yardım istiyorum kızlar

lra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.064
869
kızlar geçtigimiz günlerde 1 ay falan önce kuzenımın nişanlısı vefat etti düğün arefesi kuzenım iyi degil psıkolojık olarak ve benim yanıma gelmek ıstıyor.farklı şehirlerdeyiz 2 gün kalcak kafası biraz dagılsın die napıyım siz olsanız napardınız kafam karısık azda olsa onu mutlu etmek istiyorum

Hangı ıldesınız bılmıyorum ama , gezın dolaşın birlikte yapmaktan zevk aldıgınız şeylerı yapın ve mumkun mertebede eskı konuları açmamaya ozen gösterın...

başınız saolsun çok zor bir durum...
ilk önce konuşun bence içindekilerini döksün ağlasın...sonra sen ona ölümün heran herkesin başına gelebileceğini herşeyin Allah tan olduğunu falan anlat..
sonra sabah kahvaltıyı akşam yemeğini dışarda yiyin...genellikle kalabalık ortamlara gidin...

Hangı ıldesınız bılmıyorum ama , gezın dolaşın birlikte yapmaktan zevk aldıgınız şeylerı yapın ve mumkun mertebede eskı konuları açmamaya ozen gösterın...
başınız saolsun çok zor bir durum...
ilk önce konuşun bence içindekilerini döksün ağlasın...sonra sen ona ölümün heran herkesin başına gelebileceğini herşeyin Allah tan olduğunu falan anlat..
sonra sabah kahvaltıyı akşam yemeğini dışarda yiyin...genellikle kalabalık ortamlara gidin...
cok sagol canım telde sürekli konusuyoruz aglıyo anlatıyorum ama ici yanıyo :KK43: canlı müzige gotureyim diyorum hareketli de calıyo duygusal da uzmek ıstemem onu :KK43:

Güzel bir şehir turu planlayın. Birde kuaförden randevu alın birlikte bakım yaptırın. alışverişe çıkın. Evli misiniz bilmiyorum ama eğer sevgiliniz falan varsa o iki gün mümkünse görüşmeyin. Vaktinizi kuzeninizle geçirin. O dertleşmek isterse dinleyin ama siz eski konuları açmayın.

• Beğen
Reactions: lra
etl
Güzel bir şehir turu planlayın. Birde kuaförden randevu alın birlikte bakım yaptırın. alışverişe çıkın. Evli misiniz bilmiyorum ama eğer sevgiliniz falan varsa o iki gün mümkünse görüşmeyin. Vaktinizi kuzeninizle geçirin. O dertleşmek isterse dinleyin ama siz eski konuları açmayın.
yok canım evlide degılım sevgılımde yok bende gezelim istiyorum ama akıl akıldan ustunmuş daha güzel fikirler cıkar die sizlere sormak ıstedim

cok sagol canım telde sürekli konusuyoruz aglıyo anlatıyorum ama ici yanıyo :KK43: canlı müzige gotureyim diyorum hareketli de calıyo duygusal da uzmek ıstemem onu :KK43:

ahh kıyamam canım ya..bol bol dua edin..Rabbim sabır versin..
bencede duygusal şarkıda dalıp gider...kısa bir tatile gitseniz farklı şehir görün birlikte gezin...

ahh kıyamam canım ya..bol bol dua edin..Rabbim sabır versin..
bencede duygusal şarkıda dalıp gider...kısa bir tatile gitseniz farklı şehir görün birlikte gezin...
oda calısıyo bende canım hafta sonu tatilimiz var bitek :KK43:

Bulunduğunuz şehirdeki fırsatları takip edin.. masaj,spa
Şehir turu, canlı müzikli yemek, lunapark gibi eğlence alanlari eğer mümkünse tekne gezisi

Daha çok taze acısı gezip dolaşmak istemeyebilir o sebepten çok ısrarcı olmayın derim ben , Evet hayat bir şekilde devam ediyor ama kafa dağıtmak adına tabiri caizse eğlenceye akmak ters tepebilir. Başbaşa kalıp konuşup rahatlamak da iyi gelecektir.

X