana işkence haline geldi bildiğiniz oturur pozisyonda uyuyorum doktorum bana acısızz oluck demişti ama bu artık benim için acıyı geçtim işkence haline döndü biri ellerimden tutnadan yataktan kalkamıyorum. Ki acıya çok dayanıklı bir insanımdır. Varmı bu konuda bilgisi olan. Yardım ederseniz çkk sevinirim...

Herkese merhaba bir haftaönce meme büyütme ameliyatı oldum herşey çok güzel fakat yatar pozisyondan kalkar pozisyona geçerken adeta canımdan can alıyorlar öyle bir acım var. artık uyumak bana işkence haline geldi bildiğiniz oturur pozisyonda uyuyorum doktorum bana acısızz oluck demişti ama bu artık benim için acıyı geçtim işkence haline döndü biri ellerimden tutnadan yataktan kalkamıyorum. Ki acıya çok dayanıklı bir insanımdır. Varmı bu konuda bilgisi olan. Yardım ederseniz çkk sevinirim...
Gecmis olsun bende bir hafta once oldum cuma gunu fakat bende de tabi agri var fakat senin anlattigin gibi degil.ben ameliyat gunu dahil hic surekli yatakta durmamaya borcluyum surekli gezdim kendi yemegimi hastanede kendim yedim suan cok sukur her isimi yapabiliyorum fakat kendim dikkat ediyorum ters bir hareket yapmamaya...yuruyus yapmak cok onemli kollari serbest birakip....

Gecmis olsun bende bir hafta once oldum cuma gunu fakat bende de tabi agri var fakat senin anlattigin gibi degil.ben ameliyat gunu dahil hic surekli yatakta durmamaya borcluyum surekli gezdim kendi yemegimi hastanede kendim yedim suan cok sukur her isimi yapabiliyorum fakat kendim dikkat ediyorum ters bir hareket yapmamaya...yuruyus yapmak cok onemli kollari serbest birakip....

Bende öyleydim ameliyattan sonra kendi yemeğimi kendim yedim kendim ayağa kalktım hastanede yürüdüm gezdim dolaştım ama yatarken ve kalkarken canım çok yanıyor sadece gözümden yaş geldi resmen yani

Bende öyleydim ameliyattan sonra kendi yemeğimi kendim yedim kendim ayağa kalktım hastanede yürüdüm gezdim dolaştım ama yatarken ve kalkarken canım çok yanıyor sadece gözümden yaş geldi resmen yani
Cok zorlama o zaman kalkarken destek al birilerinden kollarini cok zorlama gecmis olsun canim

merhaba, bazı sabahlar uyandıgımda bana da sancı sokulur gibi ağrı giriyor kalkıp masaj yaptıgımda geçiyor, benim 2 hafta oldu ameliyat olalı, 10 gün bende kendim kalkıp yatamadım çok normal bunlar, telaş etme 2 haftadan sonra ağrıların çok azalacak. Gidebiliyorsan kontrole git doktoruna ben hep öyle yaptım her gittiğimde baktı ilgilendi sağolsun, için rahatlar en azından canım.

Geçmiş olsun benim kas alti değil ona rağmen 1 hafta çok kolay geçmedi özellikle kollarımı kulandikca ağrılar oldu 2-3 gün boyunca süren senin kas alti ise kaslar kesildiği için daha fazla olur normal bir de ne kadar azzorlarsan o kadar kısa sürede ağrısız bir döneme başlarsın en çok yapılan hata 10 gün sonra falan ağrılar geçince rahat hareket etmeye başlıyoruz farketmeden zorluyor ve bu sefer 1 hafta önceki haline geri dönüyoruz dikkat et caNim 3 haftayı buluyor biraz rahatlamak

Hepinize çok teşekkürederim içime gerçekten su serptiniz gerçekten korkmaya başlamıştım artık. Dün kontroldeydim daha başta hiç ağrın olmayack diyen doktor şimdi sabır diyince şaşırdım açıkçası. sizlerede çok geçmişolsun hepimizin bir an önce iyileşmesi dileğiyle :)

Canim çok gecmiş olsun ben ameliyattan ciktigimda sag kolumu biraz olsun kullanabiliyordum corbami filan hep kendim içtim. Ameliyatin 4.gunu de kimsem yoktu aci icinde zar zor kendim bacaklarimdan destek alarak kalkmaya basladim.tam 7gun boyunca oturarak uyudum gun gectikce daha iyi oluyosun uzun bir surec oldugu icin yipratici oluyor biraz daha sabirli olmaya caliş.allah kolaylik versin

Ben şöyle kalkıyordum yanıma dönüp yan bi şekilde elimi yatağa dayayıp kendim kalkıyordum bi iki gün destek aldım yanımda biri varsa yoksa kendim kalktım ağrı kesici kullan bi de yürüyüş yap sürekli yatma geçmiş olsun

Cok gecmis olsun B bngy daha cok yeni amelyatlisin ama bu sikayetler bicogumuzda oldu. Normalde birhafta on günde gececektir. Bu durumu en uzun cekenlerdenim, nerdeyse dörtbucuk ay cektim sag gögsümde o agriyi, sabahlari sadece o agri yüzünden uyanmak bile istemiyordum. Sonra gitgide azaldi ve su an kayboldu sükür. Bende kafes sekil bozuklugundan kaynaklaniyordu sanirim, cikik yere protez cok baski yapiyordu galiba. Bazen nefes bile zor aliyordum, 10 saniye sonra geciyordu.

Sihirli bir değnek yok bunun için ,üzgünüm ama ;
ilk ay olabildiğince dik yatmaya özen gösterin sırt üstü . doktrum bana bir süre sonra yan dönebilrisn demişti ama baktım çok rahatsz ediyor ,denemedim.
Bir hafta birilerinin yardımı ile kalkıordum , giyinme faslı da keza öyle.
Agır hiç bişey kaldrmayın , yukarı uzanmayın, çok yoramyın kendinizi .. az sabır ,iyi günler yola çıkmış geliyorlar..

X