yardım edinnn bayanlarrrrr

mercnburcu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
17
0
32
merhaba internetten tanıştıgım birisiyle bugün görüşecektim ilk bulusmaydı kendisi ilkokul öğretmeni ve bugün karne dağıtacak saat 2 de göruscektık 12 de öğleden sonra toplantım varmış bugün görüsmeyelim dedi sonrada 1 saat ayıracak vaktin yokmu yarım saat olsada göruselım dediğime ragmen laf anlamıyosun toplantım var dıyorum dedi napmalıyım

Toplantısı varmış; nasıl gelsin?

Size de haber vermiş; bir saat yarım saat diye istemek neden?

Yarın görüşelim o zaman deyip bıraksaydınız keşke...

Buda önceki konusu arkadaşın,ama sildiği için zor buldum,başka bir arkadaş alıntılamış.

"merhabalar 18 yasındayım sevgilim var ve sevgilim benden bu aralar yatmamı istiyor bende ona gelinliği ne zaman giyersem o zaman olur dedim sonra son kez soruyorum ıstıyomsn ben senı ıstıyorm arzuluyorm sana sahıp olmak ıstıyorm dedı ben hayır dedım sonra tamam yapmycz o zaman eve gel rahatlayım bari dedi soyunursn sadece dedı ben onada karşı cıktm cnku soyunursam devamı gelır ve ipi onun eline vermış oluyorm yani basit kız olcaktm vücudunu gormek ıstıyorm dıyo en azından okşayım seveyım dedı bugunde knustk yne bu knu acıldı ve dedıkı smdı foto at oz aman kurtarırsa eve gtmeyz kurtarmazsa gelırsn dedı ve ıkısınıde ypmıcm dedım sızce ne yapmalıyım"

Buda önceki konusu arkadaşın,ama sildiği için zor buldum,başka bir arkadaş alıntılamış.

"merhabalar 18 yasındayım sevgilim var ve sevgilim benden bu aralar yatmamı istiyor bende ona gelinliği ne zaman giyersem o zaman olur dedim sonra son kez soruyorum ıstıyomsn ben senı ıstıyorm arzuluyorm sana sahıp olmak ıstıyorm dedı ben hayır dedım sonra tamam yapmycz o zaman eve gel rahatlayım bari dedi soyunursn sadece dedı ben onada karşı cıktm cnku soyunursam devamı gelır ve ipi onun eline vermış oluyorm yani basit kız olcaktm vücudunu gormek ıstıyorm dıyo en azından okşayım seveyım dedı bugunde knustk yne bu knu acıldı ve dedıkı smdı foto at oz aman kurtarırsa eve gtmeyz kurtarmazsa gelırsn dedı ve ıkısınıde ypmıcm dedım sızce ne yapmalıyım"

Bunu buraya yazma amacınız neydi?

Bana kalırsa yan çizmiş.. sende bir gün gorüşmek için saat ver ve bir saat öncesinden isim çıktı de.. bakalım ne oluyor??

oha ya ne adamlar var terbiyesiz

Napmalıyım mı ? Adam anlatmış bencede anlamıyor musun?? Ayrıca toplantılarda cok uzun surmuyor sızınle gorusmek ıstese zaten gorusurdu sıze verdıgı cevapta ne kadar kaba laftan anlamıyor musun falan sız buna takılacagınıza bırde hala napmalıyım dıyorsunuz gıdın yalvarın buluşalım dıye kabul ettırırsın belkı hey Allahım:)

gidin okul çıkışında bekleyin.bir de ne yapmalıyım diyorsunuz.daha ne yapacaksın.
laftan anlamıyormusun demiş.ama siz o lafın ağırlığını bile hissedememişsiniz

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
şu andaki modum tam anlamıyla bu, bunu okuduktan sonra.....

yahu konu sahibi adamın tek derdi seninle birlikte olmakmış kaç kaç kaç
haaa bu adam da başka biriyse de azıcık ağırdan sat kendini ne düşüyosun üstüne bu kadar

Gayet açılabilir bir konu..
Keşke inandırıcılığını test etmek için biraz bekleseydiniz.
Rencide etmeyi tercih etmeseydiniz..
Rencide ettiğimi düşünmüyorum zira konu sahibi düşünse
böyle açık açık herşeyi ortaya dökerek bir konu açmazdı.
şahsen okurken ben utandım.Konu sahibi açısından da bir sıkıntı olacağını
düşünmüyorum size de sıkıntı olmasın iyi günler :KK66:

X