yardım edin yoksa kendimi öldürücem :((((

beyzanuro

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2014
195
35
34
arkaaslar direk konuya giricem ben tam bir aptalım. sabah eşimin cebinden para aldm 100 tl. bir internet siesinden alisveris yapmayi denedim nasil oluyo diye nasil siparis veriliyo diye. 2 gun once ve baktim siparis verilmis paramda yoktu yeerince. eşimede sylemeye korktum kızar cnki. byle aptalca bsey yaptim. snra akşamına kargoyu iptal ettm edilebiloyomus ve parayi aksam o uyuyunca yerine koyucaktım. ama eşim fark etmis bana hırsızsın dyo kahroluyorum. daha öncede byle bsey yapmssindir bu hastalik dyo. ama katiyyen ole bsey yok. ve daha once kendi teyzesi kaynimdan para caldi ve smdi bana o parayida senmi aldin dedi. basimdan asagiya kaynar sular dökuldu napcagmi blmyrum. delirmek üzereyim cok aptalım. ama bu kadarinida bana yakstrdigi icinde cok öfkeliyim. seni affedemem dyo napicam ben ltfen yardim edin cok kotuyum

Iyide sipariş vermek için niye cebinden para aldın kredi kartı olsa anlarımda. Ayrıca hırsız yakıştırması çirkin olmuş. Önce konuyu eşine anlat sana hırsız falan derse hiç altta kalma. Tabi dayak atmak gibi bir huyu yoksa
kargo bugun gelicekti ama iptal ettirdim bi arkaasima iste. hepsi onun cok sert ve herseyime cok kızmasindan oluyo ona hic bsey anlatamyrum

oada cesaretim yok o kaar aptalım ki. diyorum ki anlatiyorum ama bana dedigi sey daha once kimlerin canini yaktin acaba ama bu sòzler çok agir

yani çok üzülüyorum böyle olayları okudugum zaman kadınların çok güçlü olması lazım bunun için de gelirinin olması lazım

bend öyle dusunerek aldim zaten eger kargoyu iptal edemeseydim de 2 gün snra aylik para vercekti esim o paradan yine cebine koycaktim1 00 tl
Allah yardımcınız olsun belliki eşiniz eski kafalı biri. yani kocanın cebinden para alındı diye hırsız olunurmu. Koca benimse parası da benim.

Allah yardımcınız olsun belliki eşiniz eski kafalı biri. yani kocanın cebinden para alındı diye hırsız olunurmu. Koca benimse parası da benim.
bende byle dusunerek aldim ama bana cok agir seyler syledi bu olayi nasil unuturuz blmyrum zaten kafa yapimiz hic uymuyomus falan bir suru sey syledi boşanmaya getryo hep knuyu ben kapatyrum dogru yapmyrum glba

benim aklim alamadi bi turlu... siparis vermek icin neden para aliyorsunuz madem iptal etmek denemek icindi ? ayrica esinize soyleseniz daha.mantikli olmazmiydi ? 100 tl nin eksikligi illa ki farkedilir. evet esinizin yaptigi cok cirkin ama sizin yaptiginizda cok mantiksiz yani...

benim aklim alamadi bi turlu... siparis vermek icin neden para aliyorsunuz madem iptal etmek denemek icindi ? ayrica esinize soyleseniz daha.mantikli olmazmiydi ? 100 tl nin eksikligi illa ki farkedilir. evet esinizin yaptigi cok cirkin ama sizin yaptiginizda cok mantiksiz yani...
ne syleseniz haklisiniz bana ama iste insan dusunmeden bazen byle aptalliklar yapiyo

Ne kadardır evlisiniz acaba? Uzun zamandan beri beraberseniz sizi tanıyamamış sanırım böyle ithamlarda bulunduğuna göre..
Sarfettiği kelimeler çok yanlış. Tamam sizin yaptığınız da doğru demiyorum ama bu kadar ağır konuşulmamalı..

Ne kadardır evlisiniz acaba? Uzun zamandan beri beraberseniz sizi tanıyamamış sanırım böyle ithamlarda bulunduğuna göre..
Sarfettiği kelimeler çok yanlış. Tamam sizin yaptığınız da doğru demiyorum ama bu kadar ağır konuşulmamalı..
3. yila giricez hic tanimamis beni hic yuzunde zaten fi fesatlik vardi iste cikti ortaya diyo kendimden şuphelendiriyo beni :KK43:

aklima türlü türlü seyler geliyo cok utaniyorum seytan dyo topla butun esyalarini seni hic bulamayacgi biyere gt herkesden uzak

bide bana sözluyken 100 dolar vermisti. bende anneme verdim çeyiz zamani bana bsey alalim diye smdide o 100 dolarida allah bilir naptin annene sorucam bakalm vermismisin dyo bu kadar rezil seyler syledi bu szler unutulurmu hiç

bence kendini öldürmeden önce aynı başlıkla açtığın ve ikisinde de insanların fikir yazdığı konularından birini kapattır.

çünkü hem oraya hem buraya yazıyorsun karışıyor.

eşine anlat durumu bari.yapacak bişey yok.

X