- 19 Mayıs 2015
- 47
- 6
Merhaba Bayanlar :) İçinden çıkamadığım bir durum var. Bir erkek arkadaşım var ve onun için neyi ifade ettiğimi bilmiyorum... O fazlasıyla özgür biri. Kimseyle sevgili olmaz ama görüştüğü çok kız var ve ben bunu biliyorum. Çünkü söylüyor. Hatta yanımda konuştuğunu görüyorum ve biliyorum. Evet biraz karmaşık bir durum :))) ahahahha Ama şöyle bir durum var ki o hep benimle vakit geçiriyor. O kızlarla günübirlik takılıyor. Benimle sinemaya,konsere,fuara ... her yere gidiyoruz ve güzel zaman geçiriyoruz. İş yerlerimizin güzergahıda aynı. Nerdeyse her akşam çıkışta arıyor beni. Onun evinde kendi evimmiş gibi davranıyorum. Ütüsünden yemeğinden bulaşığından tutun herşeyine karışıyorum ve birlikte yapıyoruz. Ve çok keyifli oluyor. :) Özellikle temizliği birlikte yaparız. Ben ütü yaparken o çamaşırları katlar vs. Ben uyurken kalkar en güzelinden yemek yapar(çokta lezzetli) sonra ben bulaşıkları toparlarım felan. Benim diğerlerinden farkım ne diyorum... Sen milletvekilisin diyor. :)) O kızlar ben istediğim zaman gider ben istediğim zaman gelir ama sen kendin istediğin zaman benim hayatımdan gidersin diyor. Tam yetki sende diyor. Sonra mesela onun doğum gününde aynı siteden bir rusla geçirdi o günü. Çok kızdım öfkelendim. Nasıl değer vermek bu dedim. Ben doğum günümü değerli insanlarla geçirmem diyor. Bunların dışında bana özellerini anlatır. Ailesiyle benim yanımda konuşur. Bana burası senin evin der hep. Anahtarı emanet edip iş dolayısıyla seyahate çıktığıda oldu. Sonra benim dertlerimi dinler çözüm bulur. İş yerinden zam almamı sağladı :)) Sonra markette rasgele karşılaştık yada birlikte gittik diyelim . Hep o öder. Kendi evime birşey alsam bile. Sonra o işleriyle alakalı en özel bilgileri anlatır bana. Ama işte bir sürü kız var hayatında. Yasakladıklarım oldu. Görüşmedi. Sözünü tuttu. Ama işte ( Aramızda bide şu var ki : ne zaman sağ omzuna dokunsam açar kolunu ben omzuna yatarım öylece saatlerce tv izleriz. Sohbet ederiz. Son zamanlarda beni öpmez sarılmaz oldu( yanaktan). Sonuçta arkadaşız. (Ama ona bi kez sarhoşken sordum ben senin neyinim diye... sen benim kankim arkadaşım herşeyimsin milletvekilimsin dedi)) bende son zamanlarda öyle yaptı diye dün bi süre benden uzak dur diye mesaj attım. Faceimi de kapattım. Hatta ona git şimdi rahat rahat istediğinle yat dedim. Sizce bu çocuk beni seviyor mu ?? (29 yaşında)