- 3 Mayıs 2015
- 17
- 0
- 32
- Konu Sahibi mercnburcu
arkadaşlar ilk buluşmada topuklu ayakkabı giyilir mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abartılı olmaz degıl mıGiyilir tabi
Güzel de olur
abartılı olmaz degıl mı
teşekkr ederm :)1 karışlık mini eteklerden, üstüne de göbeğini açıkta bırakacak büstiyerlerden giymeyeceksen neden abartı olsun?
stiletto siyah matBahsettiğin topuklu 12 cm platform veya stiletto değilse dolgu topuk falansa giyebilirsin bence diğer türlü abartı olur
Bence gerek yok canım hazırlanmak için çok özendiğini düşünmesin, 2.buluşmada giyersin:)stiletto siyah mat
sürekli giyorum ama ılk bulusmada özendiğimi anlamasın ıstıyorum siyah stiletto mat renk gıycem olur mu sızcenormalde de giyiyorsan neden olmasın ama sürekli giymiyorsan giyme bence bazı insanlar yeni yürüyormuş gibi oluyor çünkü
olur neden olmasın kıyafetin çok abartılı olmadıktan sonra topuklu göze batmaz ayrıca anlasın ne olacak sanki sadece biri için mi süslenir kızlar kendin için yapsürekli giyorum ama ılk bulusmada özendiğimi anlamasın ıstıyorum siyah stiletto mat renk gıycem olur mu sızce
tesekkr edermmm yorumunuz ıcın :)olur neden olmasın kıyafetin çok abartılı olmadıktan sonra topuklu göze batmaz ayrıca anlasın ne olacak sanki sadece biri için mi süslenir kızlar kendin için yap