YARDIM EDİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM !!

chemiker

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
47
6
Merhaba Bayanlar :) İçinden çıkamadığım bir durum var. Bir erkek arkadaşım var ve onun için neyi ifade ettiğimi bilmiyorum... O fazlasıyla özgür biri. Kimseyle sevgili olmaz ama görüştüğü çok kız var ve ben bunu biliyorum. Çünkü söylüyor. Hatta yanımda konuştuğunu görüyorum ve biliyorum. Evet biraz karmaşık bir durum :))) ahahahha Ama şöyle bir durum var ki o hep benimle vakit geçiriyor. O kızlarla günübirlik takılıyor. Benimle sinemaya,konsere,fuara ... her yere gidiyoruz ve güzel zaman geçiriyoruz. İş yerlerimizin güzergahıda aynı. Nerdeyse her akşam çıkışta arıyor beni. Onun evinde kendi evimmiş gibi davranıyorum. Ütüsünden yemeğinden bulaşığından tutun herşeyine karışıyorum ve birlikte yapıyoruz. Ve çok keyifli oluyor. :) Özellikle temizliği birlikte yaparız. Ben ütü yaparken o çamaşırları katlar vs. Ben uyurken kalkar en güzelinden yemek yapar(çokta lezzetli) sonra ben bulaşıkları toparlarım felan. Benim diğerlerinden farkım ne diyorum... Sen milletvekilisin diyor. :)) O kızlar ben istediğim zaman gider ben istediğim zaman gelir ama sen kendin istediğin zaman benim hayatımdan gidersin diyor. Tam yetki sende diyor. Sonra mesela onun doğum gününde aynı siteden bir rusla geçirdi o günü. Çok kızdım öfkelendim. Nasıl değer vermek bu dedim. Ben doğum günümü değerli insanlarla geçirmem diyor. Bunların dışında bana özellerini anlatır. Ailesiyle benim yanımda konuşur. Bana burası senin evin der hep. Anahtarı emanet edip iş dolayısıyla seyahate çıktığıda oldu. Sonra benim dertlerimi dinler çözüm bulur. İş yerinden zam almamı sağladı :)) Sonra markette rasgele karşılaştık yada birlikte gittik diyelim . Hep o öder. Kendi evime birşey alsam bile. Sonra o işleriyle alakalı en özel bilgileri anlatır bana. Ama işte bir sürü kız var hayatında. Yasakladıklarım oldu. Görüşmedi. Sözünü tuttu. Ama işte :KK43:( Aramızda bide şu var ki : ne zaman sağ omzuna dokunsam açar kolunu ben omzuna yatarım öylece saatlerce tv izleriz. Sohbet ederiz. Son zamanlarda beni öpmez sarılmaz oldu( yanaktan). Sonuçta arkadaşız. (Ama ona bi kez sarhoşken sordum ben senin neyinim diye... sen benim kankim arkadaşım herşeyimsin milletvekilimsin dedi)) bende son zamanlarda öyle yaptı diye dün bi süre benden uzak dur diye mesaj attım. Faceimi de kapattım. Hatta ona git şimdi rahat rahat istediğinle yat dedim. Sizce bu çocuk beni seviyor mu ?? (29 yaşında)

Bilemiyorum... ama dediğin gibidir diye ben kendimi hazırlıyorum bir nebze. Umut bağlamamaya çalışıyorum. Bir süre uzak duralım dedim ya bakalım ne yapacak ..? Teşekkür ederim yorumun için :)
Tek bir şey sorcam. Sen bu adamın tum bu yaptıklarına rağmen, onu sana yakıştırabiliyor musun? :)
Sakin yanlış anlama bu sorumu. Ama sen de guzel ve saf duygularla yuklu aşkı sevgiyi hak ediyorsun bence :KK66:

Sana kanka diyor işte hala neyi soruyorsun?
Diğerlerinden bir farkın yok.
Ekstra olarak hizmetçilik de yapıyorsun sen ona.
Bir de kafalarınız uyuşuyor belli ki.
Ama bir kıza aşık olunca seni öyle bırakıp gider ki sen bu saflığınla üzüntüden bitap düşersin bence. Hiçbir beklentin olmamalı bu insandan. Seni sevebilir insan olarak. Bunun haricinde senin bedenini de sevebilir. Dokunur öper vs.
Ama aşık olacağı kadınla karşılaşana dek.
Başka bir şey olamaz.

ayrıca hiçbir arkadaşın omzuna başını koyarak sevgili gibi tv izlenmez. o duygularını kullanıyor . tekrar ediyorum. kullandırma kendini. bizimde kankalarımız oldu ama böyle olmadık

Üç beş gün sonra aşık olduğu kıza ne hediyeyi birlikte seçelim derse şaşırmayın. Sizi hayatında ayrı bir yere koymuş ama. O yer kalbi değil. Onunla olmaktan keyif alıyorsanız devam edin. Ama kankanız olarak.

Yeni sulara yelken açmanızın zamanı gelmiş de geçiyor bile..

hayır ayrıca yasaklatıyorum bazı kızlarla konuşmasını diyorsun. oda dinliyormuş falan.
ben sizin olayı anlamadım..

ayrıca, erkek arkadaşın hem pastam dursun hem karnım doysun zihniyetinde

Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz, sevgi emaresi yok ortada.

Olsa olsa en fazla başka kızlarla kimseye hesap vermeden takılırken sizinle de duygusal boşluğunu dolduruyordur.

Hayatımda duyduğum en saçma hikâye olabilir.

Varsayalım seviyor, varsayalım şu an arkadaş değil sevgili diyor olun adınıza. Doğum günlerinde özel "Rus" mu getirteceksiniz?

Alışmış ev işini filan yapmanıza, bırakır mı hiç? Ancak "Siz istediğinizde" bırakırsınız işte; nasılsa istemeyeceğinizi biliyor.

En firlama erkek tipi..sana yanindayken kendini cok iyi hissettirir ama adini koymaz iliskinin seni cirpindirmak hosuna gider seninle vakit gecirmeyi sever ama yapcagindan da geri kalmaz boyle tipler...seni sevmiyor sadece diger kizlardan daha cok sey paylasiyor ama sevgi fedakarliktir karsindakini uzmekten incitmekten korkmaktir yani sevgi filan yok bence ortada...adam surekli baska kizlarla da gorusuyo ve sen bunu kabul ediyosun oninda isine geliyo bence kendini onemse bu sekilde seni hep elde var kosedd dursun diye gorecek

Tek bir şey sorcam. Sen bu adamın tum bu yaptıklarına rağmen, onu sana yakıştırabiliyor musun? :)
Sakin yanlış anlama bu sorumu. Ama sen de guzel ve saf duygularla yuklu aşkı sevgiyi hak ediyorsun bence :KK66:
Aslına bakarsan ben onunla tanıştığımda aşkla ilgili tüm duygularımı kapatmıştım. O yüzden bazen ne hissettiğimi bilmiyorum. Nasıl desem .. O kadar yara aldım ki vakti zamanında şimdi daha farklıyım aşka karşı. O sebepten yakışma mevzuna cevap veremiyorum.. Teşekkür ederim. :)

Milletvekilimsin ne ya ne sacma bi laf bulmus :KK12: Bir kere gunluk gecelik iliski yasayan bunlara meyili olan adam evlendikten sonrada degismez bence. Bir cok kadindan kocam bekarken capkindi simdi hic oyle seyleri yok lafini duyariz bide bunla övunürler nedense. Fakat o adamlar gizli gizli yine her halti yerler. Kimle yatti kimle napti herseyini bildiginiz adamla sevgili olmayi mideniz kaldirmaz. O bi gun sizden sıkılmadan siz onla araniza mesafe koyun.

Sana kanka diyor işte hala neyi soruyorsun?
Diğerlerinden bir farkın yok.
Ekstra olarak hizmetçilik de yapıyorsun sen ona.
Bir de kafalarınız uyuşuyor belli ki.
Ama bir kıza aşık olunca seni öyle bırakıp gider ki sen bu saflığınla üzüntüden bitap düşersin bence. Hiçbir beklentin olmamalı bu insandan. Seni sevebilir insan olarak. Bunun haricinde senin bedenini de sevebilir. Dokunur öper vs.
Ama aşık olacağı kadınla karşılaşana dek.
Başka bir şey olamaz.
Hizmetçilik yapmıyorum çünkü birlikte yapıyoruz. Hatta o daha fazla iş yapıyor. :)) Çoğu zaman yemeği o yapıyor. Bu arada arama sorma diye yazdıktan sonra dün o mesaj attı 2 defa. Hatta bir kız arkadaşı onunla akşam kalmak için baya uzaktan gelip rezidans kiralamış ama o benimle vakit geçirmeyi tercih etti. Kız da ödediği parayla kaldı. Nerden biliyorsun diyeceksiniz .. Mesajını gördüm kızın. Ve biz cafede otururken arkadaşıma fotoğrafımızı çektirip internete koydu. Onun sayfasında benimle pozlarımızı herkese açık yapar. Diğer kızlarda öyle bir durumu yok. O rezidans kiralayan kızda altına yorum yapmış kimlesin felan diye. Yorumu sildi.

ayrıca ne evinin işini yapıyorsun. sen kız arkadaşlarına gittiğinde devamlı evlerinin işini yaparmısın. hadi 40 yılda bir olurda bunu devamlı yapmazsın bu durumda sadece kullanılıyorsun.
net
Devamlı yapmıyorum ki. Bazen. Yapsakta birlikte yapıyoruz. Yapmıyorum dediğim zamanlarda oldu. O zaman kalktı kendi yaptı ve hatta bana süper bir yemek hazırladı.

X