Dün kakası yemyeşildi şimdi sarı kaka yaptı ishal oldu üşütmekte diye düşündük geçer dedik Pazartesi'ye kadar gecmesse götürcem doktora doktorunu aradım Pazartesi'ye kadar gecmesse gel dediDoktora niye goturmuyorsunuz? Gecmis olsun.
Doktorunu aradım Pazartesi'ye kadar düzelmese gelin dediDoktora goturdunuz mu? Bebeginizi dr gormeden kafaniza gore ya da yorumlarla bir sey yapamazsiniz.
Saglik konusunda konu acmak da dogru degil. Heke ki bebeginiz soz konusuysa
Nağmem gerekiyor şimdi su veriyorum günde bi defaDoktor?
Dün kakası yemyeşildi şimdi sarı kaka yaptı ishal oldu üşütmekte diye düşündük geçer dedik Pazartesi'ye kadar gecmesse götürcem doktora doktorunu aradım Pazartesi'ye kadar gecmesse gel dedi
Kusması falan YÖKaynı anda kusma felanda oluyorsa.hemen bir acile götürün beklemeyin.geçmiş olsun
Yeşil kaka bebeğin fazla beslendiğini gösterir.Dün kakası yemyeşildi şimdi sarı kaka yaptı ishal oldu üşütmekte diye düşündük geçer dedik Pazartesi'ye kadar gecmesse götürcem doktora doktorunu aradım Pazartesi'ye kadar gecmesse gel dedi
Koyu yeşil ama mamayla beslenmiyor anne sütüyle sadece besleniyorBiraz ayrinti olacak ama mama iciyorsa diskisi koyu yesilse eger bu bebegin mamadaki demiri sindiremediginin gostergesi olabilir. Acik yesil ise tehlikeli diye biliyorum.
Niye buradakiler tecrübe sahibi değil mi sizinse ilgilendirmez nereye ne yazacağımŞakamısınız siz isiminiz tuhaf
böyle biri bir konuda Dr a danışmak yerine buraya yazma
Üstüne birde anket yapmak
Yokmuş çevrenizde aklı başında biri
Eger sadece anne sutu aliyorsa normal bir durum degil. Birkac sebebi olabilir. Sutunun daha cok sulu kismini aliyor olabilir, bu da midesini bozabilir. Yagli kismi da almasi icin farkli emzirme pozisyonlari dene. Diger bir sebep senin kullandigin ilaclar veya demir takviyesi veya tukettigin bir gida olabilir mesela sut urunleri, peynir vs. . Eger bu sebeplerden biri degilse o zaman enfeksiyon. Doktorunla gorusup bir test yaptirsaniz iyi olur.Koyu yeşil ama mamayla beslenmiyor anne sütüyle sadece besleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?