Yardım:( Embriyo gelişimi neden durur?

Darkdu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2015
37
9
38
Ne olur biri yardım etsin:KK43:((((
Uzun süredir korunmamamıza rağmen gebelik oluşmadı. Amh, e2, progesteron hepsi normal. 28 yaşındayım tek tüpüm kapalı ama bu tüp bebek için sorun değilmiş. Haşimato hastasıyım. Bir tüp bebek denememiz oldu. Doktor çok ümitliydi. 19 yumurta toplantı, 18 i iyi dendi. 14 ü döllendi. 2.güne kadar her şey normal devam etti. 3. Gün gelişimleri yavaşladı dendi. En çok gelişen 5 hücreliydi. 4. Ve 5. Gün gelişme olmamış, hiç emriyo kalmadı tesavi iptal dendi. Transfer olmadı. Doktor zor bir tedavi diyor. Ağlamaktan için dışıma çıktı. Hayatım kabusa döndü. Eşime çocuk veremeyecek miyim? Bir daha denemeliyiz bu aylık böyle olmuşsa sorun yok ama devam eden bir şeyse sorun var diyor dr. Krmozom testlerimizi istedi:KK43: ne olur biri bir şey desin. Bu durumu yaşayan başkaşarı da var mı? Tedaviniz nasıl devam ediyor? Ne yapmalıyım?

çokk geçmiş olsun arkadaşın bende haşimato hastasıyım 3 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız tiroid dr.zor gebe kalırsın kalırsanda düşük olabilir diyor haşimatonun yanında b12 vitamini düşük ve sistemik bağışık sistemi hastalığım var selamlar bir kez gebe kaldım oda dış gebelik olduacil şifalar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

Ne olur biri yardım etsin:KK43:((((
Uzun süredir korunmamamıza rağmen gebelik oluşmadı. Amh, e2, progesteron hepsi normal. 28 yaşındayım tek tüpüm kapalı ama bu tüp bebek için sorun değilmiş. Haşimato hastasıyım. Bir tüp bebek denememiz oldu. Doktor çok ümitliydi. 19 yumurta toplantı, 18 i iyi dendi. 14 ü döllendi. 2.güne kadar her şey normal devam etti. 3. Gün gelişimleri yavaşladı dendi. En çok gelişen 5 hücreliydi. 4. Ve 5. Gün gelişme olmamış, hiç emriyo kalmadı tesavi iptal dendi. Transfer olmadı. Doktor zor bir tedavi diyor. Ağlamaktan için dışıma çıktı. Hayatım kabusa döndü. Eşime çocuk veremeyecek miyim? Bir daha denemeliyiz bu aylık böyle olmuşsa sorun yok ama devam eden bir şeyse sorun var diyor dr. Krmozom testlerimizi istedi:KK43: ne olur biri bir şey desin. Bu durumu yaşayan başkaşarı da var mı? Tedaviniz nasıl devam ediyor? Ne yapmalıyım?
Merhabalar : Öncelıkle tüp bebekte merkez secımı önemlıdır. Laboratuvar tup bebek basarısında oldukca önem kazanmaktadır.Gebelık elde etmemız saglıklı tutunma yetenegınde embrıoları , saglıklı rahım ıcı ortam ve kolay transferi gerektırır. Embrio kalıtesını %80 oranda yumurta ,%20 oranda sperm kalıtesı belırler. Dolayısı ıle sperm secımı önemlidir.
Sperm sayı ve hareketınin durumuna göre mikro akıskan sperm ayıklama çipleri ( microchıp metodu) ıle sperm secılebılmekte. Mikro-chip metodu ıle sperm sayı ve kalıtesı cok düşük numunelerde morfolojık ve genetık bakımından en iyi durumda olan spermlerı ayırarak secmeye imkan yakalamaktayız.Ayrıca tüp bebekte uygulanan ımsı metodu ile 8000-9000 büyütme ıle mıkroskopık olarak sperm secımı yapılabılmekte.
Adetlı -adetsız herhangı bır günde 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurarak randevu alıp gelebılırsınız. Bol sans dılerım.

X