- Konu Sahibi Solgun Papatyalar
-
Yalancı pozitif çikmış benimde başıma geldi sayısı testlerde ne yazık kiHanımlar adetime 11 gun vardı akşam saat 10 da test yaptım kaset test ve hemen t kismi grilesti zamanla az silik oldu dedim daha erken ama gun geçtikçe tekrarladim bir pozitif bir negatif hep farklı test yaptik eşimle baktik o bile var dedi sabah yaptığım gibi frelly erken gebelik ilk idrarla silik çıktı resimde az canli baya belli acile gittik eşimle hayal kırıklığı kan tahlili 2 çıktı negatif..sebebi fikriniz varmi hanımlar şuan da adetime 6 gun varEki Görüntüle 3681615
Malesef benimde başıma geldi ama hala ikna olmadım desem bu sabah bu teste direk silik çıkmasıYalancı pozitif çikmış benimde başıma geldi sayısı testlerde ne yazık ki
Kan verdim 2 çıktı şuan adetime 6 var ve 2 gün sonrs tekrar test yapacam ama bu testler neden ilk defa başıma geldi daha önce varsa var yoksa yoktuadetinize çok var. 11 gün kala gebeliğin idrarda çıkacağını hiç sanmıyorum test bozuk olabilir. 6 gün kala da hiç bir şey belli olmaz ama kan sonucu en garantisidir. adet gecikmesini bekleyin derim
Betan yüksel bilir canım sen bekle awox laboquıck bulursan onlardan al yanılma payı düşük bunlarınMalesef benimde başıma geldi ama hala ikna olmadım desem bu sabah bu teste direk silik çıkması
Evet normalde bende eşime dedim dedim hani bir şey varki cikiyur sabah ilk idrarla afedersiniz çıktı ama bir negatif bir pozitif beklemek lazım artık 2 güne bir tane daha yapacam inşallah sağlıkla yükselir çok ihtiyacım varAdete 11 gün kala neden test yaptınız varsa bile daha yeni döllenme oluyordur beta salgılanmaz bu testler nasıl yalancı pozitif oluyor anlamıyorum hiç başıma gelmedi hangi marka olursa olsun yoksa çıkmadı hiç çizgi
Malesef aradım bulamadım ama bekleyecem 2 güne yine sabah yaparım olmadı belli olurBetan yüksel bilir canım sen bekle awox laboquıck bulursan onlardan al yanılma payı düşük bunların
İnşaAllah vardır canım ben normal yolla gebelik yaşamadım hiç her adet gecikmemde test yaptım en ucuzuda pahalısıda hiç yalancı pozitif vermedi oğlum tüp bebek ile oldu ondada evde yaptım pozitif çıktıEvet normalde bende eşime dedim dedim hani bir şey varki cikiyur sabah ilk idrarla afedersiniz çıktı ama bir negatif bir pozitif beklemek lazım artık 2 güne bir tane daha yapacam inşallah sağlıkla yükselir çok ihtiyacım var
Olur büyük ihtimalle canım eğer bulamazsan bilinmeyen marka varsa ondan al daha garanti olsunMalesef aradım bulamadım ama bekleyecem 2 güne yine sabah yaparım olmadı belli olur
İnşallah İnşallah hayırlı haberlerŞimdi yine tüp bebek transferi oldum sırf bu yalancı pozitif muhabbeti yğzünden 5 farklı marka test yaptım hepsinde çizgi var pızitif yani bakalım yarın kan testinde ne olacak
HimmOlur büyük ihtimalle canım eğer bulamazsan bilinmeyen marka varsa ondan al daha garanti olsun
İnşaAllah vardır canım ben normal yolla gebelik yaşamadım hiç her adet gecikmemde test yaptım en ucuzuda pahalısıda hiç yalancı pozitif vermedi oğlum tüp bebek ile oldu ondada evde yaptım pozitif çıktı
Bu biraz rahatlatti beni amaİnşaAllah vardır canım ben normal yolla gebelik yaşamadım hiç her adet gecikmemde test yaptım en ucuzuda pahalısıda hiç yalancı pozitif vermedi oğlum tüp bebek ile oldu ondada evde yaptım pozitif çıktı
Bir eczane kaldı uğramadığım bakacam inşallahOlur büyük ihtimalle canım eğer bulamazsan bilinmeyen marka varsa ondan al daha garanti olsun
Yalancı pozitif çıkmıştır benimde daha önce başıma geldi bi pozitif bi negatif alıyordum bide gecikmem olduğu halde. 11 gün kala zaten çıkmaz hatta daha bebek oluşmamıştır yumurtlama haftası yeni bitmiş oluyor. Bebek oluşacak hcg salgılanacak önce kanda sonra idrarda belli olur zaten. 6 gün de çok erken ben 6 gün kala yapmıştım kuruma çizgisi gibi çok silik çıkmıştı yok zannetmiştim meğerse hamileymişim. Gecikmenizde kan verin net sonuç alırsınız inşallah vardır güzel haberlerle gelinHanımlar adetime 11 gun vardı akşam saat 10 da test yaptım kaset test ve hemen t kismi grilesti zamanla az silik oldu dedim daha erken ama gun geçtikçe tekrarladim bir pozitif bir negatif hep farklı test yaptik eşimle baktik o bile var dedi sabah yaptığım gibi frelly erken gebelik ilk idrarla silik çıktı resimde az canli baya belli acile gittik eşimle hayal kırıklığı kan tahlili 2 çıktı negatif..sebebi fikriniz varmi hanımlar şuan da adetime 6 gun varEki Görüntüle 3681615
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorumBir eczane kaldı uğramadığım bakacam inşallah
Anlamadığım kısım yalancı pozitif,gördünüz ay ve kuruma çizgisi dediğiniz ay aynı ayda yoksa yalancı pozitif sonra adetmi oldunuzYalancı pozitif çıkmıştır benimde daha önce başıma geldi bi pozitif bi negatif alıyordum bide gecikmem olduğu halde. 11 gün kala zaten çıkmaz hatta daha bebek oluşmamıştır yumurtlama haftası yeni bitmiş oluyor. Bebek oluşacak hcg salgılanacak önce kanda sonra idrarda belli olur zaten. 6 gün de çok erken ben 6 gün kala yapmıştım kuruma çizgisi gibi çok silik çıkmıştı yok zannetmiştim meğerse hamileymişim. Gecikmenizde kan verin net sonuç alırsınız inşallah vardır güzel haberlerle gelin
Yalancı pozitif dediğimde adet oldum kuruma çizgisi sandığım farklı bir aydı ve bu bebeğime hamileymişim 10 gün gecikmede sancıyla hastaneye gittiğimde öğrenmiştim. Daha önce kimyasal falan da geçirdim ama gecikmem varken direkt çift çizgi alıp bir kaç gün sonra negatife dönmüştü ordan anlamıştım sizde öyle bir şey olamaz adetinize daha olduğu için. Erken dönemde test yapmışsınız yalancı pozitif görmüşsünüz eğer zaten hamileyseniz de ancak gecikmede net sonuç alırsınız. Erken gebelik testi yapacaksanız awox predictor yada prodoctor markalarını öneririm yada kafanız karışmasın isterseniz direkt kan verinAnlamadığım kısım yalancı pozitif,gördünüz ay ve kuruma çizgisi dediğiniz ay aynı ayda yoksa yalancı pozitif sonra adetmi oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?