- 6 Ağustos 2015
- 4
- 0
- 25
- Konu Sahibi Nisa Nur Kaplan
Merhaba aslında ne yazacağımı nerden başlıyacagimi bilmiyorum. Evde sürekli bi huzursuzluk var kavga küfür saygısızlık almış başını gidiyor. Ben evin en büyük çocuğuyum,16 yaşındayım. Babam işten eve gelince anneme sürekli hakaret küfür ediyor tabi bu da annemin moralini bozuyor. Daha önceleri anneme el kaldirmisligi var annemi babasının evine götürmeyi falan filan ama son 4 5 yıldır babanemin hakkımı helal etmem deyişi üzerine bunlar yani annemi kovmasi son buldu ama küfür hakaret hala var.Bu beni çok uzuyor babam ağır bi işte çalışıyo bunun yüzünden agresif olabilir ama gelip anneme çatmasını doğru bulmuyorum bişeyde diyemiyorum çünkü desem banada soyluyecek diye korkuyorum bazen televizyonda dansozlere yada çocuklara bakılması uygun olmayan şeylere bakiyo ben utanip başka odaya gidiyorum annem bakma deyince sanane deyip kızıyor en küçük kardeşim erkek ona çok kızıyor hatta ona da küfür ediyor. Bunu buraya yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama bana bi yol gösterin napmaliyim bilmiyorum çok caresizim yardım edin lutfen